Cinci ofertanţi s-au bătut pentru o plajă din sectorul Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona II. Tagini Rey SRL a câştigat (documente)



În urma deschiderii ofertelor din data de 29 aprile, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a anunţat-o câştigătoare pe societatea Tagini Rey SRL, căreia i-a fost atribuit contractul de închiriere a plajei sector Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona II, subsector 5. Potrivit procesului-verbal încheiat pe data de 21 aprilie, comisia de evaluare a fost compusă din: Adrian Chera - preşedinte, Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi, Livia Nicolau - secretar. Până la termenul limită de depunere a ofertelor, s-au prezentat următorii agenţi economici: Brilltag Services SRL, Club Orizon SRL, Tagini Rey SRL, NBC Line SRL. Aceşti oreftanţi au fpcut următoarele propuneri financiare: Brilltag Services SRL - 3.455 lei, Club Orizon SRL - 3.455 lei, Tagini Rey SRL - 9.010,64 lei, NBC Line SRL - 7.001 lei. Ofertele au fost deschise pe data de 29 aprilie. Preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă Cordon Eforie Nord –Eforie Sud, zona II, subsector 5 a fost de 3.315,80 lei, criterul aplicat pentru evaluarea ofertelor fiind „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere al punctajului total“. În urma analizării documentelor de calificare, comisia de evaluare a constatat că ofertantul NBC Line SRL nu îndeplineşte condiţiile de calificare solicitate prin caietul de sarcini. Ca urmare, ofertantul NBC Line SRL a fost descalificat. De asemenea, comisia de evaluare a ofertelor nu a luat în considerare activele prezentate de Club Orizont SRL şi înscrisurile depuse. 
 
Ţinând cont de punctajul obţinut de ofertanţi şi de documentele prezentate, comisia de evaluare a atribuit contractul pentru închirierea sectorului de plajă Cordon Eforie Nord – Eforie Sud, zona II, subsector 5 ofertantului Tagini Rey SRL, care a obţinut 20 de puncte.

Despre Tagini Rey SRL

Cu sediul social  în Năvodari, strada M11, Trup Mamaia Sat, Lot 1. Înfiinţată în 2015, firma este deţinută de Cristinel Sorinel Nica, născut pe 24.08.1974, la Medgidia. Tot el este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“.
 
În secţiunea Documente, pe pagina de internet a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi consulta procesul-vebal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului de plajă Cordon Eforie Nord – Eforie Sud, zona II, subsector V societăţii Tagini Rey SRL.
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi interese ale lui Adrian Chera, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Livia Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi interese au fost puiblicate pe site-ul ANI.
 

Citeşte şi: Înfiinţată în 2015, câştigătoare în 2016 Tagini Rey SRL a obţinut un subsector de plajă din Cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, zona 1 (documente)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înfiinţată în 2015, câştigătoare în 2016 Tagini Rey SRL a obţinut un subsector de plajă din Cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, zona 1 (documente)

25 Jul 2016 2592