Cine a câştigat „bătălia” serviciilor de audit în proiectul „Callatis Nautical Club Mangalia” (documente)

Primăria municipiului Mangalia atribuia, în anul 2013, un contract ce avea drept obiect „Servicii de audit aferente proiectului «Clubul Nautic Callatis»”.
 
Comisia de evaluare i-a reunit pe preşedintele Dumitrana Romulus şi membrii Ileana Budurescu, Dana Duzinschi, Rodica Rîpianu şi Roberta Povară. Preşedintele comisiei a precizat că a fost aleasă procedura offline de „cerere de oferte”.
 
Şase operatori economici au manifestat interes pentru contractul oferit de Primăria Mangalia, şi anume: SC Auditor Financiar Sarra SRL, SC Lupşa Consult Audit Management SRL, SC CRG Nexia Audit SRL, SC Senior Audit Services SRL, SC GHE Stubeanu 2000 SRL şi SC PKT Econometrica SRL. Menţionăm că şi societatea SC Focus Audit SRL era interesată de acest contract, însă a întârziat cu depunerea ofertei, prin urmare a fost respinsă.
 
În continuare, comisia de evaluare s-a întrunit în mai multe şedinţe pentru a examina în detaliu ofertele depuse de către ofertanţi.
 
Ulterior, oferta firmei SC Lupşa Consult Audit Managament SRL a fost declarată inacceptabilă. „Pentru demonstrarea îndeplinirii criteriilor de calificare a prezentat iniţial, la data deschiderii ofertelor, doar o declaraţie pe propria răspundere, semnată de reprezentantul său legal, prin care confirma că îndeplineşte cerinţele de calificare astfel cum au fost solicitate în documentaţia de atribuire”. La data 21 ianuarie 2013, autoritatea contractantă a solicitat firmei la care facem referire să facă dovada prezentării documentelor de calificare, până la data de 24 ianuarie 2013, ora 14.00, sub sancţiunea excluderii din procedură. Operatorul economic nu a prezentat documentele, motiv pentru care oferta a fost declarată inacceptabilă.
 
Acelaşi deznodământ l-a avut şi firma SC CRG Nexia Audit SRL, deoarece nu a depus răspunsul la clarificările cerute până la termenul limită. De asemenea, şi SC PKF Econometrica SRL a fost respinsă, pentru că nu îndeplinea cerinţele de calificare stabilite în documentaţia de atribuire. În cele din urmă, din cele şase firme, doar două au trecut în etapa următoare: SC Auditor Financiar Sarra SRL şi SC GHE Stubeanu 2000 SRL.
 
Cu o propunere financiară, fără TVA, de 14.790 lei şi cu o durată de execuţie de opt luni, a fost declarată câştigătoare firma SC Auditor Financiar Sarra SRL. Ofertantul are ca asociat declarat pe SC Quantum Expert SRL.

Cine este firma câştigătoare

SC Auditor Financiar Sarra SRL are sediul social în municipiul Hunedoara, pe strada George Enescu, nr. 16 şi un capital social subscris de 219.800 RON, integral vărsat. Societatea se ocupă de „activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal”.
 
Asociaţi sunt Adriana Zoia Şendroni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5% şi Aurel Şendroni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% / 95%. Aurel Şendroni este şi administratorul firmei.
 
La sfârşitul anului 2014, firma a declarat o cifră de afaceri de 891.547 de lei, un profit net al exerciţiului de 14.031 de lei şi un număr mediu de nouă salariaţi.

În secţiunea „Documente", puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 369

Cumpărări directe Constanța Un imobil de pe strada Mihai Viteazu din Mangalia va fi demolat de Altion Serv SRL (DOCUMENT)

18 Apr 2024 327

Justiție Constanța Primăria Municipiului Mangalia, la judecată cu SC Nae Interstar SRL. Ce a decis instanța

14 Apr 2024 344

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia angajează. Detalii și condiții

12 Apr 2024 694

Primăria Mangalia închiriază toaletele ecologice de la firma președintelui UDMR Constanța, aflată în reorganizare judiciară (DOCUMENT)

10 Apr 2024 522

Achiziții Constanța Primăria Mangalia va demola un chioșc de pe strada Oituz

10 Apr 2024 454

Primăria Siliștea, județul Constanța, organizează un eveniment muzical cu ocazia Paștelui. Ce firmă a fost contractată (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 1086

Județul Constanța În Mangalia se asfaltează mai multe străzi din cartierul de case al orașului

06 Apr 2024 469

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 543

Primăria Mangalia cumpără de la Universal Grup SRL uniforme pentru poliția locală!

05 Apr 2024 493

Declarații de avere Constanța Andreea Ciocănel, secretar general la Primăria Mangalia, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Apr 2024 635

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 881

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 1018

Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL, contract cu Primăria Dobromir pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNRR (DOCUMENT)

10 Mar 2024 580

Justiție Constanța Dia Litoral SRL cheamă în judecată Primăria Mangalia. Iată ce au cerut asociații firmei!

09 Mar 2024 714