Contract de achiziţie publică Ansiva Construct SRL din Constanţa a împrejmuit şcolile din Negru Vodă (documente)

Primăria oraşului Negru Vodă atribuia, în anul 2008, un contract care avea drept obiect "Împrejmuire incinte şcoli, oraş Negru Vodă", realizat cu bani de la bugetul local. Aşa cum se procedează în astfel de cazuri, a fost numită o comisie de evaluare, formată din Ion Mosoianu, preşedinte, şi membrii Daniela Zamfirache şi Viorica Stănoiu.
 
Comisia s-a întrunit în luna martie pentru a analiza ofertele primite de la diverşii agenţi economici interesaţi de un astfel de contract. Şi-au arătat interesul SC Bav General Com SRL Constanţa, care a oferit 184.583,27 de lei, SC Petrobit Agrement Construct SRL Cumpăna - 233.510,154 de lei, SC ATD Grup SRL, din Tulcea - 96.453,86 de lei, SC Ansiva Construct SRL, din Constanţa - 215.729,91 de lei.
 
Durata propusă de ofertanţi pentru realizarea contractului a fost: SC BAV General Com - 90 de zile, SC Petrobit Agrement Construct SRL - 90 de zile, SC ATD Grup SRL - 120 de zile şi Ansiva Construct - 60 de zile.
 
După analizarea cu atenţie a ofertelor, comisia a constatat că cea a societăţii ATD Grup SRL Tulcea este de trei ori mai mică, motiv pentru care a fost respinsă. Celelalte au fost admise, fiind conforme cu legile în vigoare.
După o evaluare mai temeinică a ofertelor, oferta societăţii BAV General Com a fost respinsă, fiind considerată neconformă. Aşadar, după această evaluare rămăseseră în cursă două firme: Ansiva Construct şi Petrobit Agrement Construct.
 
În urma aplicării criteriilor de atribuire, a rezultat următoarea ierarhie: firma Ansiva Construct SRL - pe locul 1 şi societatea Petrobit Agrement Construct SRL - pe locul 2. În conformitate cu legile în vigoare, ofertantul câştigător a fost declarat SC Ansiva Construct SRL Constanţa, cu o ofertă de 215.729,91 de lei, respectiv 57.349,05 euro, fără TVA, şi cu o durată de 60 de zile calendaristice.
 
Firma Ansiva Construct SRL a fost înfiinţată în 2003 şi are un capital social subscris de 33.000 de lei. Societatea constănţeană are un asociat unic, în persoana lui Constantin Gotornicean, cetăţean moldovean. Firma se află în prezent sub incidenţa Legii nr. 85/2006, fiind în faliment. Administratorul judiciar este Maria Piron C.I.I., lichidatorul judiciar este Maria Piron IPURL, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 342, bloc C3, iar Constantin Gotornicean este curator special.
Firma are ca obiect de activitate "lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale". Potrivit vrajitorul.eu, firma nu are datorii înregistrate la bugetul de stat.
 
În secţiunea "Documente", puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul Primăriei Negru Vodă, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, precum şi anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal şi raportul procedurii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce contract a obţinut firma unui cetăţean moldovean, în 2009, la Negru Vodă (documente)

23 May 2014 3548