De ce a respins ABADL oferta New Media-Connection SRL pentru închirierea plajei Năvodari I, subsector 5 (documente)

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a încheiat, pe data de 4 mai, un proces-verbal privind deschiderea ofertelor pentru atribuirea contractului de încheiere a plajei Năvodari I, subsector 5, pe care pot fi amplasate baze de agrement nautic fără motor.
 
Comisia de evaluare a ofertelor a fost alcătuită din: Adrian Chera - preşedinte, Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă, Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur ofertant, şi anume New Media-Connection SRL.
 
Singură în cursa pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului respectiv de plajă din Năvodari I subsector 5, New Media-Connection SRL a oferit 9.892 de lei.
 
„Având în vedere cerinţele caietului de sarcini, precum şi faptul că ofertantul nu a făcut dovada deţinerii de ambarcaţiuni de agrement nautic fără motor şi a deţinerii unei ambarcaţiuni de agrement nautic cu motor de o lungime de cinci metri înmatriculată în România, comisia declară ofertantul neeligibil, urmând ca procedura de licitaţie publică să fie refăcută în condiţiile art. 15 din Ordinul 454/2013”, se arată în procesul-verbal.

Despre New Media-Connection SRL 

Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, SC New Media-Connection SRL a fost înfiinţată în martie 2011 şi are sediul social declarat în municipiul Constanţa. Societatea are un asociat unic, în persoana lui Nicu Buriu, născut pe 20.03.1984 în Constanţa, acesta având şi funcţia de administrator. New Media-Connection SRL desfăşoară „activităţi ale agenţiilor de publicitate“.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Năvodari I, subsector 5. 
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 522

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 469

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 632

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 617

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 354

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 555

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 565

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 577

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

La Constanța Ziua Mondială a Apei, marcată de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (FOTO)

22 Mar 2024 390

Constanța ABADL pregătește sectoarele de plajă pentru sezonul estival 2024 (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 437

ABADL caută chiriași pentru cinci terenuri. Iată unde sunt situate!

21 Mar 2024 579

Investiții Constanța Constantin Bucur, acționarul majoritar de la FC Gloria Buzău SA, investește în Mamaia. Firma sa, BC Cogen Management SRL, va amenaja o plajă

20 Mar 2024 541

Daniel Costencu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 556

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 528