Apel la transparenta

Dojimo SRL, deţinută de un cetăţean libanez, a bătut palma cu ABADL pentru plaja sector Mamaia II, subsector 4 (documente)

 

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a atribuit, pe data de 29 aprilie, contractul de închiriere a plajei sector Mamaia II, subsector 4, societăţii Dojimo SRL. Şedinţa de licitaţie s-a desfăşurat în conformitate cu prevederile ordinului MMP nr. 454/21.03.2013 şi ale OUG 19/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Şedinţa de deschidere a ofertelor depuse s-a desfăşurat la sediul ABADL pe data de 29 aprilie. Ca urmare a anunţului de participare, la procedura de atribuire a contractului de închiriere şi a achiziţionării caietului de sarcini au fost depuse patru oferte pentru sectorul de plajă Mamaia II, subsector 4.  Pentru închirierea sectorului de plajă Mamaia II, subsector 4, au fost depuse patru oferte: Dojimo SRL, Dampari Com SRL, Protel Telecom SRL şi Eritar SRL.
 
Cei patru agenţi economici au venit cu următoarele oferte: Dojimo SRL - 25.362 de lei, Dampari Com SRL - 26.528,81 de lei, Protel Telecom SRL - 25.458 de lei şi Eritar SRL - 35.333,22 de lei. Preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 25.304,14 lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
În urma analizei documentelor de calificare, comisia de evaluare nu a luat în considerare activele prezentate de către Eritar SRL şi înscrisurile depuse în susţinerea acestora din următoarele motive:
  • potrivit certificatelor de clasificare emise de MDRT şi prezentate în oferta depusă, activele „apartamente de închiriat Forever Young“ şi „restaurant Forever Young“, „Bar de zi Forever Young“ şi „Agenţia de turism Erik Travel“ se află în municipiul Brăila;
  • conform cerinţelor caietului de sarcini, în vederea acordării punctajului suplimentar pentru active, ofertantul are obligaţia de a prezenta documente care să ateste deţinerea cu titlu de proprietate / leasing / închiriere / comodat / administrare a unui activ turistic din staţiunea în care se află subsectorul de plajă supus închirierii, respectiv un activ situat în staţiunea Mamaia. 
De asemenea, comisia de evaluare nu a luat în considerare activele prezentate de către Protel Telecom SRL şi înscrisurile depuse în susţinerea acestora, deoarece ofertantul nu a făcut dovada că pe terenul pe care îl deţine în baza contractului de închiriere nr. 2867 urmează să fie edificat un activ de primire turistică care să poată fi luat în considerare la acordarea unui punctaj suplimentar. 
 
Ţinând cont de punctajul obţinut de ofertanţi şi de documentele prezentate, comisia de evaluare a atribuit sectorul de plajă Mamaia II - subsector 4 societăţii Dojimo SRL, care a obţinut 87,36 de puncte. Ceilalţi ofertanţi au obţinut rezultatele: Dampari Com SRL - 15,02 puncte, Protel Telecom SRL - 14,41 de puncte, Eritas SRL - 20 de puncte.

Despre Dojimo SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 2015 şi are sediul social în Mamaia, minihotel Selena. Capitalul social subscris, de 200 de lei, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de Al Bcherrawy Jihad, asociat unic, născut la 10.07.1969, în Baalbek, Liban. Tot el este şi administrator al societăţii, care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Mamaia II, subsector 4, societăţii Dojimo SRL.
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ABADL cere urgent expertiză tehnică Faleza dintre Cazinoul din Eforie Sud şi Capul Turcului, în pericol de prăbuşire (documente)

24 Oct 2018 1543

ABADL Constanţa a cumpărat un buldozer de la o firmă din Otopeni (document)

20 Oct 2018 748

Licitaţie la ABADL pentru închirierea a două suprafeţe din albia minoră a Fluviului Dunărea

04 Sep 2018 499

ABADL achiziţionează un spectrofotometru! Iată cine va furniza aparatul! (document)

25 Aug 2018 675

Achiziţie de un milion de lei la Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral. Iată ce se cumpără! (document)

11 Aug 2018 745