Din nouă firme, Setconstruct SRL a câştigat un contract de reabilitare a Şcolii cu clasele I-IV din Negru Vodă (documente)



Primăria oraşului Negru Vodă atribuia, în urmă cu aproape doi ani, contractul „Modernizare, reabilitare şi sistematizare verticală Şcoala cu clasele I-IV Negru Vodă judeţul Constanţa“, ce a avut ca obiective consolidarea şi reabilitarea şcolii existente, extinderea şcolii cu un corp nou, curte de recreaţie şi teren de sport.
 
Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 2.020.562 de lei, fără TVA, sumă ce a cuprins amenajări pentru protecţia mediului, cheltuieli pentru asigurarea utilităţilor necesare obiectivului, construcţii şi instalaţii şi organizarea de şantier. Criteriul de atribuire a contractului a fost „preţul cel mai scăzut“.
 
Pentru această achiziţie a fost numită o comisie de evaluare formată din preşedintele cu drept de vot, Petre Ştefan, şi membrii Cosmin Bujor, Viorica Stănoiu, Gabriel Barbu şi Daniela Zamfirache.
 
Firmele care au solicitat clarificări privind documentaţia de atribuire până la termenul-limită au fost SC Gamaro Construct SRL, SC General Concrete Cernavodă SA, SC Litoral Construct SA, SC Construcţii Nuclearo Electrice SA şi SC Setconstruct SRL. 
 
Şedinţa de deschidere a ofertelor a avut loc la sediul Primăriei oraşului Negru Vodă în luna decembrie 2013. S-au înscris nouă societăţi, cu următoarele oferte: SC Sigma APS Construct SRL - 1.173.820 de lei fără TVA, General Concrete Cernavodă - 1.654.754 de lei fără TVA, SC Construcţii Nuclearo-Electrice SA - 1.583.029 de lei fără TVA, SC Argenta SRL - 1.469.589 de lei fără TVA, SC Setconstruct SRL - 1.372.342 de lei fără TVA, SC Remont SRL - 1.844.547 de lei fără TVA, SC Ave Tebia SRL - 1.593.915 lei fără TVA, SC Litoral Construct SA - 1.330.791 de lei fără TVA şi SC Gamaro Construct SRL - 1.625.994 de lei fără TVA.
 
Perioadele de executare a lucrărilor au fost însă diferite. Astfel, SC Argenta SRL, SC Setconstruct SRL şi SC Ave Tebia SRL au solicitat un termen de opt luni, pe când celelalte firme rămase au solicitat un termen de nouă luni.
 
SC Sigma APS Construct SRL, în ceea ce ţine de arhitectură, nu a cuprins procedura şi nici nu a respectat caietul de sarcini la amenajarea terenului de sport. SC General Construct SRL, în afară de demolare şi montaj centrală termică şi amenajare pentru protecţia mediului, nu a respectat caietul de sarcini. SC Construcţii Nuclearo-Electrice SA, din punct de vedere al arhitecturii, nu a respectat caietul de sarcini, iar  SC Remont SRL nu a ţinut cont de o clarificare a rezistenţei consolidării şi nici a arhitecturii. SC Litoral Construct SA nu a cuprins o procedură pentru un articol din cadrul devizului de arhitectură şi nici nu a depus oferta pentru amenajarea terenului.
 

Comisia de evaluare a analizat propunerile financiare sub aspectul existenţei corecţiilor admise de lege, al încadrării în valoarea estimată a contractului, al preţului aparent neobişnuit de scăzut, astfel cerând clarificări următorilor ofertanţi: SC Litoral Construct SA, SC Set Construct SRL, Construcţii Nuclearo Electrice SA, SC Argenta SRL, SC Ave Tebia SRL şi SC Sigma APS Construct SRL.
 
Comisia a stabilit ca neconforme ofertele SC Sigma APS Construct SRL şi SC Litoral Construct SA.

 
Astfel, criteriul de atribuire s-a aplicat numai ofertelor admisibile, adică pentru: General Concrete Cernavodă, SC Construcţii Nuclearo-Electrice SA, SC Argenta SRL, SC Setconstruct SRL, SC Remont SRL, SC Ave Tebia SRL şi SC Gamaro Construct SRL.
 
Pe baza procesului de evaluare desfăşurat, comisia a hotărât ca oferta declarată câştigătoare a contractului având ca obiect „Modernizare, reabilitare şi sistematizare verticală Şcoala cu clasele I-IV Negru Vodă judeţul Constanţa“ este cea depusă de SC Setconstruct SRL, cu o propunere financiară de 1.372.342 de lei, fără TVA.

Cine este SC Setconstruct SRL?

Setconstruct SRL, cu sediul social în Constanţa, pe strada Sabinelor numărul 36 E, are un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat, iar activităţile principale vizează „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Asociaţi persoane fizice sunt Cristina Mihaela Stoica, cu un aport la capital de 10 lei, şi Aurelian Claudiu Stoica, cu un aport la capital de 990 de lei. Acesta deţine şi funcţia de administrator.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul Primăriei oraşului Negru Vodă, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.

Citeşte şi

Ce nu a făcut DPPJ-ul Consiliului Judeţean continuă primarii. Setconstrct - contract bănos cu Primăria Agigea (documente)

Contracte bune pe vreme de criză - Şi la Domeniul Public şi Privat, şi la Direcţia Regională de Metrologie Legală Constanţa

Ce caută Artemis Comp în sediul Setconstruct?! Afaceristul Adrian Marcel Radu şi contractele pe bandă de la primăriile PSD (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.