New Media Connection SRL şi închirierea plajei sector Năvodari IV, zona 2, subsector 1 (document)

Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a organizat, anul trecut, o licitaţie publică pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei sector Năvodari IV, zona 2, subsector 1.
 
Ofertele pentru licitaţie s-au depus la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, până la data de 31 mai 2016. Conform datelor oficiale, la această licitaţie au participat SC Sunfest SRL şi New Media Connection SRL. Preţul de pornire a licitaţiei a fost de 36.718,35 de lei de lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Comisia de evaluare a fost formată din Rodica Vasile (preşedinte), Gabriela Constantinescu (membru), Luminiţa Chiriţă (membru), Tănase Grasu (membru) şi Valentin Radu (membru). 
Ulterior deliberărilor, comisia a hotărât atribuirea contractului de închiriere a plajei sector Năvodari IV, zona 2, subsector 1, ofertantului New Media Connection SRL.
 
În urma analizării ofertelor, comisia a hotărât atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă sector Năvodari IV, zona 1, subsector 1, firmei Rosa Route SRL, care a obţinut 20 de puncte.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat. 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la data de 12 iulie, SC New Media Connection SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic figurează Nicu Buriu, născut la data de 24.05.1983, în Constanţa. SC New Media Connection SRL are ca obiect de activitate „activităţi ale agenţiilor de publicitate“.
 
Tot potrivit Registrului Comerţului, SC Sunfest SRL are sediul social în Bucureşti, Sectorul 1. Ca asociaţi persoane fizice apar Liviu Lucian Borzea, născut la data de 25.10.1968, în Sibiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Petru Teodor Lungu, născut la data de 26.06.1990, în Dâmboviţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Activitatea principală a formei este, potrivit Registrului Comerţului, „activităţi de gestionare a sălilor de spectacole“.
 
Citeşte şi: 
 

De ce a respins ABADL oferta New Media-Connection SRL pentru închirierea plajei Năvodari I, subsector 5 (documente)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

New Media Connection SRL, la judecată cu Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral. Iată motivul!

12 Aug 2019 1680

De ce a respins ABADL oferta New Media-Connection SRL pentru închirierea plajei Năvodari I, subsector 5 (documente)

27 Aug 2016 3012

O firmă de publicitate din Constanţa administrează un sector de plajă în Năvodari (document)

26 Aug 2016 3183