Reparații pe nava „Anghel Saligny” CN APMC a atribuit un contract unei firme din Germania pentru aproape 40.000 de euro (documente)

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, în iulie 2013, contractul privind „servicii de reparații la sistemul de măsurători hidrografice FS 20 montat pe nava Anghel Saligny“, la o valoare estimată de 39.820 de euro.
 
Operatorul economic care a depus ofertă a fost Atlas Hydrographic GmbH, care a fost declarat admis, întrucât a fost singurul, în calitate de proiectant, producător și furnizor al sistemelor cu ecosonda multibeam Fansweep20, care deține poziția legal autorizată de a efectua serviciile necesare.
 
Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte George Alexandru Iorov - președinte, Florin Chirilă, Maria Mergiu, Luminița Boja, Liliana Mihai, Diana Balaban, Mariana Șuteu - membri, Mihaela Andrei, Anca Bratu - membri de rezervă.
 
Atlas Hydrographic GmbH a depus oferta de 39.820 de euro pentru o durată de prestare de 21 de zile calendaristice de la data semnării contractului. Nu s-au solicitat clarificări operatorului economic, iar comisia de evaluare a analizat propunerea financiară sub aspectul existenței corecțiilor admise de lege şi al încadrării în valoarea estimată a contractului.
 
Astfel, oferta declarată câștigătoare la procedura de achiziție publică pentru încheierea contractului cu o durată de prestare de 21 de zile calendaristice de la data semnării acestuia a fost cea depusă de Atlas Hydrographic GmbH, cu o propunere financiară, fără TVA, de 39.820 de euro, pentru repararea sistemului de măsurători hidrografice FS 20 montat pe nava „Anghel Saligny” prin înlocuirea traductorului SW 1194G001. Nu au fost declarați subcontractanți.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
Despre Atlas Hydrographic GmbH
 
Atlas Hydrographic GmbH este o firmă din Germania care se ocupă de tehnologii și sisteme de referință pentru securitate maritimă. Atlas Elektronik este un lider tehnologic în multe sectoare și are o reputație excelentă.
 

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal şi raportul procedurii.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 436

Drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate

26 Mar 2024 457

Oportunități de afaceri în portul Constanța Intensificarea parteneriatelor comerciale între România și Austria

13 Mar 2024 626

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 720

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 612

Compania Administrației Porturilor Maritime Constanța a dat în judecată Primăria Năvodari și compania din „sfera sa de interese" a liderului PSD, Ion Dumitrache

23 Feb 2024 886

Licitație organizată de CN APM Constanța pentru lucrări de instalații electrice pe digul de sud (DOCUMENT)

21 Feb 2024 734

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 632

Justiție Constanța Dosarul dintre CN APM Constanța vs. Envirotech SRL, pe masa magistraților. Soluția instanței

09 Feb 2024 721

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 883

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru achiziția unui sistem de baraj antipoluare (DOCUMENT)

06 Feb 2024 888

Licitație organizată de CN APM Constanța pentru modernizarea și extinderea infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare în Portul Constanța (DOCUMENT)

06 Feb 2024 844

CN APM Constanța, la judecată cu două firme. Iată despre ce e vorba

28 Jan 2024 917

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța închiriază parcele de teren!

12 Jan 2024 655

Licitații publice CN APM Constanța, contract de revizuire documentații pentru realizarea cheului din dana 8 (DOCUMENT)

10 Jan 2024 800