SC Do Style 99 SRL întreține și repară liniile ferate din portul Constanța



Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța (CN APMC) a atribuit, în luna august 2014, potrivit anunțului cu numărul 149328, prin licitaţie deschisă, contractul „Întreținere linii CF și aparate de cale în portul Constanța”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 750.000 lei fără TVA pentru o perioadă de prestare de 24 luni calendaristice, iar valoarea totală finală a contractului a fost de 750.000 lei fără TVA. 
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual este SC Do Style 99 SRL.
 
Comisia de evaluare a fost compusă din: Alexandru George Iorov (președinte), Florin Laurențiu Chirilă, Marius Voineagu, Luciana Izabel Mocanu, Oana Miruna Tode, Lenuța Iliescu și Mariana Șuteu (membrii).
 
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, precum şi anunţul de atribuire a contractului, procesul verbal de la deschiderea ofertelor  si raportul procedurii.
 
Operatorii economici care au depus oferte în termenul limită la sediul CN APMC au fost: SC Do Style 99 SRL, SC Euro Construct SA și ARM Grup Feroviar SRL.
 
Președintele comisiei de evaluare a specificat cursul de referință care a stat la baza comparării prețurilor la evaluarea ofertelor prezentate, astfel cursul a fost de 1 EURO = 4,3897 lei (din data de 4 iulie 2014).
 
Prețurile celor trei ofertanți au fost următoarele: SC Do Style 99 SRL – 25.583,82 lei (cu o valabilitate de 60 zile), SC Euro Construct SA – 40.640,49 lei (unde valabilitatea ofertei a fost de 45 zile) și ARM Grup Feroviar SRL – 38.199,69 lei (cu o valabilitate de 45 zile).
 


Comisia de evaluare a hotărât că explicațiile la solicitările de clarificări ale ARM Grup Feroviar SRL nu sunt concludente, astfel stabilindu-se că oferta este neconformă.
 
În ședința de evaluare a ofertelor care dovedesc calificarea ofertanților, comisia de evaluare a analizat îndeplinirea cerințelor minime impuse de calificare și a stabilit că SC Do Style 99 SRL și SC Euro Construct SA îndeplinesc condițiile de calificare.

 
În urma analizării propunerii tehnice a ofertantului SC Euro Construct SA, comisia de evaluare a stabilit că oferta depusă de societate este neconformă, deoarece nu satisface în mod corespunzător caietul de sarcini, dar nici din cauza unor răspuncuri ce au venit în urma solicitării unor clarificări cu privire la lucrările ce vor fi executate efectiv de subcontractorul SC Romfer Construct SA.
 
Astfel, comisia de evaluare a hotărât să atribuie contractul de achiziție publică, ce a avut ca obiect „Întreținere linii CF și aparate de cale în portul Constanța”, societății SC Do Style 99 SRL, la prețurile unitare din oferta tehnică și financiară în limita a 750.000 lei cu o durată de prestare de 24 luni. 

Despre DO Style 99 SRL 

DO Style 99 SRL este o firmă cu sediul în municipiul Constanţa, înfiinţată în anul 1999, ce are ca activitate principală „lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 5 august 2015, asociaţi în firmă sunt Daniela Oltean, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, Radu Oltean, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40%, şi Octavian Ciudin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40%.
 
Radu Oltean mai figurează ca asociat în Aedifica SRL (întrerupere temporară activitate) şi în Tehnogrup Sistem SRL (radiată). Daniela Oltean şi Octavian Ciudin nu mai figurează în nicio societate. Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 735.784 de lei, un profit de 206.896 de lei şi 16 salariaţi. 
 
Sursa foto: portofconstantza.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța CN APM SA achiziționează servicii de întreţinere linii cf, aparate de cale şi saboţi de deraiere în Portul Constanţa (DOCUMENT)

20 Jan 2024 765

Contract între CN APM Constanţa și D.O. Style 99 SRL. Despre ce este vorba

26 Oct 2020 3537

Contract câștigat de D.O. Style 99 SRL de la CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (document)

14 Mar 2020 2544

Cum a câştigat DO Style 99 SRL un contract cu CN APMC (document)

22 Feb 2017 2401

Lucrări de întreţinere linii CF şi aparate de cale în Portul Constanţa Cum a câştigat DO Style 99 SRL un contract cu CN APMC (documente)

06 Aug 2015 3536