SC Opal Construct SRL, preferată de CN ACN SA Constanța Săpun și detergent de aproape 100.000 de lei (proces-verbal + 3 documente)

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile a atribuit, în anul 2008, societății Opal Construt SRL contactul „Furnizare săpun, detergenți și alte produse pentru curățenie”.

Mai jos vă prezentăm cum a decurs procesul de achiziţie, aşa cum reiese din procesul verbal de deschidere a ofertelor, dar şi câteva date despre cei care au făcut parte la acea vreme din comisia pentru evaluarea documentaţiei de atribuire. Potrivit anunțului de atribuire nr. 33278 din 21.07.2008, obiectul contractului a constat în furnizarea de săpun detergenți și alte produse pentru curățenie. Din procesul-verbal de deschidere a ofertei din 17.06.2008 în vederea  atribuirii contractului, aflăm că la respectiva a licitaţie au participat 4 ofertanți, după cum urmează: SC Opal Construct SRL Constanța, SC Star Chemicals SRL Giurgiu, SC G&M 2000 SRL București și SC Savcodan SRL Constanța. La ședința de deschidere a ofertelor a participat și George Orman din partea SC Opal Construct SRL. Din cele patru oferte depuse, cea declarată câştigătoare a fost a societăţii Opal Construct SR. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire, valoarea finală a contractului a fost de 95.690 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Comisia de evaluare a fost compusă din: George Stoianovici - președinte, Ioana Cristache, Raluca Mușat, Iulian Trandafir și Niculina Manciu.

Despre SC Opal Construct SRL, câştigătorul licitaţiei

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Opal Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2005, unic asociat fiind încă de la început şi figurând şi în prezent Niculai Munteanu, cel care figurează şi ca administrator al firmei. SC Opal Construct SRL are ca activitate principală „comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”. La sfârşitul anului 2012, firma figura cu o cifră de afaceri de 6.855.944 lei, un profit net de 134.716 şi 11 salariaţi. SC Opal Construct SRL este una dintre firmele care se află în top atunci când vine vorba de contracte din bani publici.

Despre ceilalți trei ofertanți

În anul 2007, societatea STAR CHEMICALS SRL, cu sediul social în Giurgiu, a câștigat suma de 63.550 lei de la Oil Treminal SA pentru frunzarea „Produselor depoluante, material absorbant și minibaraje”.
SC G&M 2000 SRL București a fost înființată în anul 1993 și produce o gamă largă de produse de dezinsecție, poduse de deratizare, insecticide.
SC Savcodan SRL are sediul social în Constanța, pe strada Banu Mihalcea. Societatea este prezentă în domeniul comercializării și al distribuției de echipamente și al utilajelor grele ce fac parte din această categorie. Pe langa comercializarea de utilaje, SC Savcodan SRL este prezentă și pe piața prestărilor de servicii profesionale de curățenie  pentru instituții, hoteluri, birouri, hale industriale, magazine, case particulare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.