Apel la transparenta

SC Rosa Route SRL a câştigat licitaţia pentru plaja sector Năvodari IV, zona 1, subsector 1 (documente)

Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a organizat, anul trecut, o licitaţie publică pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei sector Năvodari IV, zona 1, subsector 1.
 
Ofertele pentru licitaţie s-au depus la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, până la data de 31 mai 2016, ora 16.30, iar deschiderea a avut loc tot la sediul ABADL, în data de 1 iunie 2016. Comisia de evaluare a fost numită prin decizia nr. 287/21.04.2016, emisă de directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române.
 
La această licitaţie au participat SC Rosa Route SRL (care a oferit 25.175 de lei) şi Ancient Coast SRL (care a oferit 30,020,75 de lei).
 
Preţul de pornire a licitaţiei a fost de 24.279,50 de lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Comisia de evaluare a fost formată din Rodica Vasile (preşedinte), Gabriela Constantinescu (membru), Luminiţa Chiriţă (membru), Tănase Grasu (membru), Valentin Radu (membru) şi Livia Nicolau (secretar).
 
În urma analizării ofertelor, comisia a hotărât atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă sector Năvodari IV, zona 1, subsector 1, firmei Rosa Route SRL, care a obţinut 20 de puncte.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat. 
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la 4 iulie, SC Rosa Route SRL are sediul social în Năvodari. Asociat unic este SC Jupiter SA, cu sediul în Jupiter. Administratorul firmei este Andrei Pompiliu, născut la data de 28.03.1987, în Bucureşti. Firma are ca obiect de activitate „restaurante“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dacă am restaurant, e nevoie şi de o plajă… în Năvodari (document)

15 Sep 2016 3291