Alături de Alex în modul corect

Rîciu Alexandru Mihai este elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Ovidius din Constanța. Cazul lui a mai fost mediatizat în urmă cu 3 ani când a primit diagnosticul de cancer osos, prin care a trecut de atunci. Acum însă a fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută.



El are nevoie de transplant de măduvă osoasă de la o persoană compatibilă, deoarece testul pe care fratele său l-a făcut a dovedit faptul că acesta nu este potrivit. Apelăm la oricine dorește și este dispus să îl ajute pe Alex. Donatorul cu vârsta între 18 și 45  de ani trebuie să fie sănătos și să nu sufere de niciuna dintre următoarele boli: boli cardiovasculare severe, boli pulmonare severe, boli renale severe, boli neurochirurgucale severe, boli infecțioase severe, boli autoimune, hepatită sau cancer. Testul de compatibilitate poate fi făcut doar la Institutul Național de Hematologie Transfuzională din București, specificându-se faptul că este pentru Rîciu Alexandru Mihai, testul constând în prelevarea unei probe de sânge.



De asemenea, Alex are nevoie de ajutorul nostru pentru a strânge suma necesară transplantului, o sumă enormă ce reprezintă o mare greutate pentru întreaga familie. Orice donație constituie un pas înainte către realizarea operației.
Sunday Basketball Constanța împreună cu partenerii săi: Liga Studenților din cadrul Universității Maritime din Constanța, Asociația Terra Semper Fidelia Perspectiva pentru Viitor, Asociația Elevilor din Constanța, Tenis Club IDU, Cinema CITYPLEX Constanța și Puls Printing au organizat în data de 19.04.2015 la Tenis Club IDU un campionat de basket caritabil.

Donațiile se pot face pe numele Șapraga Constantin în conturile:

RO73INGB0000999904849888 (EUR)
RO41INGB0000999904849882 (LEI)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 24 august 2022

25 Aug 2022 1833