O mică balerină cu rezultate remarcabile Raluca Mihaela Pleşca, de la Colegiul de Arte „Regina Maria“, are nevoie de ajutorul nostru (galerie foto + documente)

Talent, pasiune, dăruire sunt doar câteva atributele care o caracterizează pe micuţa Raluca Mihaela Pleșca, elevă a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“, secţia coregrafie. A fost admisă la secţia Coregrafie, în anul 2013, în urma unui examen de testare a aptitudinilor, pe care l-a trecut cu nota 10.

Raluca Mihaela s-a făcut remarcată încă de la început, prin ambiţie şi dorinţa de a se autodepăşi. Eleva a obţinut performanţe pe diferite scene din ţară. Din palmaresul său fac parte premiul II la secţiunea Dans de caracter, la Bucharest Dance Festival, desfăşurat în noiembrie 2014, premiul II la Festivalul Naţional de Teatru, Muzică şi Dans, desfăşurat la Bacău în noiembrie 2014, secţiunea Dans clasic. De asemenea, a apărut în diferite emisiuni televizate de gen. La doar 13 ani, în momentul în care putea, pe bună dreptate, să viseze la o carieră în dans, a fost diagnosticată cu tumoare osoasă, un chist osos localizat pe braţ. Medicii din Bucureşti, de la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie“, au programat-o la operaţie în jurul datei de 1 aprilie. Raluca Mihaela Pleșca are nevoie de implant osos din banca de oase. Costul operaţiei şi al recuperării depăşeşte însă 6.000 de euro, iar familia fetei cere ajutorul tuturor celor ce îl pot oferi.
 
Contul pentru donaţii este deschis pe numele mamei elevei, Marcela Pleşca, la Banca Transilvania, sucursala Constanţa,
RO57BTRLRONCRT0288749201 în RON, SWIFT BTRLR022.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

lucica

15 Mar, 2015 21:12

Doamne ajuta sa ne vedem sanatosi la urmatorul spectacol.

Lucica Petrica

15 Mar, 2015 21:09

Doamne ajuta sa treaca bine peste acest necaz si sa ne vedem sanatosi la urmatorul spectacol.

Anastasia

13 Mar, 2015 17:40

Sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine <3 .

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.