Să o ajutăm pe Maria, fetiţa care nu a văzut niciodată chipul mamei Activitate umanitară iniţiată de Grădiniţa „Năsturel“ din Constanţa

Colectivul Grădiniţei „Nasturel“, structură a Şcolii Gimnaziale nr.16 „Marin Ionescu Dobrogianu“ din municipiul Constanţa, organizează, pe data de 29 mai, un târg cu produse de vânzare, banii strânşi urmând a fi donaţi familiei Mariei, o fetiţă care nu a văzut niciodată chipul mamei!
 
Produsele pot fi atât făcute în casă (dulciuri, prăjituri, conserve), fie cumpărate. De aceea, copiii şi educatorii grădiniţei „Năsturel“ vă aşteaptă miercuri, 29.05.2019, să vă alăturaţi campaniei, atât în calitate de cumpărători, cât şi în calitate de parteneri.
 
„Destinul, prin prisma profesiei pe care o practic, m-a adus în viaţă unui copil care, din nefericire, nu a văzut niciodată lumina zilei şi nu s-a putut bucura pe deplin de bucuriile copilăriei! La naştere, din cauza unui eveniment nefericit, a rămas complet oarbă. Mama s-a luptat din răsputeri să îi redea Mariei vederea, dar, din păcate, operaţiile efectuate până acum au fost în zadar. Când totul părea pierdut, o rază de soare a apărut în viaţa copilei. O clinică din Turcia a acceptat să o vadă pe fetiţă, dar, din păcate, costul consultaţiei este de 5.000 de euro, bani pe care mama nu îi are“, au transmis reprezentaţii grădiniţei.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.