Cine deține restaurantul Beirut din Constanța George Karam și scandalurile în care a fost implicat

Conform Registrului Comerţului, restaurantul Beirut funcţionează pe SC Middle East Parteners SRL şi este administrat de Karam Joceline Ep. Youssef Baaklini şi Karam George. Acesta din urmă se mai ocupă și de următoarele societăți: SC Domino Star Interatioal SRL, SC GNK Shipping & Trading LD SRL, SC Middle East Trading SRL, societatea comercială SC Wood Forest Style SRL (radiată) și societatea comercială Wood Forest Style SRL (radiată).

George Karam, prin intermediul societății Middle East Trading a fost implicat într-un scandal în anul 2006 laolaltă cu numele lui Omar Hayssam. În acel moment, un cargou pentru mărfuri generale a fost pus sub sechestru de către DIICOT. Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Tetorism avea indicii conform cărora sirianul Omar Hayssam ar fi părăsit țara la bordul acelui vas.

Ambarcațiunea se numea Iman T, aparținea firmei Mediteranean Line Inc. și avea ca agent societatea Ashila Shipping. Operatorul naval, firma „Tartoussi Shipping”, care aparție omului de afaceri Mohamad Tartoussi este punctul de legătură cu societatea Middle East Trading SRL. La acel moment George Karam deținea 150 mc de cherestea la bordul navei Iman T, marfă ce trebuia a fi expediată în Egipt. În urma presiunilor pe care administratorul firmei Middle East Tradig le-a pus asupra omului de afaceri Mohamad Tartoussi, operațiunea de livrare a materialului lemnos a fost finalizată cu succes.

În 2012, George Karam a mai fost implicat într-un scandal cu mită. În luna martie a respectivului an, George Karam în calitate de administrator al societății SC Middle East Trading SRL a formulat un denunț la Direcția Națională Anticorupție și Serviciul Județean Constanța al Direcției Naționale Anticorupție. Omul de afaceri spunea că primise un container cu mobilă de lux. Pentru aceasta ar fi trebuit să dea mită 1000 de euro unor lucrători vamali din Portul Constanța Sud – Agigea. Banii ar fi trebuit să oprească un control asupra mobilei de lux, marfă care ar fi putut avea de suferit în urma manevrelor neatente.

Menționăm că în ambele scandaluri apare numele lui Mircea Boncotă, directorul societății Middle East Trading SRL.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

ion

06 Apr, 2014 16:26

Administrator ZIUA de CT: Vom face solicitari legale pt a afla o parte din datele prezentate de dv. Puteti veni cu date noi pe adresa de e-mail a redactiei sau a redactorului sef. Postarea unui simplu comentariu nu rezolva cu nimic problema pe care o semnalati. Multumim.

Articole asemanatoare

Cererea lui George Karam de punere în libertate, respinsă. Se așteaptă decizia judecătorilor din Cluj

30 Dec 2020 479

Oficial! S-a cerut rejudecarea dosarului Beirut! Iată decizia judecătorilor

17 Dec 2020 789

Colectiv – Cinci ani de la tragedie. Victimele de la Constanța. Ce se întâmplă cu dosarul

30 Oct 2020 1600

Trei tinere au murit în incendiu Se cere rejudecarea dosarului Beirut! Totul s-ar putea decide azi

27 Aug 2020 724

George Karam cere să fie eliberat! Totul s-ar putea decide azi

30 Jul 2020 488

Judecătoria Gherla a amânat pentru luna viitoare cererea de eliberare a lui George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa

27 Jun 2020 1011

Se cere rejudecarea dosarului Beirut! Procesul, amânat pentru luna august

18 Jun 2020 736

Cererea de rejudecare a dosarului Beirut va fi analizată luna viitoare

07 May 2020 775

Fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa Cererea de eliberare a lui George Karam, analizată în iunie

28 Apr 2020 595

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa, condamnat definitiv la opt ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, cere să fie eliberat

11 Apr 2020 2147

5 aprilie 2014. Trei tinere au murit într-un teribil incendiu Judecătorii anunţă azi soluţia finală în dosarul Beirut!

19 Nov 2019 1809

Pronunțarea în dosarul Beirut, amânată

07 Nov 2019 876

Pronunțarea în dosarul Beirut, amânată

23 Oct 2019 1021

Astăzi se aşteaptă pronunţarea în dosarul Beirut! Pompierii, încurcaţi de cei care și-au parcat mașinile „după ureche“

23 Oct 2019 1559

Pompierii care au intervenit la incendiu au primit NUP Dosarul Beirut a ajuns la final! Judecătorii anunţă azi soluţia definitivă

08 Oct 2019 1697