George Albina "Se va ajunge in turul doi"

1211381000.jpg

Interviu acordat de George Albina, candidatul Partidului National Liberal la Primaria orasului Ovidiu

Fostul consilier al defunctului primar Ion Podaru este increzator in sansele sale de a ajunge edilul orasului Ovidiu. Asculta problemele electoratului si noteaza toate doleantele oamenilor, pentru a le putea rezolva in mandatul pe care spera ca-l va dobandi.

Care au fost actiunile pe care le-ati intreprins de la lansarea oficiala?


O data cu lansarea, daca poate fi numita asa, pentru ca a fost, de fapt, o slujba de comemorare a primarului Ion Podaru. Apoi am fost prezentat eu, ca si candidat la functia de primar al orasului Ovidiu, dar si echipa mea. De fapt este echipa lui Ion Podaru. Incepand de atunci, in fiecare zi, noi, echipa PNL, in fapt, echipa lui Ion Podaru, ne intalnim la sediul de campanie si mergem pe strada, din poarta in poarta. Mai exact, asta este campania pe care o facem noi. Vorbim cu cetatenii, vorbim cu fiecare om in parte, pentru a le asculta doleantele si problemele. De ce sa ascund, am intalnit foarte multe persoane care isi doresc si alte lucruri decat cele incluse in programul nostru. Spre exemplu, in satul Poiana, tinerele mame ne-au spus ca nu au un parc in care sa-si plimbe copiii. Trebuie sa recunosc ca noi nu ne gandisem la asta. Si oamenii de la tara vor sa se plimbe intr-un parc. Pe de alta parte, batranele din acest sat mi s-au plans ca, in drum spre biserica, nu au trotuar pe care sa mearga. Este adevarat, merg pe sosea, ca la tara. Desigur ca am luat act de dorintele batranilor si va trebui sa le rezolvam si, de asemenea, sa ne completam programul pe care l-am propus in campania electorala.

Ce si-ar mai dori oamenii din Ovidiu, in plus, fata de proiectele propuse de echipa dumneavoastra?


In primul rand, trebuie sa spun ca multi oameni au salutat programul nostru. Numai ca ei vor ca totul sa se intample cat mai repede, ca strada lor sa intre prima in programul de asfaltare sau de canalizare, spre exemplu. Am incercat sa le explic ca exista o prioritate, un program dupa care se desfasoara toate aceste lucrari. De altfel, programul nostru electoral se numeste "Nici o strada fara asfalt pana in 2012". Si unii chiar s-au aratat neincrezatori in legatura cu denumirea acestui program. Chiar este adevarat. Pana in 2012, se vor rezolva aceste chestiuni. Acum, cea mai mare problema este colectarea apelor uzate. Nu exista strada pe care sa mergem, unde sa nu ni se spuna lucrul acesta. S-au facut zece kilometri de canalizare in cei patru ani, deoarece statia de epurare nu functioneaza. Noi incercam sa rezolvam pe forte proprii problema, prin instalarea a sase statii modulare de epurare. Am studiat acest proiect, este o tehnologie americana. Apele uzate vor ajunge gravitational la aceste statii de epurare. Apa este curata si poate fi folosita la irigare.

Credeti ca termenul de patru ani este privit cu neincredere de cetateni?


Unii cred, altii nu. Oamenii sunt sceptici, de obicei. Eu stiu foarte bine problemele orasului Ovidiu si stiu ce trebuie sa fac, pentru a rezolva problemele locuitorilor acestui oras.

Ce intentionati sa faceti la capitolul atragere investitori straini?


Noi vrem sa atragem investitori, nu neaparat pe cei straini, ci si pe cei romani. Foarte multi vin din Constanta inspre Ovidiu. Prin acest lucru, noi vrem sa cream locuri de munca, prin incurajarea investitorilor. Vrem sa le oferim un climat cat mai favorabil pentru dezvoltarea afacerilor lor. Ii ajutam la infrastructura, le ducem aproape apa, gazul si canalizarea.

S-au facut sondaje? Ce sanse aveti in alegeri?


Evident, toate partidele au facut asa ceva. Pot sa va spun ca, fara doar si poate, aici se va ajunge la turul doi. Sondajul PSD-ului arata, spre exemplu, ca va fi turul doi.

Cum credeti ca se va finaliza scrutinul?


Cu Albina primar al orasului Ovidiu. Cu siguranta, asa se va intampla.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 199

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 381

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 442

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 324

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 433

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 631

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 624

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 665

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 714

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 479

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 768

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 563

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2566

Baschet Încă o victorie cu FCC UAV Arad, iar CSM Constanța ia o opțiune serioasă în lupta pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 529

Ministerul Sănătății Concluziile controlului ministrului Rafila la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București

17 Apr 2024 543