Constanta.ro Ciudățeniile lui Radu Mazăre. Și-a schimbat CNP-ul și domiciliază pe la angajați




Subiectul Robert Turcescu, ofițer acoperit, a scos la iveală o situație în care se regăsește chiar primarul Constanței.

În documentele pe care le-a oferit publicului, fostul realizator de emisiuni / ofițer acoperit, prezenta un Cod Numeric Personal pe care mulți l-au taxat drept fals. Răspunsul, referitor la această dilemă, a fost acela că unui ofițer acoperit i se schimbă datele de identificare pentru ca trecutul acestuia să fie ascuns de ochii curioșilor. Întâmplator sau nu, Radu Mazăre beneficiază în prezent de un CNP conform căruia ai putea crede că edilul constănțenilor este născut în Constanța, acesta fiind lucrul pe care-l arată cifra din cod care ar trebui să indice județul în care te-ai născut. O altă situație bizară, în privința lui Radu Mazăre, este aceea că primarul care se bate cu pumnul în piept că iubește orașul pe care-l administrează, a preferat încă din primele zile în care s-a mutat în Constanța să domicilieze la adresele angajaților săi, deși nu s-a ferit să-și prezinte public în repetate rânduri, somptuosul palat, închiriat de la un cetățean grec.

Mazăre Ștefan Radu și Mazăre Radu Ștefan. Același personaj, două CNP-uri

La o simplă căutare pe site-ul Vrajitorul.eu, în caz că vrei să afli în ce firme a fost și este acționar primarul Radu Mazăre, primul șoc îl ai în momentul în care constați că există două CNP-uri pentru același om. Desigur, începi prin a considera că este vorba de o greșeală a softului, însă ambele CNP-uri conțin aceeași dată de naștere. Diferă doar jumătatea codului care îți indică locul nașterii și celelalte date de identificare aferente. Primul, cel al lui Mazăre Radu Ștefan arată, prin cifra 13, faptul că persoana cu pricina e născută în Constanța, în timp ce clona Mazăre Ștefan Radu, indică, prin cifra 46, așa cum ar trebui să se și întâmple, faptul că actualul edil al Constanței e născut în București.



Mergând mai departe, pe căile nebănuite ale site-ului Vrăjitorul.eu, afli că Radu Mazăre, cel cu CNP de Constanța, a efectuat diverse schimbări de acte, acționariat etc, între anii 2001 și 2008 în firmele sale de renume precum IDEEA Contrast SRL, Concordia Press sau Xenoti SRL. Fratele său de CNP, născut în București, a efectuat și el diverse activități comerciale, între 2002 și 2004, însă în cu totul alte firme, precum Sigma Trading, Romanian Marketing Services sau APV Media Turism. Toate aceste firme sunt binecunoscute ca aparținând lui Radu Mazăre și prietenilor săi, indiferent de locul acestuia de naștere.

Și, pentru a înlătura orice suspiciune că totul s-ar datora unei erori a site-ului Vrăjitorul.eu, am verificat și alte site-uri de specialitate, iar răspunsul a fost același. Radu Mazăre a figurat, cel puțin în evidențele unor instituții precum Registrul Comerțului, ca având două CNP-uri. Unul de București și unul de Constanța, oraș în care totuși putem afirma cu siguranță că nu s-a născut.

Iar ca să încheiem acest capitol într-o notă într-un fel amuzantă, într-un fel conspiraționistă, vă putem spune că, la o simplă căutare a CNP-ului de Constanța pe care îl deține în prezent Radu Mazăre, motorul de căutare GOOGLE îți arată documente oficiale semnate de primarii din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu (arestat la această oră), dar și de primarul din comuna Carașova, Radan Mihai, care se identifică prin exact CNP-ul buclucaș. Desigur, o eroare, intenționată sau nu.




 

Primarul iubitor de Constanța domiciliază la angajații lui

La aceeași căutare pe Google a CNP-ului de Constanța, pe care l-ar fi căpătat primarul Radu Mazăre, poți găsi încheierea ÎCCJ prin care se respinge propunerea de arestare preventivă pentru edilul constănțean. Ce este interesant în acest document este adresa la care domiciliază primarul Radu Mazăre, mai exact strada București, care NU este aceeași cu magnificul palat din Mamaia pe care obișnuiește să ni-l prezinte mândru la TV.

 
Mergând pe firul acestei povești, afli că la adresa pe care o are în buletin primarul Radu Mazăre, domiciliază de fapt familia Scorei. Pentru cei care nu știu, Scorei este de fapt numele de fată al actualei doamne Iorov, șefa de cabinet a primarului. Blocul, în care acum domiciliază părinții angajatei lui Radu Mazăre, are în mod curios două scări cu nume identic, situate bizar pe două străzi diferite, mai exact scara A de pe strada București și o altă scară, tot A, dar pe strada Garofiței, de parcă cineva căruia îi stă în putere și-a dorit să te încurce puțin atunci când vrei să vii în vizită.

Radu Mazăre, primarului care iubește Constanța, dar stă în chirie și domiciliază pe la prieteni, nu este la primul „accident” de acest fel. Timp de mai mulți ani, adresa oficială  a edilului, din documentele pe care le pune la dispoziție Registrul Comerțului, a fost undeva pe strada Eliberării, adresă la care în prezent domiciliază șefa unui important trust de presă din oraș, știut ca aparținând cândva oficial primarului. La respectiva adresă, pe numele afișat la interfon apare un misterios „Șerbănescu”, pentru ca abia la avizierul blocului să constați că de fapt proprietarul este o doamnă, celebră șefă de jurnaliști obedienți.  Bineînțeles, este vorba din nou de o eroare, neintenționată.
 
Material preluat de pe Constanta.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

nea gica

24 Oct, 2014 21:48

din cate stiu contractele unei institutii se incheie pe CIF-ul aferent, nu in numele unei persoane chiar daca in contract se specifica faptul ca institutia este reprezentata prin..

Resy

23 Oct, 2014 23:18

Pe care din CNP-uri a fost ales primar si pe care incheie contracte? Nu de alta dar ar putea fi nule

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.