Constanta.ro Decebal Făgădău, un viceprimar cu nervii slabi. Și-a jignit interlocutorii în cadrul unui interviu.

Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, a fost invitat în cursul zilei de astăzi la o discuție interactivă cu cititorii ziarului Ziua de Constanța. Tânărul vice, cunoscut ca un om calm și liniștit, nu a făcut față cu brio tirului de întrebări venit din partea internauților. Aproape de fiecare dată când o întrebare l-a depășit, Făgădău s-a mulțumit cu a o considera bârfă, fiind foarte conștient că un internaut nu poate aborda discuția cu dovezile pe masă. Dacă la început a părut că e stăpân pe situație, Decebal Făgădău a părut total enervat pe parcursul discuției, acuzându-și interlocutorii ba că sunt adversari politici, ba jurnaliști ascunși, ba frustrați la ale căror întrebări refuză să răspundă. Interesant este că la întrebarea cunoscutei jurnaliste Alina Vasiliu, semnată și asumată, legată de prețul mare al gigacaloriei, vicele a întors-o ca la Ploiești, declarând că o să-i răspundă personal doamnei. Pentru a-i spulbera impresia că ne-am ascuns, publicăm în acest articol câteva dintre întrebările pe care i le-am adresat domnului viceprimar, alături de răspunsurile dânsului, atunci când au existat, bineînțeles.
D.F.:  Astept sa inceapa tirul

Constanta.ro Ati fost membru în AGA al RAJA?

D.F.:  Da. Am reprezentat Consiliul Local Municipal conform hotararii acestuia, cu respectarea tuturor legilor si fara a incasa nici un fel de indemnizatie sau remuneratie.

Constanta.ro: ANI a constatat starea dumneavoastra de incompatibilitate pentru perioada in care ati functionat in AGA?

D.F.:  Nu. Deocamdata cerceteaza. Dar… nici o fapta buna nu ramane nepedepsita

Constanta.ro: Stiti cumva daca prietenul dumneavoastra Sorin Strutinsky va mai reusi sa termine de construit hotelul Hilton din portul Tomis?

D.F.:   Stiu ca pentru construirea hotelului Hilton am eliberat autorizatie de construire si imi doresc sa se construiasca cat mai repede. Barfelor nu le raspund de fel…

Constanta.ro: Care anume este barfa la care faceti referire? Domnul Strutinsky este asociat in firma Astera Consulting prin offshore-ul Perceptual Intertrade LTD, actele fiind traduse chiar de sotia dumneavoastra. In speta, domnul Strutinsky construieste Hilton. Cu un mic ajutor de la sotia dumneavoastra.


D.F.:  Sotia mea este translator autorizat. Daca traducerea unui document este un ajutor… e cam fortat, nu credeti?

Constanta.ro: Da, aveti dreptate. Totusi, cand sotia viceprimarului traduce documente pentru unul dintre asociatii primarului, se nasc intrebari, nu-i asa?
Constanta.ro In peninsula lucrarile au fost castigate de doua firme cu acelasi patron, domnule viceprimar.

Constanta.ro: Vi se pare normal ca parcarile din Mamaia sa fie oferite la gramada, pentru 15 ani, unei singure firme care va urma sa pastreze 75 % din incasari? Vi se pare normal ca firma care a primit parcarile de la Confort Urban sa apartina finului directorului de la Confort Urban?

http://constanta.ro/al-lui-mazare-de-la-confort-urban-a-dat-parcarile-din-mamaia-unei-prietene-a-sotiei/

D.F.:  Orice suspiciune aveti… VA ROG… sunt institutii ale statului abilitate
D.F.:  eu nu sunt militian sau procuror
D.F.:  muncesc
D.F.:  si…cred ca se vede

Un alt utilizator: Pana cand ne veti trata cu ignoranta? Cand a fost Mazare ultima data la primarie?
Pana cand la TV Neptun va face manipulare pe banii constantenilor?

D.F.:  Draga utilizatorule, iti inteleg frustrarile, ai la dispozitie multe cai de manifestare. Fa-o. Nu sunt obligat sa iti raspund sau sa te incurajez in cultivarea frustrarilor

Constanta.ro: Cum comentati faptul ca firma COMTEXT in care sunt asociati Radu Mazare, Nicusor Constantinescu si Sorin Strutinsky, are datorii de miliarde catre RADET?

D.F.:  Raspund tuturor intrebarilor, dar nu am ce sa raspund barfelor. Nu imi sta in caracter.
D.F.:  Intrebati conducerea RADET, faceti adrese la Politie, DNA, samd

Un alt utilizator: Sunt intrebarile constănțenilor! V-ati enervat de intrebarile pertinente?!  Intelegem frustrarea dvs de a va afla in umbra lui Mazare si lui Gabi Stan!

D.F.:  Nu, draga adversar politic, sunt intrebarile tale! D.F.:  Draga utilizatorule, te rog, nu te supaevalua. Nu reusesti sa ma enervezi, sunt un om echilibrat.

Constanta.ro  S-a scris in cursul acestui an ca o angajata a Primariei Constanta, pe numele ei Cristina Stamat, a incasat alocatie de handicap pentru fiul ei Liviu, fara a fi indreptatita sa primeasca acele sume de bani. Ati intreprins o ancheta in acest sens sau tot DNA-ul ar trebui sa se ocupe?

D.F.:  Nu stiu nimic despre acest subiect. O cunosc pe Cristina Stamat, are un baiat foarte destept, elev al liceului Mircea cel Batran. Dar, daca imi aduceti la cunostinta orice neregula, verific si va comunic rezultatul.

Un alt utilizator: Domnule viceprimar, sunteti un om de toata isprava, mi-as dori sa fiti dumneavoastra primar si nu dnul Mazare. Atunci Constanta va avea o sansa si s-ar termina cu circariile facute de Mazare, iar hotiile ar fi diminuate. Un om elegant ar merita Constanta, nu un circar de ev mediu. Am si o intrebare: se cunoaste ca sunteti un familist si un om moral, ce parere aveti despre strategia de promovare a vietii de noapte din Constanta si a prostitutiei “mascate”? Totodata, cum v-ati gandit sa sustineti viata culturala din Constanta, care, din pacate, nu prea exista. Multumesc!

D.F.:  Constanta trebuie promovata! Cu tot ce are, fie ca este de zi sau de noapte. Viata culturala va exista, stiu sigur si fac tot ce pot in aceasta directie. Detalii va pot oferi fie cu prilejul unei audiente, fie prin raspuns la un mesaj electronic. Un raspuns amplu legat de viata culturala si de ce fac in acest sens ar fi in mare discordanta cu barfele domnului jurnalist ascuns si plin de frustrari.

Constanta.ro

Interviu online cu viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău
Tema este - Când va ajunge pe masa Consiliului Local Constanţa controversatul PUZ al Peninsulei?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1514

Irinela Nicolae va candida din partea organizației PSD Constanța pe lista de europarlamentare

27 Mar 2024 865

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1000

Polițiștii, prezenți la Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța

16 Mar 2024 639

Știri Constanța Două firme care au efectuat lucrări pe străzile Decebal și Soveja, amendate de Poliție

16 Mar 2024 662

Fostul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, la ceas aniversar! Ce mesaj a transmis

14 Mar 2024 1045

Locuri de muncă Constanța Colegiul Comercial „Carol I” angajează paznic. Detalii

13 Mar 2024 540

Locuri de muncă Constanța Colegiul Comercial „Carol I” scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

28 Feb 2024 935

Termoficare Constanța, anunț despre lucrările desfășurate pentru eliminarea unor avarii

21 Feb 2024 494

Termoficare Constanța. Iată punctele termice care nu furnizează căldură și apă caldă

20 Feb 2024 742

Termoficare Constanța Atenție, consumatori! Se oprește apa caldă și căldura începând de mâine

19 Feb 2024 759

Joi, 15 februarie 2024 Primul termen în apelul dosarului terenurilor din Portul Tomis!

15 Feb 2024 815

Firme Constanța Modificări în structura capitalului social al Tomis TCS Logistics SRL

12 Feb 2024 734

ZIUA LIVE Horia Constantinescu –„Am discutat cu Decebal Făgădău și cred că am conturat formula câștigătoare. Ne înscriem și noi la concurs, partidul decide candidații”!

12 Feb 2024 1498

Horia Constantinescu, posibil candidat al PSD la Primăria Constanța „Nu ne mai permitem să gafăm, pentru că acum decontăm modul în care ne uităm în ochii copiilor noștri”

12 Feb 2024 929