Constanta.ro Forța Civică a protestat ”altfel” la Primăria Constanța. Lecție de civism servită de o pensionară

Organizația de tineret a partidului Forța Civică a pus la cale astăzi, la sediul Primăriei Constanța, un protest diferit de cele cu care ne obișnuiseră alți politicieni. Sătui de revizia anuală CET și RADET, care obligă constănțenii să se spele cu apă încălzită și cu tot felul de improvizații rudimentare, tinerii Forței Civice i-au adus primarului Radu Mazăre un lighean, un ibric și o oală, pentru a-l ajuta să depășească această perioadă dificilă în care apa caldă e un lux. Pentru că primarul a refuzat să apară, în ciuda faptului că și-a anunțat prezența inițial, obiectele au fost predate în baza unui proces verbal unor angajate ale Primăriei, urmând ca, măcar la nivel teoretic, acestea să ajungă la edilul constănțean.

Trebuie menționat, că în fața primăriei se aflau mai multe femei, care îl așteptau la rândul lor pe Radu Mazăre pentru a se plânge de diferite probleme. Printre ele, Didina Botezatu, o femeie în vârstă, dar care a dat dovadă de o luciditate demnă de invidiat pentru cineva aflat la o asemenea etate, a povestit celor prezenți că aflată în Londra, în vizită la copilul său, în urma unei spargerii a locuinței în care stătea, a cerut audiență la primarul metropolei, pe care nu numai că a primit-o în aproximativ 30 de minute dar a beneficiat în cadrul ei și de un traducător pentru a facilita conversația.

Prin comparație, Didina Botezatu statea astăzi de câteva ore în soare, nebăgată în seamă de niște funcționare care erau ocupate mai degrabă să se certe cu reprezentanții presei, după ce încercase o audiență la deputatul USL, Mircea Titus Dobre, care a expediat-o rapid către primăria orașului. De admirat este și resemnarea cu care bătrână a declarat jurnaliștilor că va renunța la acel pachet primit de pomană și nu va mai vota cu actuala administrație niciodată.

Sursa: Constanta.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.