#ConstantaEsteBine 11 mai 2021-Luna nouă în Taur. Abundență și prea plin


 
  • Astăzi am simțit cu toții energia Lunii noi.

În jur, a existat o acalmie vibrațională pe care am apreciat-o. Cerul curat, fără nori, mai ales în a doua parte a zilei și soarele ce ne-a însoțit întreaga zi ne-au anunțat de începerea unei alte perioade.

Așa cum discutam de multe ori, în Natură sunt valuri de energii. Anunțate de diferitele configurații astrale și cunoscute datorită ciclicității lor. Se repetă într-un mod relativ asemănător de sute sau mii de ani.

Ne pregătim să ne îmbarcăm într-un nou astfel de val energic, cum am mai avut unul la începutul anului 2021.
Începând cu energia Taurului, o energie de împământare, senzorială, structurată,creativă, abundentă și fertilă, valul ce urmează va fi... interesant.
Energia nu are niciun atribut (bună, rea, favorabilă, nefavorabilă).

Energia este ENERGIE.
Ce face asupra corpurilor noastre?
Intensifică ceea ce este.
Dacă nu ne place ceea ce simțim și vedem, să nu mai dăm vina pe energie, pe valurile mișcătoare ale câmpului electromagnetic terestru.
Mai degrabă să ne observăm pe noi mai atenți și să lucrăm cu propriul corp.
Abundența energiei Taurului, care s-a anunțat ca definitorie pentru următoarea perioadă este pentru tot ceea ce este.

Dacă este bine, va fi și mai bine.
Iar dacă este rău, va fi și mai rău.

Parcă sună familiar, unde oare am mai citit eu așa ceva? Oare în Biblie? Hmmm....și eu care vorbeam acum doar de modificări ale energiei perioadei.
Foarte multă lume începe acum perioade de curățare interioară, de diete și detoxifieri.
Începând de astăzi, următoarele 14 zile nu mai sunt favorabile curățărilor și detoxifierilor. Dacă le începeți, probabil că nu obțineți rezultatele așteptate. Și deveniți dezamăgiți de tehnica aleasă.

Sunt multe capcane în procesul de echilibrare și vindecarea.

Alegerea momentului potrivit este o cheie importantă, pentru aproape orice din viața noastră. Dar în special pentru detoxifiere.
Nu întâmplător, la finalul acestei săptămâni am ales să oferim un Atelier de împuternicire, împreună cu Cristela Georgescu, pe tema Capcanelor și cheilor în detoxifiere.
https://alexaevent.ro/.../atelier-de-imputernicire-cu.../

Vom vorbi mult despre capcanele în care am căzut și continuăm să cadem, în procesul de vindecare și detoxifiere regenerativă. Vom povesti despre dificultăți și greșeli în detoxifiere. Și desigur, vom oferi și chei pentru echilibrare și ieșirea din capcane.

Un bonus pentru participanții la Atelier va fi lansarea, în premieră, a cărții ”Alimentație???” la care lucrez de o bună bucată de timp.
Acest ebook conține o sinteză a informațiilor pe care le colectez de 30 de ani, filtrate prin propria mea experiență personală și profesională. Într-o prezentare grafică atractivă și ușor de citit ca și e-book (special pentru mediul electronic), cartea ”Alimentație???” va fi disponibilă în curând și pe eshop la www.centrulnatura.ro

Dar participanții la Atelier o vor primi ca un dar de energie, la finalul atelierului, împreună cu toate prezentările pregătite pentru Atelier și întregistrarea audio a celor 6 ore.

Doresc să ”însămânțez” cât mai mult deschiderea viziunii spre o abundență a vieții, în care partea noastră de umanitate poate să fie cultivată și crescută până la un ”prea plin”.

Oare poate exista ”prea mult” bine, bucurie, echilibru și liniște?

Energia și valurile electromagnetice ale perioadei oferă o susținere binevenită și profităm la maxim de ea.
Dacă vă simțiți chemați să fiți alături de noi în acest week-end, vă așteptăm cu bucurie.

Vă doresc tuturor, oameni frumoși ce lecturați aceste rânduri, să vă centrați în propria Creativitate, să vă oferiți o abundență de stare de armonie și echilibru, pentru ca ”prea plinul” de bine să fie intensificat de valul de energie al lumii.

Mișcarea fizică în aer liber, plimbările și orice fel de activități dinamice cu corpul fizic, alimentația echilibrată și ușoară, compania plăcută și conversațiile cu sens, de la inimă la inimă sunt circumstanțe care vă atrag în abundența energiei Creative.

Vă doresc tuturor o noapte magică de Lună Nouă și o săptămână cât mai echilibrată,
Cu iubire
 
Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 2. 27 martie 2024. Am intrat în portalul eclipselor

27 Mar 2024 431

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 15, 25 martie 2024, „Lună plină cu lumină”

25 Mar 2024 465

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 13. 23 martie 2024. Ne apropiem cu viteză de luna plină de pe 25 martie, o lună plină în Balanță, cu eclipsă de lună

23 Mar 2024 685

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 12. 22 martie 2024. Zi energetic intensă, cu soarele în Berbec

22 Mar 2024 404

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 9. Echinocțiul de primăvară

19 Mar 2024 413

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 6. 16 martie 2024. Luna în creștere începe să-și simtă din ce în ce mai intens energia

16 Mar 2024 509

#ConstanțaEsteBine 10 martie 2024. Luna nouă în Pești

10 Mar 2024 575

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 13. 8 martie 2024. La mulți ani de ziua femeilor tuturor sufletelor cu vibrația Creativității și Imaginației

08 Mar 2024 525

#ConstantaEsteBine Eliminările sunt multe și intensive

07 Mar 2024 413

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 9. Electromagnetismul pământului este intens

04 Mar 2024 779

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 7. 2 martie 2024. Fiecare om este o carte

02 Mar 2024 590

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energia - partea întâi - ziua 6. 1 martie 2024. Mărțișor cu bucurie pentru noi toți, de la mama Natură și ritmurile sale ciclice

01 Mar 2024 482

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 4. 28 februarie 2024. Avem astăzi o altă zi de lună în scădere și energie a eliminărilor și curățeniilor

28 Feb 2024 555

#ConstantaEsteBine 24.04.2024, Portal de energie

24 Feb 2024 702

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie - partea a doua - ziua 8. 17 februarie 2024. Luna continuă creșterea

17 Feb 2024 668