#ConstantaEsteBine 12 iunie 2021 - Te iubesc așa cum ești


Te iubesc așa cum ești

Am dorit să auzim această propoziție simplă întreaga noastră copilărie și perioadă de adolescență.

În loc de asta, părinții noștri, care ne vor binele, dar nu știu altfel, ne critică și ne subliniază zilnic slăbiciunile, fără să ne susțină destul de mult puterile și abilitățile. Acelea le consideră ”de la sine înțelese”.

După ce devenim adulți, continuăm același proces (că nu știm altfel): ne criticăm (cu vocea minții) în fiecare moment, fiecare slăbiciune pe care o observăm la noi și la ceilalți.

De fapt, exact prezența celorlalți, mai ales a familiei, ne ajută să vedem foarte bine slăbiciunile (și uneori, la fel de bine, puterile și abilitățile) cu care ne-am născut.

Înțelepții lumii spun că slăbiciunile sunt doar potențial nedezvoltat. Orice percepem ca fiind o slăbiciune, un defect sau o problemă, este doar o abilitate nedezvoltată și face parte din potențialul vieții noastre. Dacă n-ar fi așa, nu ne-am împiedica de ea la fiecare pas prin viață.

Dacă slăbiciunile sunt potențial nedezvoltat și puterile, abilitățile cu care ne naștem sunt calitățile datorită cărora ne croim drum în viață, înseamnă că în fiecare secundă, noi suntem așa cum suntem meniți să fim.
Cu alte cuvinte, adultul care am devenit poate spune liniștit, privind în oglindă: Te iubesc așa cum ești.
De cât mai multe ori pe zi.


Vă invit să repetăm această mică propoziție împuternicitoare întreaga zi astăzi. Să facem împreună un exercițiu de auto-valorizare. Să ne oferim mesajul pe care dorim să-l auzim de la alții, nouă înșine - fără să sune fals, amuzant sau cinic.

Te iubesc așa cum ești.
Ma iubesc așa cum sunt.

Dacă se ivește prilejul, putem să oferim mesajul și celor din jur. Mai ales copiilor. Care au nevoie să îl audă de un milion de ori, pentru a deveni naturalul lor.
Cheia schimbărilor de orice fel în corpul sau mintea noastră este repetiția. Dacă facem o repetiție INTELIGENTĂ a unor afirmații care ne împuternicesc, reușim să menținem o anumită viziune asupra noastră și a lumii din jurul nostru.

Dragii mei frumoși, vă iubesc așa cum sunteți

Și valorizez conexiunea cu fiecare dintre voi, pe care vă simt ca filamente de lumină, împletite într-un șuvoi al vieții, ce mișcă în continuu prin lume.

Pentru că mă iubesc așa cum sunt, continui să vă ofer ceea ce știu mai bine, adică informație filtrată într-o formă jucăușă și practică.

Vă invit săptămâna care urmează la două evenimente frumoase, care vor susține exact afirmația: Te iubesc așa cum ești.

Dacă sunteți din Constanța și puteți să participați la atelierul organizat de Cătălin Petre, marți, pe 15 iunie, veți primi direct nu doar energia lui ”Te iubesc așa cum ești”, dar și două ore în grădina casei, la aer liber, cu limonadă și muzică bună în fundal. Plus o conversație animată, interesantă și armonizatoare de energii.
https://awareness-of-you.com/povestim-sa-depovestim/
Dacă preferați întâlnirile on-line, vă aștept miercuri, pe 16 iunie, la Webinarul „Matematica corpului nostru” - organizat de Alexa Event, în care ne întoarcem la Școală, la orele de matematică, să extragem esența celor învățate atunci și să vedem ce putem folosi, în viața noastră zilnică, din toată strădania anilor copilăriei.

https://alexaevent.ro/.../atelier-online-cu-dr-sorina.../

Nu am înmagazinat degeaba, ca niște papagali, operații matematice sau gramaticale. Bazele acestea ne sunt de folos în viața zilnică, dacă știm să ne uităm la ele din alt unghi. Haideți să reciclăm toate cunoștințele din copilărie, care există în străfundurile inconștientului nostru.

Vă aștept să discutăm o altă viziune asupra matematicii, atunci când în centrul discuției este corpul omenesc.

Chiar dacă nu v-a plăcut deloc matematica și nu ați fost buni la această disciplină, veți descoperi conexiuni neașteptate și veți face pace cu un vechi dușman, transformându-l în aliat. Puneți capăt unor conflicte vechi, înțelegând dificultățile cu care, poate, v-ați confruntat în copilărie și de-a lungul perioadei de creștere.

Putem să ne transformăm în adulți doar când acceptăm acest lucru:

Mă iubesc așa cum sunt.
Revizuirea, recapitularea trecutului și perceperea lui dintr-un alt unghi ne ajută să ne poziționăm diferit față de realitate (interioară și exterioară).

Procesul nu este ușor, dar este posibil.

Pentru toți cei curajoși, care aleg să crească și să transforme copilul interior în adult, ofer instrumente culese din propriul drum de maturizare.

Vă iubesc așa cum sunt.

Vă prețuiesc pentru tot ce sunteți.

Pentru că mă valorizez și mă iubesc așa cum sunt.

Să avem un week-end luminos și armonios.

Cu iubire, tuturor

Sursa text și foto: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 301

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 551

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 658

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 451

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 420

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 423

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 435

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 461

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 504

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 780

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 11. 5.04.2024. Luna în scădere merge înainte

05 Apr 2024 446

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 523

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 7 1 aprilie 2024 Ziua păcălelilor

01 Apr 2024 443

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 5. 30 martie 2024. Week-end provocator, dar potențial foarte folositor

30 Mar 2024 452

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 4. 29 martie 2024. Zilele de primăvară au energia intensă a adolescenților

29 Mar 2024 444