#ConstanțaEsteBine 19 mai 2023. Luna nouă (neagră) în Taur, în ultima zi de lucru a săptămânii


Bine v-am găsit de Luna nouă (neagră) în Taur, în ultima zi de lucru a săptămânii
Dacă ați trecut cu bine de energia foarte agitată a ultimelor zile, felicitați-vă și îmbrățișați-vă: suntem rezistenți!
De astăzi înainte, în tot acest week-end, avem o energie blândă, relaxată, ușoară și echilibrată. 
Ca după furtună. 

Ce mai zice Ovidiu Dragoș Argeșanu în cartea sa ”Jumătatea mea, femeia”?

Pagina 61
Cunoașterea de sine

Aceasta presupune să știți locul în care vă aflați, ceea ce ați făcut altădată, în această viață. Asta vă arată foarte clar nivelul. Nu sunteți nici mai sus, nici mai jos decât locul în care sunteți. Nu vă mai raportați la alții, nu sunteți în competiție cu alții, ci cu voi înșivă, pentru înfăptuirea propriului ideal uman, care ar fi cel mai bine, la început, să fie Hristos pentru bărbați și Maica pentru femei. Cunoașterea de sine este un proces lung, care se referă la tot ce înseamnă io, plăceri, dorințe, manifestări, extreme, aptitudini, frici, complexe, scheme de gândire, superstiții, autolimitări sau programări negative ale altora. Acestea pot fi descoperite în timp, prin autoanaliză și prin analiza altora. 

Consider că realizarea profesională este foarte importantă în devenirea femeii, întrucât duce la recunoașterea celorlalți și a societății. Apropo de recunoaștere, în psihologie, în modul cum se stabilesc ierarhiile, chiar și într-o firmă, șeful trebuie să aibă puțin mai mult la salariu decât subalternul. În altă ordine de idei, bărbații nu se simt bărbați dacă au salariul mai mic decât femeile lor. Simplul fapt că femeia de lângă ei câștigă mai mult îi castrează! Dar aceasta nu este problema voastră, a femeilor, ci a lor. Vrem, nu vrem, stima de sine ține și de banii pe care-i câștigăm.”

Astăzi vă invit să folosim energia lunii noi pentru a ne examina acele componente interioare ce ne fac să ne cunoaștem mai bine: abilitățile, talentele, slăbiciunile, limitările, extremele, potențialul și mai ales superstițiile. Fiind o lună ”neagră”, adică nu se va vedea deloc pe cer, putem astăzi să ștergem cu ușurință gânduri prostești sau ”convingeri” numite superstiții, care ne blochează accesul la fluxul de energie. 


Exemple?
”Viața este grea”. ”Trebuie să muncești din greu să ai bani”. ”Nu este pentru mine abundența și fericirea”. ”Nu merit să primesc afecțiune și iubire”

Aceste ”superstiții” mentale limitative ne îngrădesc curgerea fluidă, feminină adică libertatea interioară, în ritmul energiei lumii. 
Cu puțin curaj, le putem lăsa în urmă și ne re-acordăm la curgerea Vieții. 
Folosind cea mai puternică ancoră mentală posibilă: ”Facă-se Voia Ta, Doamne!”

Să avem cea mai bună zi a săptămânii, astăzi, și un week-end cât mai bun și eficient

Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe facebook/Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.