#ConstanțaEsteBine 28 mai 2023 Ne apropiem de final de lună mai. Suntem la final de săptămână și de primăvară


Ne apropiem de final de lună mai. Suntem la final de săptămână și de primăvară.
Astăzi este ultimul citat din cartea lui Ovidiu Dragoș Argeșanu – Jumătatea mea, femeia.

Finalurile sunt mereu puțin melancolice. Dar și ușurătoare.
Când ceva se termină, poți să iei o pauză.
Elevii și studenții se apropie de finalul școlii (și curând, vor termina și examenele, cei care le au de dat în acest an).
Tot ce începe se apropie de un final.

Onorez astăzi energia finalurilor, oferindu-vă cel mai frumos (după opinia mea) capitol al cărții lui Argeșanu.
Pagina 135 – Sfatul meu
Dragi femei
”Fiți fericite! Căutați ceea ce vă face fericite! Depindem toți de fericirea voastră”

ÎNTREBAȚI-VĂ ÎN FIECARE MOMENT DACĂ CEEA CE FACEȚI VĂ ADUCE SAU NU FERICIRE!
Și mergeți spre ceea ce vă bucură sufletul. Astfel, vom fi fericiți și noi, și copiii voștri.

Nu aveți nevoie de nimeni, de bărbat, de mine sau de alți maeștri, ca să evoluați. Puteți să o faceți, aveți un maestru interior, aveți o intuiție foarte bună, care vă poate ajuta. Cel mult, noi vă putem fi îndrumători... Este destul să-L căutați pe Dumnezeu ca mentor și El vă va conduce acolo unde aveți nevoie. Sunteți botezate, aveți acces la Cer prin simbolul crucii și prin Iisus.
Nu vă mai legați singură de un bărbat, de un job, de o casă, de o mașină, de o iubire, de o familie, de o țară, numai pentru că așa vrea societatea. Vă priponiți singure spiritual. A tăia toate legăturile presupune a tăia legăturile cu tot. Abia atunci pot să devin eu și să mă întorc în lume altul/alta.

Deveniți independente. Nu fiți dependente materiale de un bărbat, indiferent cât de minunat se poartă cu voi. Cine are banii, dictează. Am observat treaba aceasta. Cine are mai mulți bani întotdeauna va dicta într-un cuplu și va încerca să-l domine pe celălalt. Doar când ajunge să conviețuiască cu Dumnezeu începe să se facă Voia Lui. Între oamenii fără Dumnezeu, cel care are bani dictează. Va fi șef. Nu știu dacă merită libertatea voastră, indiferent ce colivie de aur veți avea. Învățați să vă descurcați singure și să fiți propriile voastre stăpâne.
Fiți sincere cu voi și aflați cine sunteți. Multe dintre voi se subapreciază. Altele se supraapeciază. Dar mai gravă este sub-aprecierea. Viața îți dă peste nas până la urmă, dacă te supra-apreciezi.
Nu trebuie să vă întrețină nimeni. Și nimeni nu trebuie să se plece la picioarele voastre fiindcă sunteți femei. Ar fi bine să fiți respectate pentru că sunteți oameni. Eu înțeleg că aspectul exterior contează pentru voi.

Dar nu o să vă respectăm mai mult dacă arătați mai bine. O să ne placă mai mult de voi, da. Dar nu o să vă respectăm mai mult. Câștigați-vă respectul altfel. Respectul vine din minte și din suflet.
Învățați-vă să vă spuneți problemele soților, prietenilor, amanților. Învățați să spuneți ce vă deranjează, ce nevoie aveți și ce vreți. Altfel, nu există evoluție într-o relație. Învățați-vă să ne spuneți ce vă deranjează la noi. Nu ne faceți rău. Din contră. Dacă un bărbat te iubește, va face tot ce poate să nu te supere.
Nu mai faceți sex, dacă nu simțiți nevoia. Nu sunteți obligate de nicio lege, nici umană, nici divină. Sexul obligatoriu duce la pierderea respectului de sine. Ajungeți să vă disprețuiți pe voi și deveniți târfe cu certificat de căsătorie. O să-l urâți pe cel cu care îl faceți și care devine el însuși un violator cu certificat de căsătorie. Învățați să spuneți nu. Că nu simțiți, că nu vreți....Așa se dobândește respectul de sine și respectul bărbatului vostru.
Acceptăm greu un refuz, dar o facem când iubim pe cineva....”

”În loc de încheiere.
Știu că n-am atins tot ce puteam spune despre femeie.
Mai mult ca sigur, este încă pe atâta de zis. Știu că s-a mai scris despre femei și nu am pretenția că, prin ce am scris io, s-a epuizat subiectul. Ceea ce mi-am dorit însă a fost să ajut femeia să se înțeleagă, să se iubească și să devină ea însăși. Îmi plac femeile. Acum le admir și le iubesc. Îmi place să văd femeia ridicându-se, dezvoltându-se și luminând. Îmi place, ca maestru, ca om și ca bărbat să admir înflorirea ei, strălucirea Yin-ului din ea. Nimic nu se compară cu observarea Devenirii ei....

Dacă n-ați fi voi, viața mea ar fi mult mai simplă, dar și mult mai anostă, pentru că voi dați frumusețe, bucurie și sens vieții noastre!”
Să avem o zi de primăvară-vară însorită și înfrumusețată de cântecul nostru interior
Cu iubire, tuturor!

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstantaEsteBine Valul 5 de energie – partea întâi – ziua 2.Trecerea de la o frecvență de vibrație la alta se poate face cu multă ușurință.

25 Apr 2024 275

#ConstanțaEsteBine 24 aprilie 2024. S-a schimbat energia

24 Apr 2024 394

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 377

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

21 Apr 2024 390

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 383

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

17 Apr 2024 431

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 6 14 aprilie 2024 Sunteți în pline energii de vârtej și schimbări?

14 Apr 2024 430

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 582

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 479

Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 3. 11 aprilie 2024, astăzi este despre observarea, cu ochii larg deschiși, a vieții

11 Apr 2024 449

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 439

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 447

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 463

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 530

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 12-6.04.2024. Luna este în semnul Peștilor

06 Apr 2024 484