#ConstantaEsteBine 31 decembrie 2020 – Intenție 2021 Creativitate – Jucăușenie – Agerime. 8-13-28-52


Acestea sunt simbolurile și energiile care îmi vin dinspre anul 2021
La început de 2021 propun o nouă structură temporală și anuală.
În loc să folosim clasica structură a săptămânii de 7 zile, a lunii de aproximativ 30 de zile și a anului de 12 luni, vom modifica cifrele, simbolica și RITMUL scurgerii timpului, după reperele feminine ale Naturii.
Vom discuta despre cele 8 puncte ale Rozei Vânturilor (în programul lunii ianuarie), despre cele 13 luni pline ale anului (alături de Grupul Femina), despre ciclul lunar de 28 de zile și Echinocții/Solstiții – în Atelierele de împuternicire și despre cele 52 săptămâni de energizare și detoxifiere – oferite pe Facebook.
Noua serie de cifre feminine va fi 8 – 13 – 28 și 52.
Ele înlocuiesc ”clasicele” 7-12-30/31 și 365 – pe care le folosim pentru descrierea vechii structuri a trecerii timpului.
Propun o serie de PROIECTE NOI pentru anul 2021, care să-l transforme într-un AN PRACTIC și un AN PROSPER, dacă fiecare dintre noi alegem să ne acordăm la aceste noi simboluri (și arhetipuri).
8 pași spre întețirea focului
CURAJ ȘI DETOXIFIERE
Program de susținere corp fizic și motivare
https://vitalitystudio.ro/curaj-detoxifiere-alaturi-de.../
Primul proiect este programul CURAJ ȘI DETOXIFIERE – organizat împreună cu Studioul Pitates Vitality din Constanța - și constă în 8 întâlniri de exerciții fizice, detoxifiere și motivare – pregătite pentru prima lună a anului, ianuarie 2021.
Întâlnirile au loc în zilele de 4, 6, 11, 13, 20, 22, 29 și 29 ianuarie, între orele 18.00 și 19.00. O singură oră de două ori pe săptămână este suficientă pentru a înteți focul interior.
Forța vieții, dinamica și energia din corp (din ficat, în special) este reprezentată în mitologie și în popor prin intermediul elementului FOC.
Știm cu toții că FOCUL are nevoie să fie menținut, să fie hrănit, să fie întețit.

MIȘCAREA FIZICĂ și susținerea motivațională (lemnul și aerul) sunt esențiale pentru susținerea sa.
Veți primi o poveste motivațională înainte de fiecare întâlnire (vor fi 8 în total) în care vă veți conecta cu cele patru puncte cardinale și cu direcțiile dintre ele (în total, 8 direcții posibile).
Construim împreună o ROZĂ A VÂNTURILOR și ne conectăm cu direcțiile cardinale, chiar la început de an 2021.

În acest fel, ne structurăm un GPS personal (sau un COMPAS, în varianta clasică), care să ne fie de folos de-a lungul întregului an, într-o călătorie către noi înșine și CINE suntem, cu adevărat, în interiorul corpului nostru.
Descoperirea EU-ului real, din interior, este o călătorie tip labirint, în care avem nevoie de un compas, o ROZĂ A VÂNTURILOR, pe care să o folosim la fiecare pas, pentru a ne poziționa cât mai eficient pe drum.
Proiectul ”CURAJ ȘI DETOXIFIERE” oferă o astfel de „ROZĂ A VÂNTURILOR”/COMPAS în centrul căreia se află FICATUL nostru și corpul fizic.
Pornim din interiorul nostru și călătorim atât în interior, cât și în exterior, de-a lungul întregului an. Pentru că programul CURAJUL ȘI DETOXIFIEREA nu se va opri aici. Ci va continua de-a lungul anului.
În paralel cu acest proiect, se întâmplă și altele.
GRUPUL FEMINA, la care sunt invitate să participe femeile ce doresc să se cunoască mai bine și să se conecteze cu alte femei interesate de creativitate, imaginație și auto-cunoaștere – se va ocupa întregul an 2021 de un noi proiect:
13 luni pline cu noi Arhetipuri feminine
CERCUL ZEIȚELOR
Energia lumii se ÎNVÂRTE ÎN CERC.
Simțim asta, știm asta, trăim asta.
Masculinul se luptă cu cercul și în-cearcă (”în-cerc”) să scape din el, pentru a constata iar și iar că se regăsește în alt cerc.
Viața este ciclică.
Cercul este o structură ce include viața.
Femeile sunt mai integrate în energia vieții, pentru că ele produc corporal viață și sunt acordate fizic în mod diferit, la viață, față de bărbați.
Sunt mult mai conectate la ”focul vieții”, atât cel interior (legat de energia sexualității și creativității), cât și la cel exterior (”vatra casei”, bucătăria, gătitul mâncării, creșterea copiilor și îngrijirea familiei).
Anul 2021 schimbăm și structura de 12 unități ale ceasului ”normal” și introducem oficial structura lunară cu 13 luni pline, fiecare dedicată unei alte zeițe, folosind noile arhetipuri ce se regăsesc în astronomia modernă, dar și în astrologia din ultimii ani.
Grupul FEMINA se va întâlnit timp de un an de zile în 2021 și va folosi fiecare lunație și lună plină pentru a încorpora și integra noile energii arhetipale în realitatea corporală și partea practică zilnică a vieții feminine.

Programul FEMINA începe oficial pe data de 18 ianuarie și întâlnirile sunt săptămânale, în fiecare zi de luni a săptămânii, între orele 20.00-22.00
Și pentru a avea ideea la ce ”luni pline” ne referim, vă trecem în revistă ce ne așteaptă în întregul an 2021.
1) Decembrie 2020 – 30 decembrie – Lună plină în Rac
2) Ianuarie – 28 ianuarie – Luna plină în Leu
3) Februarie – 27 februarie – Luna plină în Fecioară
4) Martie – 28 martie – Luna plină în Balanță
5) Aprilie – 26 aprilie – Luna plină în Scorpion
6) Mai – 26 mai – Luna plină în Săgetător, cu eclipsă totală de lună
7) Iunie – 24 iunie – Luna plină în Capricorn
8) Iulie – 29 iulie – Luna plină în Vărsător
9) August – 22 august – Luna plină în Vărsător
10) Septembrie – 20 septembrie – Luna plină în Pești
11) Octombrie – 20 octombrie – Luna plină în Berbec
12) Noiembrie – 19 noiembrie – Luna plină în Taur – Eclipsă parțială de lună
13) Decembrie – 18 decembrie – Luna plină în Gemeni
În fiecare lună, vom studia o energie feminină Arhetipală și vom face conexiunea atât cu semnul astrologic clasic, cât și cu noile energii care vin odată cu schimbarea frecvenței de vibrație a câmpului electro-magnetic al pământului.
1) Vesta (Hestia)
2) Ceres (Demeter)
3) Pallas Athena
4) Juno (Hera)
5) Eris (Discordia)
6) Make Make
7) Haumea
8) Quaua
9) Sedna
10) Salacia (Amphithrite)
11) Lilith
12) Chariklo
13) X (supriza 2021)
În grupul FEMINA cultivăm lucrul în corpul fizic, conexiunea Suflet Corp și integrarea continuă în practică a cunoașterii revelatorii.
Dacă doriți să aveți mai multe informații sau vă simțiți inspirate să vă alăturați Grupului Femina, îmi puteți scrie pe CentrulNaturaConsultanta@gmail.com.
Atelierele de împuternicire – proiect derulat în colaborare cu Cristela Georgescu - vor continua de-a lungul anului 2021.
Pentru derularea lor eficientă, vom folosi energia fenomentelor naturii.
Echinocții, Solstiții, Lunații și echilibrarea corpului fizic – vor merge mână în mână.
Ne propunem să realizăm câte un Atelier la fiecare schimbare de anotimp, astfel încât ciclurile lunare de 28 de zile – repetate în variantă de 3x28 să fie ritmul prin care împreună cu Terra (Gaia), planeta pe care ne aflăm, să-l reintegrăm în corpul nostru fizic.
Cu celebrare și sărbătorire – în felul în care știm mai bine – prin împărtășire de cunoaștere, revelații, informare și educație.
Primul atelier este programat chiar la Echinocțiul de primăvară – 19-20 martie 2021 și are un titlu provocator ”Întâi mama, apoi copilul”.
Pe măsură ce avansăm cu proiectele, vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă. Participanții la Atelierele de împuternicire cunosc deja faptul că există un Material scris, ce însoțește fiecare Atelier (un mic Manual tematic), că este primită înregistrarea audio a atelierului și că în cadrul întâlnirii, se răspunde la întrebări și solicitările participanților, oferindu-se în același timp multă informație și surprize.
Atelierele sunt organizate în colaborare cu alexaevents.ro - și informații despre ele vor fi disponibile pe toate mediile de informare ce ne stau la dispoziție.
Proiect pe Facebook
52 de săptămâni de corporalitate
Pentru voi toți, oameni frumoși cu care interacționez energetic în mod virtual, dar pe care vă simt ca o parte din inima mea, mi-am propus un exercițiu de focalizare și disciplină – timp de 52 de săptămâni voi naviga pe fluxul energiei anului și voi propune o temă de detoxifiere, o ”băutură” a săptămânii (care să fie mereu ceva sănătos, pentru corpul fizic) și măsuri ușoare și generale de susținere pentru corpul fizic.
Săptămânal, vor exista postari/sau o postare cu propunerea de mic detox fizic și considerații revelatoare cu privire la energia săptămânii.
In felul acesta voi marca structura de 52 de săptămâni a anului ca fiind mai importantă decât cea de 365 de zile – pentru că putem gestiona mai eficient săptămânile, decât zilele.
Îmi propun să realizăm împreună o integrarea a ciclurilor complexe și complete (8-13-28-52) într-o nouă modalitate de structurare a timpului, energiei și acordării la Natura Feminină a planetei noastre – pentru armonizare și ajustare energetică a corpului fizic.
Este o provocare pe care mi-o propun pentru 2021, ca o Joacă cu simbolurile și cu energia Lumii.
Aceste repere mari pentru desfășurarea energiei anului 2021 îl fac să apară ca un an generos, abundent și prosper. Cel puțin, în ceea ce privește energia, imaginația și INTENȚIA urmărită.
Intentionez să urmez reperele naturale pe care le-am definit și să înaintăm împreună, de-a lungul unui an interesant și de ce nu, transformator.
Să folosim fiecare ocazie pentru a deveni versiunea mai bună a ceea ce suntem.
Vă aștept alături de mine, în oricare dintre proiectele de care vă simțiți atrase și care vă susțin în propriul vostru drum de centrare și împuternicire.
Este frumos să avem un compas și să pornim la drum cu ceva documentație în prealabil. După un an 2020 în care neprevăzutul a fost mereu ”regula jocului”, este liniștitor să avem un alt an, 2021, în care să ne documentăm puțin călătoria și să mergem înainte, cel puțin la nivel de poveste mentală și centrare emoțională, pe un drum clar definit și care să ne mulțumească zilnic, indiferent se întâmplă la exterior.
Să ne fie bine tuturor și să călătorim cu inspirație și voie bună împreună!
Stiti ca va iubesc, nu-i asa?

Sursa foto-text-video: Facebook/ Zyanna Orinda
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 10. 18 aprilie 2024. Suntem în creștere de presiune atmosferică

18 Apr 2024 312

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua – ziua 7. 15 aprilie 2024. Începem o săptămână de lună în creștere intensă

15 Apr 2024 356

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 430

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 513

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea 1 – ziua 6. 31 martie 2024. Finalul oficial al perioadei de ”întuneric” mai lung

31 Mar 2024 478

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 3. 28 martie 2024. Valul de energie al eclipselor intensifică energia foarte tulbure

28 Mar 2024 490

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14. 24 martie 2024. Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi?

24 Mar 2024 556

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 11. 21 martie 2024. Suntem la mijlocul unei săptămâni provocatoare

21 Mar 2024 448

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 8. 18 martie 2024. Astăzi este despre doza de joacă

18 Mar 2024 488

Hagi, după Rapid - Farul Constanța 1-2 „Am făcut probabil unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare din acest campionat“

15 Mar 2024 1817

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 5. 15 martie 2024. Energia își continuă evoluția sa ascendentă

15 Mar 2024 531

Procesul 2 Mai la Judecătoria Mangalia Avocatul Adrian Cuculis - „S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu“ (VIDEO)

14 Mar 2024 1235

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 2. 12 martie 2024. Astăzi avem o energie interesantă

12 Mar 2024 568

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 14. 9 martie 2024. Astăzi avem luna întunecată, ziua dinainte de luna nouă

09 Mar 2024 658

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 11. 6 martie 2024. Tot ce posedăm, inclusiv corpul fizic, se degradează în timp

06 Mar 2024 676