#ConstantaEsteBine Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța sprijină eroii care se luptă cu pandemia! (galerie foto)


 Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța sprijină eroii care se luptă cu pandemia!

În aceste zile, când eroii noștrii sunt medicii, dar și militarii, noi, cei din AMVVD Sucursala Constanța, am venit în ajutorul lor, sprijinindu-i cu viziere de protecție pentru tot personalul medical militar, din cadrul Sistemul Medical Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT). Acest sistem modular este condus de Lt.Col   Cătălin Boca  si funcționează ca o sectie Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu” Constanța, al carui comandand este Col. Trană Aurel.

Ne-au fost parteneri în acest proiect, Asociatia Farul Ospitalier din Constanța si domnul Razvan Limban, carora le mulțumim! Asociația Farul Ospitalier, este o asociație care sprijină cultura, învățământul și cercetarea, dar care desfășoară și activități caritabile.

Referitor la vizierele donate, acestea oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva stropilor, particulelor și al fluidelor. Protejează atât purtătorul vizierei, cât și pe cel cu care intră în contact, împotriva contaminării de particulele generate în timpul vorbirii sau în cazul în care o persoană apropiată strănută, tușește, etc.

Acestea  sunt rezistente la : vânt, la praf, picături sau stropi, comportându-se ca  scut pentru întreaga față. Au în dotare un dispozitiv  reglabil și sunt potrivite pentru utilizare îndelungată . Viziera poate fi curățată ușor cu dezinfectant si este reutilizabilă, este rezistenta expunerii la razele UV, rezistentă la germicide, bactericide, virucide și substanțe chimice. Materialul din care sunt fabricare  prezintă o rezistență ridicată la impact este  flexibil, se poate îndoi la rece ,fără sa isi schimbe culoarea. Vom continua!, a transmis AMVVD Sucursala Constanța.

Sursa foto: AMVVD Sucursala Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 478

Activități preventive ale polițiștilor în incinta școlilor din Constanța

28 Mar 2024 250

Polițiștii în vizită la Universitatea Ovidius din Constanța

28 Mar 2024 345

Misiuni ale polițiștilor rutieri, în municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi usturătoare

28 Mar 2024 343

Sămbătă, spectacolul „Ma dame”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

28 Mar 2024 322

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța

28 Mar 2024 341

Acțiuni de prevenire ale consumului de droguri, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța

28 Mar 2024 356

Curentul electric oprit, pe bulevardul Mamaia, în Constanța (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 493

Doi bărbați au fost puși după gratii la Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte au comis

28 Mar 2024 391

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 429

Praful saharian este vizibil deasupra mării, la Constanța (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 664

LIVE Încep conferințele Dilema la Constanța. Ce subiecte sunt prezentate în prima zi (Galerie FOTO)

28 Mar 2024 401

Primăria Constanța Atenție, constănțeni! Mâine vor suna sirenele de alarmare publică

28 Mar 2024 437

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 631

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 354