#ConstantaEsteBine Eliminări, eliberări, revizuiri și curățenii


 
  • Natura din jurul nostru își face o curățenie profundă și prelungită.

Ca un fel de ”curățenie generală” a mizeriei energetice pe care ființele conștiente o realizează zilnic.

Diferențele de potențial electric din atmosferă sunt mari. De aici și schimbările de temperatură și de presiune atmosferică.

Corpul fizic este profund afectat.

Câmpurile electrice ale inimii și creierului sunt cele mai influențate.

Inima începe să bată mai tare, chiar și în momentele de aparent liniște (dar wi-fi-ul este pornit și toate ecranele din casă sunt active).

Creierul spune povești incredibile, apar imagini greu de controlat și impulsuri copleșitoare.

În corp, dor toate.


Sistemul limfatic supra-încărcat cu reziduuri, dă pe dinafară.

Viroze respiratorii, agravări digestive, dureri articulare, dureri de cap, probleme de fiere și ficat, erupții pe piele, alergii.

Da, acesta este tabloul actual din Retrograde. Foarte intens. Mai intens decât anii anteriori (nu este ceva nou, este doar mult intensificat).

Am perceput valurile de energie din portalurile de eclipse (de la început și mijlocul fiecărui an) ca devenind din ce în ce mai intense, de la un an la altul.

Chiar încep să mă întreb cât de mult putem susține variațiile naturale ale lumii din jur? Dar variațiile artificiale pe care singuri le inducem în inconștiență și ignoranță?

Știu că există în corpurile noastre puteri mari.

Aflu treptat cât sunt de mari, pe măsura obstacolelor ce apar în viețile noastre.

Mințile noastre au nevoie de ancore pentru a ieși din energia fricii și a confuziei, ce pare să pună stăpânire pe mulți în perioadele dificile ale lumii.

Nu sunt suficiente doar povești pozitive sau afirmații, deși ajută mult și ele. Este nevoie de creație de legături energetice mai intense și mai vibrante.

ȘI asta doresc să vă ofer de-a lungul întregii luni iunie 2021.

Vă așteptăm pe 10 iunie, în ziua de Lună nouă și eclipsă inelară de soare (care este și Înălțarea la ortodocși) la Webinarul 2 al seriei Pătratul Stabilității, pentru a discuta (din nou) despre cuplu și stabilitatea legăturilor femeie-bărbat.

Avem un titlu atractiv și pregătim informații pe măsură.

Să petrecem împreună două ore într-o zi cu energie specială, vorbind despre o temă profundă, dar corporală.

Continuăm să ne întâlnim on-line cu Monica Petre și să avansăm pe traseul de Turism emoțional intitulat ”Să conjugăm relațiile conjugale”.

https://www.eduvisionlearning.ro/.../patratul...

Iar a doua zi după acest Webinar trezitor de energie,pe 11 iunie la ora 19.00 începem cu fetele de la Vitality Pilates Studio din Constanța o nouă serie în premieră de învățare despre și gimnastica a zonei intime.

https://vitalitystudio.ro/atelier-de-sanatate-intima.../

Ancorându-ne în corp, discutând și ocupându-ne de părți ale corpului puțin înțelese și mult neglijate, plecăm din partea de obsesie a minții (din cap) și ne ancorăm în partea de viață a corpului (în zona bazinului).

Cu cât suntem mai departe de cap, de creier și de poveștile sale de frică și furie, cu atât mai stabilă poziția noastră în perioadele de confuzie energetică.

Dacă înțelegeți puterea de economisire a energiei personale pe care o poate avea o astfel de redirectionare a atentiei, veti fi alături de noi în cele mai haotice și confuze momente ale lunii iunie, dar într-un loc de focalizare, centrare și echilibru.

Ochiul ciclonului.

Așa că vă doresc să vă fie bine toate zilele ce urmează și întreaga lună iunie.

Este natural să continue eliminările, eliberările și revizuirile emoționale, mentale și fizice.

Nu vă speriați dacă vă apucă plânsul din senin. Lăsați să se întâmple și eliberați-vă de tot ce nu mai aveți nevoie. Sunt doar eliminări emoționale.

Nu vă speriați de reamintiri și retrăiri ale unor dificultăți din trecut. Revin la suprafață pentru a-și prezenta iar lecția. Învățați lecția și curățați emoția din spatele ei.

Apar frisoane, tremurături, spasme și contracții ale corpului. Este doar o eliberare a corpului fizic de tensiunea și contractura interioară, de adrenalina și cortisolul (hormoni de stres) stocate în urma trăirilor din trecut.

Este natural.

Să iasă. Să se ducă. Împreună cu norii și vânturile perioadei.

Să ne revedem cu bine, la toate evenimentele din cadrul lunii iunie, pe care să o parcurgem trecând cu eleganță peste valurile de energie ale Naturii și lumii.

Vă oferim ancore măiestrite, special realizate pentru a ne conduce prin furtunile eclipselor.

Împreună, ne strecurăm cu bine și prin această perioadă.

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023 – Cărți de suflet. Cartea momentului- Detox sufletesc de Tukaram

08 Feb 2023 356

Județul Constanța Trafic infernal în localitatea Ovidiu din cauza lucrărilor de pe pod! Se circulă bară la bară (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2023 815

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023 – Cărți de suflet. Cartea perioadei – Detox sufletesc – Tukaram. O postare utilă și provocatoare, pentru o zi de lună plină, în iarnă calendaristică și hibernare interioară

04 Feb 2023 532

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023 – Cărți de suflet. Cartea perioadei – Detox sufletesc – Tukaram

02 Feb 2023 619

#ConstanțaEsteBine 1.02.2023 Imbolc fericit tuturor!

01 Feb 2023 489

#ConstanțaEsteBine 31 ianuarie 2023. Proiectul anului 2023 – Cărți de Suflet. Cartea perioadei – Detox sufletesc, Tukaram – Primul ghid de dezvățare personală

31 Jan 2023 600

Tribunalul Constanța, „urecheat“ de avocații Consiliului Local, pentru suspendarea Regulamentului de acces în Peninsulă

23 Jan 2023 976

#ConstanțaEsteBine ​Proiectul anului 2023 – O carte pe săptămână. Cartea săptămânii – Arta parentajului plin de respect – Sura Hart și Victoria Kindle Hodson.Pagina 39 ”- Cooperarea înseamnă exercitarea puterii împreună cu cop

19 Jan 2023 567

#ConstanțaEsteBineSăptămâna 3 (16-22 ianuarie) Cartea săptămânii – Arta parentajului plin de respect – Sura Hart și Victoria Kindle Hodson

16 Jan 2023 601

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023. O carte pe săptămână. Cartea acestei săptămâni- Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem. Pagina 193. Combustibil pentru foc

16 Jan 2023 481

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023. O carte pe săptămână. Cartea săptămânii. Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem. Pagina 152 – Boala, intimitatea personală și frica de vindecare

14 Jan 2023 638

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023. O carte pe săptămână. Cartea acestei săptămâni Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem. Paginile 140-141

14 Jan 2023 603

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023 – O carte pe săptămână. Cartea săptămânii Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem

13 Jan 2023 481

#ConstanțaEsteBine Săptămâna 2 (9-15 ianuarie 2023) . Cartea săptămânii. Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem?

10 Jan 2023 635

Deputatul AUR Dumitru Focșa, care şi-a bătut soţia, dă vina pe femeie- "Puseurile de gelozie ale soției erau tot mai apăsătoare"

07 Jan 2023 1263