#ConstantaEsteBine Eliminări, eliberări, revizuiri și curățenii


 
  • Natura din jurul nostru își face o curățenie profundă și prelungită.

Ca un fel de ”curățenie generală” a mizeriei energetice pe care ființele conștiente o realizează zilnic.

Diferențele de potențial electric din atmosferă sunt mari. De aici și schimbările de temperatură și de presiune atmosferică.

Corpul fizic este profund afectat.

Câmpurile electrice ale inimii și creierului sunt cele mai influențate.

Inima începe să bată mai tare, chiar și în momentele de aparent liniște (dar wi-fi-ul este pornit și toate ecranele din casă sunt active).

Creierul spune povești incredibile, apar imagini greu de controlat și impulsuri copleșitoare.

În corp, dor toate.


Sistemul limfatic supra-încărcat cu reziduuri, dă pe dinafară.

Viroze respiratorii, agravări digestive, dureri articulare, dureri de cap, probleme de fiere și ficat, erupții pe piele, alergii.

Da, acesta este tabloul actual din Retrograde. Foarte intens. Mai intens decât anii anteriori (nu este ceva nou, este doar mult intensificat).

Am perceput valurile de energie din portalurile de eclipse (de la început și mijlocul fiecărui an) ca devenind din ce în ce mai intense, de la un an la altul.

Chiar încep să mă întreb cât de mult putem susține variațiile naturale ale lumii din jur? Dar variațiile artificiale pe care singuri le inducem în inconștiență și ignoranță?

Știu că există în corpurile noastre puteri mari.

Aflu treptat cât sunt de mari, pe măsura obstacolelor ce apar în viețile noastre.

Mințile noastre au nevoie de ancore pentru a ieși din energia fricii și a confuziei, ce pare să pună stăpânire pe mulți în perioadele dificile ale lumii.

Nu sunt suficiente doar povești pozitive sau afirmații, deși ajută mult și ele. Este nevoie de creație de legături energetice mai intense și mai vibrante.

ȘI asta doresc să vă ofer de-a lungul întregii luni iunie 2021.

Vă așteptăm pe 10 iunie, în ziua de Lună nouă și eclipsă inelară de soare (care este și Înălțarea la ortodocși) la Webinarul 2 al seriei Pătratul Stabilității, pentru a discuta (din nou) despre cuplu și stabilitatea legăturilor femeie-bărbat.

Avem un titlu atractiv și pregătim informații pe măsură.

Să petrecem împreună două ore într-o zi cu energie specială, vorbind despre o temă profundă, dar corporală.

Continuăm să ne întâlnim on-line cu Monica Petre și să avansăm pe traseul de Turism emoțional intitulat ”Să conjugăm relațiile conjugale”.

https://www.eduvisionlearning.ro/.../patratul...

Iar a doua zi după acest Webinar trezitor de energie,pe 11 iunie la ora 19.00 începem cu fetele de la Vitality Pilates Studio din Constanța o nouă serie în premieră de învățare despre și gimnastica a zonei intime.

https://vitalitystudio.ro/atelier-de-sanatate-intima.../

Ancorându-ne în corp, discutând și ocupându-ne de părți ale corpului puțin înțelese și mult neglijate, plecăm din partea de obsesie a minții (din cap) și ne ancorăm în partea de viață a corpului (în zona bazinului).

Cu cât suntem mai departe de cap, de creier și de poveștile sale de frică și furie, cu atât mai stabilă poziția noastră în perioadele de confuzie energetică.

Dacă înțelegeți puterea de economisire a energiei personale pe care o poate avea o astfel de redirectionare a atentiei, veti fi alături de noi în cele mai haotice și confuze momente ale lunii iunie, dar într-un loc de focalizare, centrare și echilibru.

Ochiul ciclonului.

Așa că vă doresc să vă fie bine toate zilele ce urmează și întreaga lună iunie.

Este natural să continue eliminările, eliberările și revizuirile emoționale, mentale și fizice.

Nu vă speriați dacă vă apucă plânsul din senin. Lăsați să se întâmple și eliberați-vă de tot ce nu mai aveți nevoie. Sunt doar eliminări emoționale.

Nu vă speriați de reamintiri și retrăiri ale unor dificultăți din trecut. Revin la suprafață pentru a-și prezenta iar lecția. Învățați lecția și curățați emoția din spatele ei.

Apar frisoane, tremurături, spasme și contracții ale corpului. Este doar o eliberare a corpului fizic de tensiunea și contractura interioară, de adrenalina și cortisolul (hormoni de stres) stocate în urma trăirilor din trecut.

Este natural.

Să iasă. Să se ducă. Împreună cu norii și vânturile perioadei.

Să ne revedem cu bine, la toate evenimentele din cadrul lunii iunie, pe care să o parcurgem trecând cu eleganță peste valurile de energie ale Naturii și lumii.

Vă oferim ancore măiestrite, special realizate pentru a ne conduce prin furtunile eclipselor.

Împreună, ne strecurăm cu bine și prin această perioadă.

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 484

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 632

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 428

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 400

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 394

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 416

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 444

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 485

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 759

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 11. 5.04.2024. Luna în scădere merge înainte

05 Apr 2024 429

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 501

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 7 1 aprilie 2024 Ziua păcălelilor

01 Apr 2024 422

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 5. 30 martie 2024. Week-end provocator, dar potențial foarte folositor

30 Mar 2024 435

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 4. 29 martie 2024. Zilele de primăvară au energia intensă a adolescenților

29 Mar 2024 425

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 859