#ConstantaEsteBine

#ConstanțaEsteBine Energia feminină a Pământului


Planetă pe care ne aflăm, minunată noastră casă, are o energetică predominant feminină. Este că o mamă grijulie pentru TOȚI copiii săi, nu doar pentru oameni (care sunt doar niște adolescenți zgomotoși, nesuferiți și uneori agresivi cu ceilalți copii).
Dar nu asta fac adolescenții?
Își expun la maxim IMPORTANTĂ DE SINE?


Pentru că atunci când CERȘEȘTI de la ceilalți atenție, apreciere, validare și feed-back (cum am făcut? este bine? este rău?) este semn clar al confuziei tip adolescentă.
O perioada atât de normală, de naturală și de puțîn înțeleasă.
Este mai greu când întreagă omenire se află în adolescență și comportamentul la nivel global este zgomotos, agresiv, intruziv și dictatorial.
Nu-i așa că tot ce se întâmplă în lume seama identic cu modul în care fiul sau fiica voastră adolescență de 14-21 ani se comportă de multe ori cu voi, părinții?
Adolescenții își antrenează ”importantă de sine” cu părintii și cei apropiați. Câteodată au destul aplomb să o facă și cu necunoscuți, dar aici este mai periculos și lunecos. Și de multe ori preferă să fie diferiți în social, decât sunt acasă.
Ce este IMPORTANTĂ DE SINE?
Orgoliu, ego-ul sau ”nevoia de a avea dreptate” și ”nevoia de control” a tot și toate.
”Eu le știu pe toate” - chiar dacă, în fapt, nu știu mare lucru.
Importantă de sine ne împinge să facem afirmații pe care le-am auzit de la alții, în loc să avem propriile experiențe și doar din acestea să împărtășim. Considerăm că suntem ”mai interesanți” și ”mai atractivi” pentru alții dacă ”cităm” din autorități.
Importantă de sine este personajul principal din sisteme - uitați-va la autorități (la polițiști, armata - ce postura corporală adopta - cât ”spațiu” ocupă - cum stau cu mâinile, picioarele și CE SPUNE această postura corporală) - uitați-va la finanțiști - la funcționarii din birouri - la juriști - la economiști și medici. Uitați-va la limbajul corporal.
Transmite IUBIRE ȘI APROPIERE - sau impune DISTANȚă, control și dispreț / răceală?
Mama pământ, Planetă noastră minunată, este plină de arbori înfloriți, de flori multicolore care ne îmbată de parfum. Și ne CHEAMĂ să o explorăm - să ne scufundăm în energia să primitoare, daruitoare și mai ales, iubitoare.
SIMȚIȚI chemarea?
Puteți percepe DIFERENȚA între energia tip structurare (masculină) a autorităților? și cea feminină a planetei Pământ?
(nu are nicio legătură cu femeile și bărbații - este vorba doar despre descrierea unui pattern / tipar energetic).
Energetică tip masculin - este structurată, procedurală, restrictivă, ”în colțuri”. Timpul circulă „ÎN COLȚURI” pentru această energie. Ne încolțește (înțelegeți de ce nu ne plac colțurile meselor? Și le preferăm pe cele rotunde?)
Energetică tip feminin este unduioasa, suavă, blanda, învăluitoare și circulă în curbe și liniii ondulate. Precum cursurile de apă.
Mama Pământ este imaginea CLARĂ a energiei tip Feminin din jurul nostru - vedeți vreun unghi perfect drept în natură?
Energia Pământului ne cheamă. Ne invită să fim alături de ea, în orice fel putem fiecare dintre noi. În orice petec de pământ, unde este. un pomisor sau o floare, este energia Pământului. Pe malul marii, în poienițe sau parcuri, este energia Pământului.
Să ne bucurăm de tot ce ne oferă minunată noastră Mama uriașă, iubitoare, toleranță și cuprinzătoare.
Și când putem, zilele următoare, să stăm cu picioarele goale pe pământ. Oriunde reușim.
Ce minune!
Vă iubesc!

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine ​Foarte scurt, despre puterea din noi

29 May 2020 771

#ConstantaEsteBine Interviu cu Mario Nichiforescu, basistul trupei Les Elephants Bizarres. Cum a ajuns să cânte alături de artiștii pe care îi simpatiza

29 May 2020 2440

#ConstanțaEsteBine Antrenamente

28 May 2020 702

#ConstantaEsteBine Cel de-al doilea echipament Real Time PCR, primit în urma unei donații, a ajuns la Spitalul Județean Constanța

26 May 2020 743

#ConstanțaEsteBine Săptămâna conștientizării intense a dualității

26 May 2020 868

#ConstanțaEsteBine „Home Art” - Campanie de susținere și promovare a artei locale în contextul pandemiei

26 May 2020 2084

#ConstanțaEsteBine – Cum afectează pandemia accesul la educație în străinătate Fost președinte al Consiliului Județean al Elevilor, admis la cea mai bună universitate franceză

25 May 2020 960

#ConstanțaEsteBine Fac tot ce pot mai bine

25 May 2020 647

#ConstanțaEsteBine „Cât timp suntem în viață, aparținem Matricei vieții”

23 May 2020 1030

#ConstanțaEsteBine ZOOMzăiala din pandemie s-a materializat într-un joc în premieră - „Jeanbardemic”

22 May 2020 1006

#ConstantaEsteBine Călare pe motoare la 90 de ani. Constănțeanul Mircea Panaitescu așteaptă să pornească din nou la drum

22 May 2020 1614

#ConstantaEsteBine Traseu în formă de „H“ parcurs de Ionuț Petcu la ultramaratonul „Autism 24 h Marea Neagră“. Ce simbolizează litera (galerie foto + video)

19 May 2020 2269

#ConstanțaEsteBine Obișnuințe

18 May 2020 944

#ConstantaEsteBine Stat în natură

17 May 2020 1031

#ConstantaEsteBine În atenția avocaților, magistrați, procurori, grefieri și justitiabili. Mesajul motivațional al decanului Baroului Constanța, Cătălin Filișan

15 May 2020 2391