#ConstanțaEsteBine Importanța perioadei Eclipsei totale de LunăAștept acest context astral în viața mea de 2 ani!

Ca sa intelegeti cat de importanta este aceasta perioada a Eclipsei totale de Luna, din 08 Noiembrie și cea ulterioara ei, precum și calea pe care va pozitionați acum…

Pentru ca Jupiter în Berbec inseamna inceputul unui nou ciclu, o noua șansă.

Iar acest context sustine eclipsa totală, în care Luna, cu tot ceea ce guvernează ea, va avea un impact deosebit de puternic asupra noastră, dat fiind că va fi conjuncta cu Nodul Nord.

Acum putem primi claritatea și zorii mult asteptati în noaptea sufletului.

Acum putem invia în mijlocul unei morti interioare si, o data cu ea, incepe metamorfoza pe care o visam dar pentru care nu am avut curaj niciodată.
Ceea ce ne ține de multe ori în viața este visul “răzbunarii” prin victorie.

Sau mai bine zis o restaurare de Sine, în care ne permitem “aroganta” de a nu mai fi mici și fără de cuvânt, în care nu ne mai lasam calcati in picioare si luam pozitie cu demnitate. Toti, in mai mica sau mare masura, avem un sector de viata, o bucatica unde avem de recuperat un colt sau un Regat de Putere.

De ce simtim ca ne este greu sa ne recuparam aceasta Putere, sa ne vedem valoarea, sa luptam pentru noi si Binele nostru, asa cum ne impulsioneaza Jupiter?
Pentru ca Venus nu doar ca este in exil dar este si aproape de Nodul Sud.

Adica suntem tentați sa vindem un regat pe o bomboana, sa ramanem in zona calduta de confort si sa ne compromitem.

Dar știti ce? Aceste lupte care se dau în noi pentru schimbare, felul abrupt in care le simtim vor sa ne trezeasca si sa ne puna pe calea corecta, sub deviza:
“Ridică-te, ridică-te!
Ori ti-ai uitat chemarea?
Sus, sus!
Incepe-ti Opera!”

De aceea aceasta eclipsa va rascoli profund, poate va incepe noi revolutii acolo unde confortul propriei delasari ne-a sabotat prea mult. Ceva mai puternic decât noi va începe să preia controlul în numele dreptății personale.

Oh, si ce bine ar fi sa conlucrăm cu Soarele Constiinței noastre, sa ne uitam cu luciditate la trecutul nostru și să nu mai repetăm aceleași greșeli!
In viata noastra se perinda oameni, evenimente, contexte diverse, multe sub o masca diferita de tot ce am trait pana atunci.

De multe ori avem impresia ca, gata, acum totul s-a schimbat, am invatat lectia x. Iar cand intram intr-o analiza a nodurilor lunare si a ciclului lui Jupiter, descoperim ca avem aceeasi Marie dar cu o palarie mai “subtila”, care are, insa, aceeasi lectie pentru noi.

Aceasta eclipsa vine să scoată de sub covor toate acele lucruri pe care le tot înghesuim cu talent de atâta amar de vreme. Unele dintre ele vin dintr-un trecut mai vechi decat noi si avem nevoie sa curatam o karma, mai ales pe linia feminina a arborelui genealogic.

Acum a venit momentul să restaurăm acele patternuri ale femeilor din neam, care nu au stiut să ia atitudine pentru ele, care au fost supuse, nu si-au recunoscut valoarea si au indurat nedreptati, lipsa de respect si au crezut ca nu pot reuși în viața prin ele insele.

Acum este momentul sa descoperim valoarea talentelor noastre, mina de aur ascunsă în interiorul nostru pe care nu am stiut să o valorificăm, de care unii s-au temut mereu că o vom descoperi și nu vor mai putea să ne subjuge spre interesul lor, astfel.

Acum este momentul sa descoperim o noua maniera de a matetializa, de a ne raporta la valoare: ca fiind ceva deținut deja în interior.
Tine minte: nimic nu este prea valoros pentru a nu putea să îl ai și în definitiv să îl meriți.

Important e să nu uiți că esti suveran chiar si cand esti ca o Venus în exil si sa iti iei ceea ce este al tău, pentru că: Aleșii se aleg singuri!

Cu drag, spre folos!


Sursa text: Facebook/ Ritual 

Sursa foto: Pexels 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Alexi Pitu a plecat în Franța, pentru a semna cu Bordeaux. „Sunt foarte fericit“

25 Jan 2023 922

Proiectul anului 2023 – Cărți de suflet. Cartea ”în lucru”-Arta parentajului plin de respect – Sura Hart și Victoria Kindle Hodson

23 Jan 2023 595

#ConstanțaEsteBine ​Proiectul anului 2023 – O carte pe săptămână. Cartea săptămânii – Arta parentajului plin de respect – Sura Hart și Victoria Kindle Hodson.Pagina 39 ”- Cooperarea înseamnă exercitarea puterii împreună cu cop

19 Jan 2023 502

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023 – O carte pe săptămână. Cartea săptămânii – Arta parentajului plin de respect – Sura Hart și Victoria Kindle Hodson. Pagina 33

17 Jan 2023 446

#ConstanțaEsteBineSăptămâna 3 (16-22 ianuarie) Cartea săptămânii – Arta parentajului plin de respect – Sura Hart și Victoria Kindle Hodson

16 Jan 2023 540

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023. O carte pe săptămână. Cartea acestei săptămâni- Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem. Pagina 193. Combustibil pentru foc

16 Jan 2023 420

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023. O carte pe săptămână. Cartea săptămânii. Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem. Pagina 152 – Boala, intimitatea personală și frica de vindecare

14 Jan 2023 575

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023. O carte pe săptămână. Cartea acestei săptămâni Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem. Paginile 140-141

14 Jan 2023 545

#ConstanțaEsteBine Proiectul anului 2023 – O carte pe săptămână. Cartea săptămânii Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem

13 Jan 2023 436

#ConstanțaEsteBine11.01.2023. Cartea săptămânii- Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem. Capitolul 2 – Cele 5 mituri ale vindecării

11 Jan 2023 608

#ConstanțaEsteBine Săptămâna 2 (9-15 ianuarie 2023) . Cartea săptămânii. Caroline Myss – De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem?

10 Jan 2023 576

#ConstanțaEsteBine Cartea săptămânii. Arta simplității – Dominique Loreau

05 Jan 2023 552

#ConstanțaEsteBine Ziua 364 – 30.12.2022. Rezumatul lunii decembrie

30 Dec 2022 714

#ConstanțaEsteBine Ziua 354 – 20.12.2022. Astăzi sărbătoresc Ploaia

20 Dec 2022 692

#ConstanțaEsteBine Urmează “17 zile Luminate”. Avem oportunitatea de a accesa Revoluția și Renașterea ființei

18 Dec 2022 651