#ConstantaEsteBine Jocul Limbajul Iubirii. Darurile



Jocul Limbajul Iubirii
Darurile


În primele 11 zile ale Jocului Limbajul Iubirii am prezentat expresiile verbale ale iubirii: cuvintele, tonalitățile și conținutul pozitiv, care pot aduce bucurie, armonie și lumină în relații.

În următoarele 11 zile vom prezenta GESTURILE de iubire, partea de limbaj non-verbal, dar la fel de importantă și covârșitoare în menținerea relațiilor.
Darurile reprezintă o expresie culturală a iubirii în foarte multe societăți de pe pământ, indiferent de religie și de gradul de sofisticare. Oamenii simt nevoia să dăruiască ceva persoanei iubite.
Darurile sunt obiecte simbolice, încărcate cu intenția iubirii: un buchet de flori, un fruct, o cutie de bomboane, o carte, o bijuterie, un joc pentru copii și multe altele. La poparele tribale, vedem daruri simbolice - pene, pietre cioplite și șlefuite, bucățele de lemn de formă interesantă și multe altele.
Cei mici simt nevoia să facă daruri părinților, pentru a-și exprima sentimentele: ei confecționează scrisori, felicitări și mici opere de artă, pe care le încarcă în mod magic cu formulele ”te iubesc mămico!”, ”te iubesc tăticule!”, ”vă iubesc părinții mei dragi!”.
Nevoia de a dărui ceva, ca simbol al iubirii vine din străfundurile ADN-ului, din profuzimea emoțiilor umane. Altfel această nevoie nu ar fi prezentă atât de devreme în viața noastră și nu ar rămâne cu noi pe tot parcursul vieții. ȘI ea nu ar fi prezentă la toate culturile lumii, de-a lungul istoriei.
Tot la copii vedem nevoia de a dărui educatoarei sau învățătoarei simboluri de apreciere și iubire - nu doar la 1 martie sau 8 martie, ci mai des în decursul anului.
Și apoi, observăm la cuplurile aflate în procesul de curtare, unde ritualul de dăruire funcționează la maxim: invitațiile la masă, la restaurant, la club sau cofetărie, invitațiile la spectacol sau într-o excursie, micile bijuterii sau bibelouri, jucării speciale și simbolice cumpărate cu dedicație - totul este investit cu energia dăruirii și a oferirii.
Verigheta este un dar simbolic foarte important care marchează uniunea între două persoane. Dăruirea inelului sau verighetei înseamnă la nivel de gesturi mai mult decât un discurs de multe pagini.
Primirea și folosirea unui dar este la fel de importantă ca și dăruirea.

Acceptarea cu recunoștință și cu bucurie înseamnă menținerea circuitului energiei în lume și primirea iubirii.
Energia este ca un flux continuu, care curge precum o apă de munte: se mișcă non-stop între oameni și obiecte, precum și între toate componentele lumii.
Când intenția de dăruire ajunge la primitor, acesta se deschide și-i permite să-l umple, ca să aibă suficient să poată, la rândul său, dărui mai departe (depozitul afectiv este plin sau dă pe dinafară). În acest fel, se menține fluxul de energie în mișcare. Cu alte cuvinte, AȘA SE MENȚINE VIAȚA pe Pământ.

Dacă fluxul stagnează undeva, dacă nu știm să dăruim sau nu știm să primim - apar mlaștini de energie și apare suferința (conflictul).
Astăzi vă propun să faceți un dar de iubire, cât de simplu sau cât de sofisticat simțiți nevoia (sau chiar mai multe, dacă se ivește ocazia).
Lună plină în Pești de astăzi, în opoziție cu soarele în Fecioară vă ajută să vedeți mai bine ce nevoi au cei din jur, dar și să simțiți în profunzime dacă nevoia este reală și o puteți voi împlini.
Darul poate fi un buchet de flori, fructe, jucării, o felicitare cu doar câteva cuvinte spuse din suflet, dar și un alt obiect care știți că poate bucura o persoană.
Desigur că vă puteți face și singuri un dar, deși este întotdeauna mai satisfăcător să mai prinzi pe un altul în Joc.
Analizați cu ochi de Fecioară și dăruiți cu inima de Pește, pentru că ziua de astăzi permite îngemănarea perfectă a energiei Rațiunii cu cea a Inimii (doar ne apropiem de zodia Balanței, nu-i așa?)
Darurile și cadourile sunt mici bucurii care înveselesc o zi normală a săptămânii.
Haideți să răspândim azi bucurie în jur,  prin mișcarea energiei în Jocul Limbajul Iubirii.
Dacă dăruirea și primirea darurilor este Limbajul de iubire în care ați fost antrenați de mici copii și vi se vorbește astăzi în mod special în acest Limbaj, vă umpleți la maxim depozitul afectiv.
Pentru cei care nu au acest Limbaj al iubirii, darurile și cadourile pot să nu însemne prea mult, dar primirea lor cu recunoștință ajută la umplerea depozitului afectiv al celui care vă dăruiește.
În orice fel și în orice mod contribuiți la creșterea cantității de energie pozitivă și bucurie din oameni.
Haideți să facem împreună astăzi un alt ritual de schimbare a frecvenței vibraționale a oamenilor.
Să însămânțăm bucurie și iubire, cu fiecare cuvânt și gesturi de iubire.
Cadoul și darul meu pentru voi toți este acest Joc interesant, în care v-am prins timp de 22 de zile, prin care investesc timp și intenție să vă îndrept gândurile către subiecte mai neobișnuite. Dar mai interesante decât realitatea duală și conflictuală din jur.
Vă doresc o zi de Lună Plină cât mai satisfăcătoare. Dăruiți și primiți daruri, adresați cuvinte de iubire și umpleți depozitele afective.
Vă iubesc!

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 4. 29 martie 2024. Zilele de primăvară au energia intensă a adolescenților

29 Mar 2024 80

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 2. 27 martie 2024. Am intrat în portalul eclipselor

27 Mar 2024 440

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 15, 25 martie 2024, „Lună plină cu lumină”

25 Mar 2024 466

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 13. 23 martie 2024. Ne apropiem cu viteză de luna plină de pe 25 martie, o lună plină în Balanță, cu eclipsă de lună

23 Mar 2024 685

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 12. 22 martie 2024. Zi energetic intensă, cu soarele în Berbec

22 Mar 2024 404

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 9. Echinocțiul de primăvară

19 Mar 2024 413

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 6. 16 martie 2024. Luna în creștere începe să-și simtă din ce în ce mai intens energia

16 Mar 2024 509

#ConstanțaEsteBine 10 martie 2024. Luna nouă în Pești

10 Mar 2024 575

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 13. 8 martie 2024. La mulți ani de ziua femeilor tuturor sufletelor cu vibrația Creativității și Imaginației

08 Mar 2024 525

#ConstantaEsteBine Eliminările sunt multe și intensive

07 Mar 2024 413

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 9. Electromagnetismul pământului este intens

04 Mar 2024 779

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 7. 2 martie 2024. Fiecare om este o carte

02 Mar 2024 591

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energia - partea întâi - ziua 6. 1 martie 2024. Mărțișor cu bucurie pentru noi toți, de la mama Natură și ritmurile sale ciclice

01 Mar 2024 482

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 4. 28 februarie 2024. Avem astăzi o altă zi de lună în scădere și energie a eliminărilor și curățeniilor

28 Feb 2024 556

#ConstantaEsteBine 24.04.2024, Portal de energie

24 Feb 2024 702