#ConstantaEsteBine Săptămâna 23 a anului 2021- RE


  • Săptămâna de RE -poate fi însoțită și de nota muzicală Re, care este asociată chakrei sacrale (plexul sacral).
  • Acest centru energetic, situat în dreptul uterului sau prostatei, vibrează în culoarea portocalie și ne amintește despre noțiunea de ”prea mult ori prea plin”.
  • Prea mult înseamnă abundență, dar și lăcomie. Înseamnă ”prea multe” alimente, dar și prea multe reziduuri.
Iată-ne în săptămâna de ”RE” a anului acesta.

Mercur s-a instalat bine în tranzitul său retrograd și ne anunță, astăzi, ultima zi din luna mai, de parcurgerea oficială a portalului eclipselor.

Re de la retrograd, desigur. Sau re, de la revizuire, recapitulare, retrospecție, refacere, recuperare, repetiție sau realizare. Să ne uităm în urma noastră, la ce s-a întâmplat de când am intrat în acest an 2021 și să re-vedem propriile noastre acțiuni.

Suntem mulțumiți de modul în care ne-am poziționat mental (cum am văzut situația), emoțional (cum ne simțim) sau fizic (care este starea corpului) în acest moment? Dacă ne uităm detașat și obiectiv la tot ceea ce este, vedem doar oameni, aflați în diferite situații, care se adaptează și ajustează continuu. Vedem femei care se împuternicesc și copii care cresc.

Nimic special și deosebit. Văd evoluția pretutindeni în jur. Dar mă uit în interior și recapitulez. De câte ori m-am învârtit în cerc, repetând iar și iar aceleași greșeli? De câte ori mi-am promis că îmi antrenez auto-controlul și disciplina și nu mai depășesc cantitatea de mâncare sau să refuz tentațiile dulci ori cu multe calorii? Și de câte ori am cedat tentațiilor?

De câte ori am intenționat să ies la mișcare, să ies cu bicicleta sau pur și simplu să fac exerciții de stretching în casă? Și m-am trezit blocat/ă la computer, lângă o pungă de chipsuri, fără energie să pot mișca altceva decât degetele? Cum este cu cercurile vicioase ale emoțiilor? De câte ori m-am înfuriat sau m-am îngrijorat inutil? Și de câte ori m-am lăsat cuprinsă de scenariile detaliat complicate ale minții?

Toată săptămâna are o energie excelentă pentru re-vizuirea circumstanțelor care m-au menținut în cercuri vicioase. Exact despre acestea vom discuta într-un seminar dedicat ”circulației”, către finalul lunii iunie. Vă așteptăm cu informații interesante și inedite, alături de reprezentații firmei Alchida și produsele lor fitoterapice care susțin și ajută atât circulația sanguină, cât și cea limfatică.
www.centrulnatura.ro/evenimente.

Săptămâna de RE - poate fi însoțită și de nota muzicală Re, care este asociată chakrei sacrale (plexul sacral). Acest centru energetic, situat în dreptul uterului sau prostatei, vibrează în culoarea portocalie și ne amintește despre noțiunea de ”prea mult ori prea plin”.
Prea mult înseamnă abundență, dar și lăcomie. Înseamnă ”prea multe” alimente, dar și prea multe reziduuri. Înseamnă ”prea mult efort” și prea multe roade, când pomul nu este suficient de matur să le poată sustine.

Să revedem întreaga săptămâna zona noastră de excese, unde este prea multă cheltuială de energie și unde sunt blocaje sau stagnări.
Acum este momentul de curățat computere, telefoane mobile, sertare, poșete, dulapuri, haine și încălțăminte vechi, cărți pe care nu ne mai uităm cu anii și orice obiecte ce stagnează de prea mult timp.

Perioada de curățenie și eliberare este susținută și de luna în scădere, de care avem parte întreaga săptămână. Și v-am menționat inclusiv faptul că orice cură de slăbire sau detoxifiere funcționează excelent în această săptămână? Păi ce este o detoxifiere dacă nu intenția de a elibera din corp tot ce îl încarcă inutil (grăsime, celulită, reziduuri) și a-l ușura de povara pe care o pune pe coloană (în special pe zona lombară)?

Pentru că Mercur retrograd nu este prietenos cu comunicările în exterior, este timpul să ne întoarcem spre corpul nostru. Aici, comunicarea funcționează mult mai bine, întreaga săptămână. Vă invit la reciclare, la re-aranjarea detaliilor vieții, pentru a recupera cât mai mult din energia stagnantă. Să folosim cât mai eficient valul de RE care vine spre noi.

Pentru a cita o celebră melodie în Re major a formației U2 - With or without you (cu sau fără tine), mergem înainte. Este bine oricum, când în interior ne este bine. Să avem o săptămână cât mai acordată la RE.

Cu iubire tuturor

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.