#ConstantaEsteBine Săptămâna 38 a anului 2021. 20-26 septembrie. Turbionul


Începem săptămâna cu Luna plină în Pești, noaptea între luni și marți (între 20 și 21 septembrie). O lună plină care ne-a zburlit pielea cu vânturi, ploi și schimbări de presiune atmosferică.

Dar în același timp, care ne aduce la suprafață probleme legate de încrederea în propriile puteri.

Așa începem săptămâna. Cu provocări și cu senzație de copleșire. Parcă toate gândurile pozitive și toate antrenamentele și exersările din trecut nu mai funcționează.

De undeva, din inima Umbrei și întunericului personalității noastre, ne simțim copleșiți și nu avem încredere că putem să facem față, și de această dată, provocărilor.

Iar pentru că luna este în Pești, iar în plus este denumită și Luna Recoltei, vom vedea ieșind la suprafață tot ce nu a fost lucrat și echilibrat. Toate șovăilelile și temerile copilului interior: frici legate de sănătate și boală, frici legate de starea celor dragi, frici legate de abilitatea de a face față dificultăților la serviciu sau acasă, frici și iar frici....

Și așa cum ies, la fel de bine pot fi spălate și îndepărtate. Nu înainte de a le vedea, în magnitudinea și splendoarea grozăviei lor. Și nu înainte de a ne simți copleșiți de aceste valuri emoționale, care par să ne acopere chiar de la început de săptămână.

Rezistăm turbionului indus de luna plină și ne reamintim că stă în puterea noastră să ne confruntăm cu disconfortul.

Toate aceste stări emoționale neplăcute le putem spăla și îndepărta, clar, doar Peștii sunt o zodie de apă, nu-i așa?


Vorbim de spălare la propriu.

Vă mai amintiți băile cu apă și sare (sau săruri) de care vă tot povesteam în mai multe alte postări, ca și instrumente de susținere a corpului în eliminările sale de toxine, dar și pentru împământare și neutralizare electromagnetică?

Acum este momentul să le aplicați, zi de zi, chiar și de mai multe ori pe zi, parțiale (picioare, mâni) sau totale, după posibilități și timp disponibil.
Apa cu sare este prietena noastră întreaga săptămână. Testați și observați pe propriile corpuri.

Luna plină în Pești nu este singurul eveniment astral important al săptămânii în care am intrat. Miercuri, pe 22 septembrie, la ora 22.00 avem și Echinocțiul de toamnă, ziua în care întunericul și lumina au o durată egală. De acum înainte, ziua va scade și noaptea se va prelungi, până la Solsițiul de iarnă din decembrie. Începe oficial toamna astronomică.

De aceea părțile noastre de umbră și de lumină sunt mai evidente ca niciodată zilele acestea.

De aceea este pusă iar la încercare încrederea în propriile noastre puteri și abilități. A o mia oară.

Îndepărtarea și ”spălarea” stărilor neplăcute, turbioanelor de emoții care ne dezechilibrează se poate face și la figurat, nu doar la propriu. Ajutând mintea și corpul nostru să facă pace în războiul dintre ele.

Povestea minții declanșează multe reacții fizice în corp.

Cum putem să influențăm modul în care mintea ne afectează corpul fizic?

Avem destul instrumente.

Vă invit la finalul acestei săptămâni să lucrăm împreună încrederea în propriile puteri printr-un instrument terapeutic simplu, dar ingenios: tehnica de ciocănire terapeutică (EFT - Emotional Freedom Technique).

https://alexaevent.ro/.../atelier-cand-sunt-puternic.../

Împreună cu Cristela Georgescu vom discuta și aplica pas cu pas elementele acestei tehnici, într-un Atelier pe care l-am plasat special în apropierea Echinocțiului de toamnă. Din ani de experiență, știm că acum mai mult ca niciodată, oamenii au nevoie să-și reamintească de puterea de auto-vindecare a corpurilor lor.

Combinarea afirmațiilor pozitive cu ciocănirea unor puncte de reflexotarepie și acordarea atenției către corp duce mereu la rezultate benefice.
Încheiem săptămâna cu o întâlnire cu voi, cei care sunteți interesați de echilibrarea corpurilor și auto-educație, pentru a reuși să vă mențineți în cea mai bună stare emoțională, mentală și fizică, la început de toamnă.

Haideți să recoltăm împreună roadele cunoștințelor și experienței practice a celor care s-au implicat în auto-vindecare.

Turbionul lumii se învârte din ce în ce mai amețitor.

Iar planeta și corpurile noastre răspund la energii.

Vă doresc tuturor o săptămână de Echinocțiu cât mai armonioasă și interesantă, în mijlocul turbionului adus de Luna plină în Pești și schimbarea de anotimpuri!

Cu iubire, tuturor

Sursă foto și text: Facebook / Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Săptămâna 49 a anului 2021. 6-12 decembrie. Timp de relaxare, timp de regenerare

06 Dec 2021 350

Ghid pentru alegerea unui frigider Samsung. Ce tipuri există?

05 Dec 2021 334

#ConstanțaEsteBine Săptămâna 48 a anului 2021. Finaluri - începuturi - cicluri

01 Dec 2021 592

#ConstanțaEsteBine 27 noiembrie 2021. Frumusețe feminină

28 Nov 2021 666

#ConstanțaEsteBine 23.11.2021 Cuvinte purtătoare de mesaje

24 Nov 2021 624

#Dobrogea143 Iulia Antonia Bruchental, directorul Direcției pentru Agricultură Județeană Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

24 Nov 2021 471

#ConstantaEsteBine Săptămâna 47 a anului 2021. 22-28 noiembrie 2021. Cuvintele au putere

22 Nov 2021 750

Constanța. O femeie a fost surprinsă spălându-se în Lacul Tăbăcărie (VIDEO)

21 Nov 2021 24206

#ConstantaEsteBine 13.11.2021 Cuvinte care vindecă

13 Nov 2021 879

Managerul SAJ Constanța, despre situația Covid Nu trebuia să ne relaxăm în vară. A fost o iluzie

12 Nov 2021 1327

Farul Constanța. Adrian Petre, decisiv „Știu unde vine balonul, îl simt. Să atac spațiile și mingea e una dintre calitățile mele“ (galerie foto)

09 Nov 2021 2193

Constanța Restart Exemplu pentru constănțeni! Copiii au ajutat la plantarea de copaci în Ovidius Park (galerie foto)

07 Nov 2021 987

Fotoreportaj Catedrala Ortodoxă „Sfinții Apostoli Petru și Pavel“ din Constanța, supraviețuitoarea unui război (galerie foto)

06 Nov 2021 1651

Nemulțumirea șoferilor Nodul rutier de pe Autostrada A4 către Poiana, județul Constanța, în continuare închis traficului rutier (galerie foto+video)

05 Nov 2021 5194

#ConstantaEsteBine Săptămâna 44 a anului 2021 1-7 noiembrie Pieptănarea umbrelor

02 Nov 2021 1118