#ConstanțaEsteBine Urmează “17 zile Luminate”. Avem oportunitatea de a accesa Revoluția și Renașterea ființei


Dragii mei,

Se apropie nu doar sărbătorile și sfârșitul de an, când formulam rezoluții și adie vântul schimbărilor în bine.

Este cu adevărat perioada ce marchează începutul unui Nou ciclu și a unei noi ere personale, în care depinde de noi daca vom face alegeri care să ne servească și să ne înflorească sau nu. Urmează “17 zile Luminate”, începând cu după-amiaza zilei de 20 decembrie, la ora 16:33, atât cât Jupiter vă poposi la gradul 0 al Berbecului. În acest timp avem oportunitatea de a accesa Revoluția și Renașterea ființei.

Simbolul Sabian al poziției lui Jupiter ne vorbește despre 2 posibilități de alegere: Succesul și Regresul. Succesul reprezintă asertivitatea, simțul propriei identități, nevoi, impulsul de A FI dincolo de orice rațiune, a fi suveran, puternic și curajos. Regresul reprezintă reîntoarcerea la “masa confusa”, la non-identitate, uniformizare, non-acțiune în direcția “mea”, lipsa curajului de a acționă în direcția propriei individualități, haosul primordial.

Zilele acestea formează un culoar de lumina, premergător acestei perioade de eliberare.

Avem parte de claritate divina care ne vă da energia necesara pentru a face schimbări autentice și benefice în viață. Știm pentru ce să luptam, că și când am fost ridicați din ceața densă a vieții noastră, care ne-a distras până acum. Și chiar cu o zi înainte de acest portal deschis de intrarea lui Jupiter în Berbec, pe 19 decembrie, Luna formează o conjuncție cu propriul Nod Sud și, în același timp, un Yod cu Marte în Gemeni (12 grade) și Chiron în Berbec (12 grade). Yodul implica formarea unui triunghi isoscel ce are la baza un sextil și o inconjunctie în vârf, adică apexul prin care “energia ascunsa se revelează când lecția este învățată”, așa cum spune Alan Oken.

Aceasta inconjuctie o considera nu doar un aspect major dar și cu efecte la fel de imprevizibile precum Uranus. Yodul mai este numit și “Degetul lui Dumnezeu”, “un circuit puternic ce pune presiune intensa pe Fulcrum ( vârf), cerând eliberarea, asemenea unei săgeți din arc”.- Joan Kellogg.


Apexul acestui Yod este reprezentat de NS, într-o prima faza și Luna, ulterior ceea ce înseamnă că trebuie să ne ascultam intuiția, visele și să le protejam. Configurația planetelor implicate în acest Yod este una care ne susține din plin să rezolvam acum dileme, probleme existențiale, deosebit de importante în viață noastră, care este posibil să se fi repetat, sub o forma sau alta, și în urma cu 12 ani. Să vedem cu claritate lucrurile și oamenii din viață noastră, să ne trezim la adevăratul sens al vieții noastre și să acționam în consecință. Cum și Venus participa din Capricorn ( 12 grade), alaturi de Marte, Chiron și Luna la formarea acestui “deget al lui Dumnezeu”, vom lua în considerare aspectele pe care le formează și ea. Să nu uitam că Venus guvernează și Nodul Nord din Taur.


Așadar, Luna vă forma un trigon cu Mijlocul Cerului ceea ce ne vă da intuiție și informații venite prin emoții și sentimente. Nodul Sud- apexul Yodului, să învățam din greșelile trecutului și ale zonei noastre de confort, la care a sosit timpul să nu ne mai intorcem. Este necesar să vedem repetarea unor tipare și stagnarea în ele, ceea ce ne împiedică să fim CEI ce suntem cu adevărat. Să ne manifestam direcția, misiunea în viață și o noua versiune implinitoare a ființei. Venus în trigon cu Nodul Nord: ne putem găsi simțul valorii, că avem tot ce ne trebuie pentru a face ceea ce dorim, a ne împlini misiunea, de parca s-a deblocat “ceva”.


Este un aspect benefic deosebit de important, având în vedere că Venus guvernează Nodul Nord, cum spuneam. Venus în trigon cu Pars Fortuna: acum se deschid Cerurile prin credință noastră ( ultimele grade ale lui Jupiter în Pesti) și primim acele lucruri pentru care ne-am rugat, în direcția misiunii noastre în viață. Putem avea parte de Miracole. Venus în trigon cu Uranus: schimbări eliberatoare legate de valori ( materiale, relaționale, de viață), vin să ne sprijine și să ne apere ceea ce deținem intrinsec și pentru a evolua. O Revoluție a ceea ce contează cu adevărat, dar cu Ușurință și Bucurie.

Punctul de mijloc al sextilului format de Marte (Gemeni) și Chiron (Berbec) este aproape de gradul la care de afla Uranus în Taur. Adică se pot declanșă evenimente de viață majore, neașteptate dar care sunt menite să aducă schimbarea necesara pe care nu am făcut-o până acum, nu i-am văzut necesitatea sau tot contextul în care puteam acționă în acest sens. Să luptam, să acționam pentru VISELE noastre și în direcția propriei INTUIȚII. (“Act now think later”, cum spune Berbecul). Așadar, cele “17 zile luminate” sunt precedate de o atmosfera astrala ce ne sprijină în a ne găsi drumul și a avea șansă de partea noastră.

Simțim în sfârșit că a ieșit Soarele și pe strada noastră. Și chiar așa este. În aceasta perioada vă aștept să descoperim împreună: ce înseamnă Jupiter în Berbec în harta natala ( ciclul de 12 ani). cum vă impacteaza axa nodurilor lunare, cea natala și cea tranzitata direcția de evoluție a sufletului Chiron, vindecătorul rănit în harta natala și cum ne impacteaza “războinicul rănit” ( Chiron în Berbec, care vă fi conjunct cu Jupiter anul viitor). să aveți o harta după care să acționați, să știți care sunt cele mai înțelepte și sănătoase decizii pentru evoluția personala- să fiți împuterniciți în următoarele 6-7 luni, care reprezintă o etapa deosebit de importanta la nivel general.

Și, la alegere, puteți opta să vă lașați ghidați de mine în aceasta etapa din călătoria voastră, să lucram personal, cu cele mai potrivite metode, conforme cu harta voastră și nevoile revelate de ea. Un fel de fitness spiritual asistat, pentru că îndrumarea potrivita, la momentul potrivit poate face diferență majora în viață. Schimbări pline de claritate și împuternicire să aveți!

Sursa foto-text: Facebook/ Ritual 


Citește și: #ConstanțaEsteBine. Importanța perioadei Eclipsei totale de Lună

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine 20.03.2023. Matematica lunii martie. Echinocțiu fericit și cu bucurie!

20 Mar 2023 411

#ConstanțaEsteBine 18.03.2023. Matematica lunii martie

18 Mar 2023 521

#ConstanțaEsteBine 16.03.2023. Matematica lunii martie

16 Mar 2023 452

#ConstanțaEsteBine 14 martie 2023. Matematica lunii martie

14 Mar 2023 524

#ConstanțaEsteBine 12.03.2023. Astăzi suntem în 12 (doisprezece) martie. Și ne acordăm la vibrația numărului 12

12 Mar 2023 530

#ConstanțaEsteBine 10 martie 2023. Matematica lunii martie. 10 (zece)

10 Mar 2023 625

#ConstanțaEsteBine Matematica lunii martie. 8.03.2023

08 Mar 2023 535

Debut de aur la senioare. Camelia Voinea către fiica și eleva ei, Sabrina „Du-te și arată-le gimnastica pe care o știi, arată-le cine ești!“

08 Mar 2023 4783

#ConstanțaEsteBine 6 (șase) martie 2023. Început de săptămână, zi de luni, numită și ziua Lunii

06 Mar 2023 464

#ConstanțaEsteBine 4.03.2023 -4 (patru). Astăzi citim din cartea ”Numerologie și destin” de Valeriu Pănoiu

04 Mar 2023 755

#ConstanțaEsteBine 2.03.2023. 2 (doi). Prima dublare. Unul s-a împărțit în doi

02 Mar 2023 730

#ConstanțaEsteBine 28.02.2023. Terminăm astăzi a doua lună a anului. Un rezumat pentru noi toți, la final de februarie

28 Feb 2023 606

#ConstanțaEsteBine 24 februarie 2023. Proiectul anului 2023 – Cărți de suflet. Cartea momentului- James Clear – Atomic habits – schimbări mici, rezultate remarcabile

24 Feb 2023 596

#ConstanțaEsteBine 22 februarie 2023. Proiectul anului 2023 – Cărți de suflet Cartea momentulu- James Clear – Atomic habits – schimbări mici, rezultate remarcabile

22 Feb 2023 606

19 februarie 2023. Proiectul anului 2023 – Cărți de suflet. Cartea momentului- James Clear – Atomic habits – schimbări mici, rezultate remarcabile

20 Feb 2023 604