#ConstantaEsteBine Vitality Studio Constanța organizează cea de-a treia ediție a Delta Yoga & Pilates Retreat

foto: vitalitystudio.ro

VITALITY STUDIO CONSTANȚĂ vă invita la Ediția 3 a DELTA YOGA & PILATES RETREAT în perioada 09 - 11 SEPTEMBRIE 2022.

Vă așteptam să ne delectăm trupul și sufletul pe parcursul unui week-end într-un spațiu zen, în mijlocul naturii, cu activități minunate în aer liber, dedicate vitalității și sănătății dvs.

DE CE SĂ PARTICIPI?

E SIMPLU:
  • pentru că fiecare dintre noi are nevoie din când în când - să se rupă complet de cotidian, de știri, de orice dispozitiv electronic pentru câteva zile, timp în care să își întoarcă atenția către sine, să rada cu tot sufletul, să asculte liniștea măreață a Deltei,
  • să cânte mantre la foc de tabără, să se odihnească profund în sunet de greieri, să își oxigeneze corpul și să practice exerciții blânde cu corpul său
  • veți pleca cu corpul, mintea și sufletul complet resetate și pline de armonie vei avea parte de o experiență deosebită în viață, care combină yoga & pilates în aer liber cu contemplarea naturii în Delta Dunării, workshop-uri care ne învață cum să ne energizam corpul atunci când avem nevoie,
  • cum să ne ridicam vibrația, să ne creștem nivelul de oxigenare al organismului, și multe altele pe parcursul Retreat-ului vei mânca sănătos, preparate lacto-vegetariene preparate cu mult drag de bucătărese lipovence,
  • vei avea parte de experiența ciorbei pescărești gătită la ceaun pe foc de lemne, cu peste 6 tipuri diferite de pește, cum numai în Delta Dunării poți gusta
  • vei avea alături în această experiență magică 3 dintre instructorii autorizați și mult îndrăgiți de la VITALITY STUDIO – Raluca, Irina & Cristina, în plus avem experiență turistică în organizarea de grupuri de peste 15 ani, ești pe mâini bune locația este ușor accesibilă din Constanța, direct cu mașină, la numai 2 ore ( 4 h din București) pensiunea 4 Salcii este absolut minunată.
  • fetele care au participat la primele ediții știu, condițiile de cazare excelente la nivel de 3*+, iar oamenii care vor avea grijă de noi tineri & săritori, suntem aici că acasă (vedeți cât este de frumoasă locația: http://pensiunea4salcii.ro/)

CE ÎȚI PROPUNEM?

Cazare 2 nopți/3 zile, fiecare în intimitatea camerei proprii, elegante, de 3*+, cu baie și aer condiționat, plase de țânțari. Mic Dejun sănătos în fiecare zi, Cină și Prânz lacto-vegetarian sau cu pește.

Alternanță între momente de relaxare/deconectare și practici Hatha, Restorative și Yin Yoga + Pilates Ateliere și tehnici - vei învăța să ai grijă de mintea și corpul tău la un alt nivel, ca niciodată până acum și vei beneficia de aceasta experiență pentru restul vieții, că și de amintirile magice ce însoțesc mereu o noua aventură.

Nu e inclus: transportul de la /până la pensiune (2 h cu mașina din Constanța), excursia în Deltă (opțională) - 120 Lei/pers se achită la fața locului


Notă: În cazul în care nu ai la dispoziție o mașină, te rugam să ne anunți ca să găsim împreună cea mai convenabilă modalitate de a ajunge la Retreat. Așa cum v-ați obișnuit la evenimentele Vitality, locurile sunt limitate.

Primul venit primul servit, locurile se vor ocupă în ordinea înscrierii și în urma achitării avansului.

ÎNSCRIERE EVENIMENT:

CÂT COSTA: 1.750 LEI/PERSOANĂ (loc în camera proprie) – OFERTĂ SPECIALĂ !! - dacă te înscrii până la data de 01.08.2022.

Poți achita avansul cu cardul aici: https://vitalitystudio.ro/.../avans-vitality-delta.../ BONUS!!! – VINO CU O PRIETENĂ și achitați amândouă doar 1.500 LEI/PERSOANĂ !!!

*Oferta Bonus este valabilă pt înscrieri până la data de 01.08.2022 pentru cazare în camera dublă împreună 1.950 LEI/PERSOANĂ (loc în camera proprie) – tarif valabil din 02.08.2022

Poți achita și în RATE!! ( Avans minim înscriere 500 lei, data limită plată integral – 22.08.2022).

Sumele achitate (avans cât și diferență) sunt nerestituibile. Mulțumim. CINE SUNTEM? În cazul în care nu ne știm de la studio, suntem SURORILE IORDACHE – IRINA & RALUCA.

Am înființat Vitality Studio (Constanța) cu peste 5 ani în urmă, din bucuria și dorință de a împărtăși cu dumneavoastră minunatele beneficii pe care practica Pilates & Yoga le poate aduce în viață fiecăruia dintre noi.

Am avut privilegiul să facem parte din prima generație de instructori Pilates din România formați de STEFANO CROCETTA, unul dintre cei mai cunoscuți profesori de Pilates din Europa, președintele IFA (Asociația Italiană de Fitness).

Am adus pentru prima dată în Constanța minunatele tehnici de relaxare și de antrenament practicate de master trainer-ul Stefano Crocetta.

Alături de noi pe parcursul Retreat-ului va fi – CRISTINA, “sufletul” yoga al studio-ului, trainer Yoga (acreditare Indian Yoga Academy, și Yoga Alliance România) & Pilates (acreditare Pilates International Education).

De ce predau yoga? Alchimizez trăirile mele odată cu momentele de practică către clasă, transmit o fărâmă din ceea ce simt celor cu care vin în contact.” - Cristina Vezi mai multe despre noi și activitatea noastră aici: www.vitalitystudio.ro.

Descrierea completă a retreat-ului aici: https://vitalitystudio.ro/vitality-retreat-in-delta-yoga-pilates-editia-3/

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vitality Studio lansează în luna Noiembrie programul „DESCHIDE mintea, ALEGE conștient, ANTRENEAZĂ-ȚI puterea interioară” cu Dr Soescu

28 Oct 2022 1027

#ConstanțaEsteBine Ziua 290 – 17.10.2022 Astăzi sărbătoresc vitalitatea

17 Oct 2022 1083

ECHILIBRAREA ELEMENTELOR ÎN CORP prin Ayurveda & Yoga & Astrologie

07 Sep 2022 1599

#ConstanțaEsteBine Nou!!! Toamna 2022 la Vitality Studio Constanța! Antrenamente PILATES cu REFORMER (VIDEO)

02 Sep 2022 4058

#ConstanțaEsteBine Vitality Studio Constanța organizează „Pilates & Yoga & Fit & Slim Clase în Studio & Live (Online)“

10 May 2022 1148

#ConstanțaEsteBine Antrenamente de pilates cu Reformer în luna mai la Vitality Studio Constanța

04 May 2022 2269

Veşti bune de la Vitality Studio Constanţa! Se lansează un curs de yoga pentru începători. Cine poate participa

21 Apr 2022 2361

O nouă provocare de la Vitality Studio Constanța. Minidoze de mișcare & sănătate cu dr. Soescu

05 Apr 2022 1512

#ConstanțaEsteBine Ziua 83 – 24.03.2022 Astăzi sărbătoresc Pilates

24 Mar 2022 1774

Curs de Pilates pentru începători la Vitality Studio Constanța. Cine poate participa și în ce constă cursul

23 Mar 2022 2556

Vitality Studio Ofertă de martie pentru programul „Detox de primăvară pentru toți cu Doctor Soescu“

01 Mar 2022 1815

Vitality Studio Programul îndrăzneț. „Detox de primăvară pentru toți cu Doctor Soescu“

16 Feb 2022 2192

Vitality Studio Începe a doua ediție a Vitality Delta Pilates & Yoga Retreat. Ce surprize sunt pregătite

02 Feb 2022 1868

#ConstanţaEsteBine Ziua 30 - 30.01.2022. Astăzi sărbătoresc ritmul

30 Jan 2022 1574

#ConstanțaEsteBine 28.01.2022 Astăzi sărbătoresc oportunitățile

28 Jan 2022 1281