#ConstanțaEsteBine Workshop-ul „Original Feeling Touch“, organizat la Constanța. Cui se adresează

  • Original Feeling Touch (Senzația Atingerii Originare) este una dintre cele mai puternice practici terapeutice tradiționale.
  • În România, această metodă este încă puțin cunoscută, dar, datorită accesibilității ei la scară largă, va pătrunde în scurt timp în orice cămin unde este nevoie de autovindecare
În perioada 14-15 mai, Constanța va găzdui nivelele 1 și 2 ale workshop-ului „Original Feeling Touch“, susținut de Adrian Constantinescu, profesor OFT.

Potrivit organizatorilor, cele mai eficiente și spectaculoase terapii sunt cele guvernate de inteligența corpului.
„Într-o lume în care vindecarea se vinde încă «industrializat», la pastilă, uităm adesea să căutăm acolo unde ea se află cel mai la îndemână, adică în noi înșine. Ca în basmul fundamental ce ne vorbește cu tâlc despre acest adevăr, «Aleodor Împărat», ne uităm către țări străine sau prin microscoape ce măresc de patruzeci de mii de ori pentru a găsi susținere, mai puțin în partenerul de călătorie care ne este cel mai fidel, propriul nostru trup.

În noua paradigmă a vindecării, ce vizează nu numai structura fizică, ci și corpurile subtile ale sistemului uman, care, din fericire, câștigă tot mai mult teren, este necesar să ne punem atenția maximă asupra instrumentelor de vindecare pe care Creatorul, cu marea Lui înțelepciune, le-a așezat în corpurile noastre. Așadar, în cele din urmă, nu este vorba de a învăța ceva nou, ci de a ne reîntoarce către noi înșine și de a ne reaminti.

Atingerea maternă, a lichidului amniotic și nu în ultimul rând atingerea vibrațională a Universului pe când ne găseam în unime, sunt amintiri adânc înrădăcinate în memoria celulară. Ea stochează o uriașă rezervă de vindecare, echilibru și armonie, proprie stării umane paradisiace, însă adânc ascunsă, acoperită de solzii groși ai traumelor emoționale, frustrărilor și tensiunilor pe care le-am acumulat după naștere. Cărând deja veștminte grele după anii copilăriei, ne obișnuim cu această povară, uitând că în spatele norilor groși mai există un soare către care putem privi“, susțin organizatorii workshop-ului.

Original Feeling Touch (Senzația Atingerii Originare) este una dintre cele mai puternice practici terapeutice tradiționale.
„Pe cât de iubitoare și relaxantă este această atingere, pe atât este de eficientă în a ne elibera de bagajul traumatic acumulat de-a lungul vieții. Ea ne duce dincolo de frontierele propriilor amintiri conștiente și dincolo de orice cunoaștere. Într-o manieră blândă și non- invazivă, ea ne repune în drepturi, ne reîmputernicește să simțim și să dăm drumul întregului balast energetic și informațional care nu ne mai este de folos, limpezind calea, pas cu pas, Omului ce putem deveni“, au mai precizat organizatorii.

Acest workshop se adresează atât terapeuților, cât și persoanelor care vor să ofere relaxare și vindecare celorlalți. Această practică poate fi aplicată în cabinete, cât și acasă, în beneficiul familiei sau prietenilor care au nevoie de susținere. Din acest motiv, practica terapeutică a fost condensată într-un set de pași extrem de simplu de aplicat, fiind accesibilă oricui și folosind cea mai la îndemână „tehnologie” pe care o avem în dotare: atingerea. Persoanei ce primește această susținere vindecătoare nu i se solicită niciun efort, ci doar să permită propriului sistem (corp) să-și manifeste capacitatea de autovindecare pe care o deține.
„Derivată din masajul terapeutic abdominal «Chi Nei Tzang», metoda a fost rafinată pe parcursul a 20 de ani de experiență de către Andrew Fretwell, instructor senior în sistemul universal al maestrului Mantak Chia.
Rezultatele spectaculoase pe care această metodă le oferă sunt invers proporționale cu simplitatea ei, conducând la curățarea și reechilibrarea organismului pe calea optimă, specifică fiecărei persoane în parte. Prin atingerea blândă și relaxarea strategică a unor zone importante ale corpului (coloana vertebrală, rinichi, suprarenale, colon, intestin), corpul este încurajat ca, folosindu-și propria inteligență, să-și activeze instantaneu potențialul de vindecare. Tehnica este concepută în acord cu naturalețea și înțelepciunea întregii creații, pe principiul investiției minime de efort.
În România, această metodă este încă puțin cunoscută, dar, datorită accesibilității ei la scară largă, va pătrunde în scurt timp în orice cămin unde este nevoie de autovindecare. De aceea, programul OFT Romania vă oferă posibilitatea de a deveni practicanți sau ghizi OFT, în vederea susținerii celor apropiați, cât și pentru a răspândi mai departe această cunoaștere“, au mai precizat reprezentanții OFT.

Cursul OFT vă propune:
-        Să primiți sesiuni OFT, în paralel cu o înțelegere aprofundată a acestei metode;
-        Să primiți cunoștințele necesare pentru a oferi OFT ca ghizi sau profesori. Încurajăm participarea la curs a medicilor, asistenților medicali și asistenților sociali.

Diploma internațională este semnată de către Andrew Fretwell.


Workshop-ul va fi susținut de Adrian Constantinescu, profesor OFT, și va avea loc la Constanța, sâmbătă, 14 mai, și duminică, 15 mai 2022, între orele 10.00 și 18.00. Locația va fi comunicată în timp util participanților.
Investiție: 987 de lei.

Înscrieri: Claudia Fulea – Tel. 0723268094 / E-mail: claudia.fulea@gmail.com
Informații despre curs:
Adrian Constantinescu – Tel. 0733245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com
 

Despre Adrian Constantinescu

Mentor și pelegrin spiritual, Adrian și-a dedicat existența pentru a împărtăși cunoaștere și îndrumare tuturor celor ce aspiră la o viață mai împlinită și armonioasă. În acest scop, a căutat și a integrat în învățăturile sale acele instrumente de dezvoltare personală care să conducă omul pe calea realizării prin simplitate, discernământ și aliniere la legile universale. El consideră că știința omului de a-și gestiona corect energia pe toate nivelurile – fizic, emoțional și mental – este cheia pentru succes și împlinirea misiunii în viață.

În căutările sale de a-și oferi sieși și celor din jur metode de dezvoltare personală cât mai variate și care să se adapteze unui spectru cât mai larg de tipologii umane, Adrian și-a însușit și a practicat diverse sisteme de cunoaștere în cadrul mai multor școli internaționale. Un loc important l-a acordat tehnicilor inimii și tehnicilor de respirație, fundamentale pentru obținerea echilibrului psihic și a puterii de discernământ. Din acest motiv, Adrian s-a dedicat studierii întregii palete a acestor domenii, pornind de la abordările științifice contemporane până la cele ezoterice, ale vechilor tradiții.

Pe lângă tehnicile experiențiale, folosind inteligența inimii, respirația, mișcarea energiei în corp și forme particulare de atingere, Adrian a acordat o atenție deosebită și sistemelor de profilare personală (cum sunt Cheile Genelor, Astrologia și Human Design), care ajută consistent oamenii în strădania lor de a se autodescoperi și de a-și alinia idealurile și acțiunile cu abilitățile native ale construcției lor.

De-a lungul timpului, Adrian a predat în România și peste hotare peste 400 de cursuri de dezvoltare personală și spirituală printre care : Trezirea Inimii Iluminate, Imageria Inimii, tehnicile HeartMath, Respirație Conștientă, Kriya Yoga (respirația spinală), Cheile Genelor, Original Feeling Touch și Tao. De asemenea, pentru cei ce au fost dornici să guste din frumusețea tainelor spiritului în contexte cu totul inedite, Adrian le-a împărtășit în cadrul unor călătorii inițiatice în locuri sacre ale lumii.

Acreditări internaționale:
- Profesor în cadrul School of Remembering (Drunvalo Melchizedek);
- Breath Mastery (Consciouss Breathing - Dan Brule);
- Professor Original Feeling Touch (Andrew Fretwell);
- Mentor în The School Of the Heart (TSOTH – Daniel Mitel);
- Ambasador Gene Keys (Richard Rudd);
- Coach licențiat la HeartMath Institute
- Instructor asociat Universal Healing TAO
- Instructor la Breatheology Academy (Stig Avall Severinsen)
- Formator, Consilier pentru dezvoltare personală.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine 24 aprilie 2024. S-a schimbat energia

24 Apr 2024 386

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 15 23 aprilie 2024 Vârful valului de energie, zi de Sfântul Gheorghe

23 Apr 2024 362

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 902

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

21 Apr 2024 389

#ConstanțaEsteBine. Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 12 20 aprilie 2024 Suntem aproape de maximul perioadei energetice intense în care ne aflăm

20 Apr 2024 521

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 382

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 581

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 694

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 479

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 439

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 447

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 460

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 481

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 530

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 807