#ConstanțaEsteBine Ziua 136 – 15.05.2022. Astăzi sărbătoresc prietenii

  • Am primit un mesaj de la o prietenă dragă, Lauren Hubele, care împărtășește continuu lumina și înțelepciunea ei cu lumea din jur.

Acest mesaj a fost ca o confirmare a celebrării din ultimele zile, în care toate greutățile aduse la suprafață de portalul eclipselor au reprezentat circumstanțe de antrenament pentru faza de evoluție care urmează.


Lauren a trimis un citat extraordinar, pe care doresc să-l împărtășesc cu voi:

”Promite-mi că-ți vei aminti totdeauna: ești mult mai curajoasă decât simți, mult mai puternică decât pari și mult mai inteligentă decât crezi.” (A. A. Milne)
Și în postarea ei a scris despre faptul că Natura și conexiunea cu apa, cu arborii, plantele și animalele i-au reamintit că ”o să fii bine, o să mergi în direcția în care trebuie, vei crește în ritmul tău și totul este așa cum va fi bine, pentru toți cei implicați”.
Natura comunică cu corpul nostru (mintea este conectată la povești, ecrane și cuvinte).
Natura este locul în care ne re-echilibrăm, ne reamintim CINE suntem cu adevărat și că atâta timp cât suntem în viață, lucrurile se așează în modul lor minunat și greu de cuantificat.
Astăzi sărbătoresc prietenii, pentru că am realizat că sunt înconjurată de prieteni.
Cei umani nu sunt mulți, dar sunt extraordinari.
Prietenii din Natură sunt foarte mulți.
Și ei se conectează cu mine detașat și fără așteptări.
Prietenii reali își văd de viața lor, de interesele lor, de evoluția lor, și din când în când, o interacțiune semnificativă și calitativă ne împuternicește și susține în momentele cheie.
Sora mea este prietena mea cea mai bună. Nu vorbim des și nu pălăvrăgim telefonic, pentru a ne prăji creierii sau a consuma impulsuri. O facem când este nevoie, ne întâlnim când este cazul și atunci, schimbul de energie este fenomenal. Amândouă avem de câștigat din creșterea reciprocă și piesele de puzzle se pun împreună și conturează o viziune utilă pentru amândouă.

Lauren este altă prietenă bună. Ne conectăm direct tot rar, când real fiecare dintre noi are nevoie de această conexiune. Dar ne urmărim reciproc și ne susținem de la distanță.

Anita mi-a fost o prietenă extraordinară și un ghid fabulos zeci de ani pe pământ. A rămas în Conștiența mea ca simbolul echilibrului și a ființei umane funcționale și eficiente. Anita iubea Natura, iubea plimbările în aer liber și iubea România. A vizitat țara noastră și locurile ei frumoase de multe ori. Adora nordul Moldovei și zona Voronețului, unde se reîntorcea de câte ori putea, cu mult drag.


Mai am doi prieteni dragi, cei mai apropiați de inima mea, alături de care cresc și învăț zilnic. Mica mea familie este conectată printr-o relație de prietenie care pare dincolo de energia acestei vieți. Recent, a apărut un alt prieten apropiat, un bărbat tânăr care mă învață despre curajul de a-ți asuma talentele înnăscute și de a crede în tine. Îmi amintește de tatăl meu și-mi arată cum ar fi putut fi destinul acestuia, dacă ar fi primit sprijin și resurse.

Și am un grup de prietene, format din doamne extraordinare, puternice, vitale și mai ales, inspirate, alături de care sunt recunoscătoare să descopăr bogăție de experiențe și daruri de putere. Manualul FEMINA, cartea pe care am realizat-o alături de ele, este gata în câteva zile. Sunt uimită de energia și vibrația care răzbate din această carte, una dintre cele mai profunde și diferite, pe care le-am scris vreodată.

Dincolo de prietenii umani, care sunt mulți în jurul meu, am un prieten bun, un cireș din curte, pe care l-am plantat și-l urmăresc în fiecare an, cum se străduie să-și găsească echilibrul în ciuda provocărilor atmosferice și a poluării în creștere. Și două pisicuțe cu care învăț să comunic, dincolo de cuvinte și senzații – prin gesturi și energii.

Astăzi sărbătoresc prietenii pentru a redefini relația de ”prietenie” ca fiind o conexiune semnificativă și susținătoare.

Dincolo de definițiile date de filmele Disney și Hollywood, prietenii sunt acele persoane care îți pot fi alături în momentele cele mai grele, fără să te împovăreze și mai tare cu propria lor durere și suferință, sau în momentele cele mai bune, fără să-ți umbrească vreun fel bucuria cu trăiri de invidie sau gelozie.

Mă bucur să pot sărbători astăzi conexiuni puternice și energetice cu prietenii din Natură, cu plantele și arborii mei prieteni, precum și cu acei oameni alături de care am ales să continui drumul. Vă doresc tuturor să fiți alături de prietenii voștri astăzi, cei umani sau cei din Natură, pentru că realmente suntem înconjurați de prieteni.

Să avem o zi de odihnă și echilibru, alături de toți prietenii noștri!


Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 262

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 549

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 651

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 449

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 417

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 422

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 434

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 460

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 502

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 779

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 11. 5.04.2024. Luna în scădere merge înainte

05 Apr 2024 443

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 518

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 7 1 aprilie 2024 Ziua păcălelilor

01 Apr 2024 441

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 5. 30 martie 2024. Week-end provocator, dar potențial foarte folositor

30 Mar 2024 451

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 4. 29 martie 2024. Zilele de primăvară au energia intensă a adolescenților

29 Mar 2024 443