#ConstanțaEsteBine Ziua 252 – 9.09.2022 Astăzi sărbătoresc Mercur retrograd

Bine v-am regăsit în ziua dinainte de luna plină. De vreo 2-3 zile se simte foarte intens perturbarea câmpului electromagnetic și starea de oboseală / difuzie și confuzie. Am gafat de multe ori aceste zile, am constatat energia amestecată, am minimizat socializările la strictul necesar, să pot naviga mai confortabil prin perioadă.

Dar începând de mâine, planeta Mercur, guvernatoarea comunicațiilor și conexiunilor de toate felurile (verbale, emoționale, dar și tehnologice) intră în al treilea tranzit retrograd al acestui an, până pe 2 octombrie. Asta înseamnă că începând de mâine, la energiile deja tulburate ale Lunii noi se vor adăuga cele ale lui Mercur retrograd. Și curând, alte planete vor începe dansul în zona de ”retrogradare”.

Ce înseamnă asta pentru noi, în mod practic?
Înseamnă că ne punem centurile de siguranță, mental, emoțional și fizic.
Încep o mulțime de vârtejuri energetice, la toate nivelele, inclusiv social.
Ce putem să facem?

Să stăm în prezență cât de mult reușim și observăm încotro ne îndreaptă energia.
Dacă nu ni se ”leagă” treburile, ne ținem firea, ne stăpânim, respirăm adânc și căutăm soluții alternative.
Ascultăm filtrat toate știrile primite. Nu intrăm în panică și nu sărim entuziaști în sus. Totul se primește cu precauție, cu atenție și cu cernere.
Puneți-vă sita mentală a bunului simț și filtrați totul prin ea.
Putem să nu le lăsăm prinși în bla bla bla-uri și manipulări mentale.

Dacă avem zile foarte proaste, putem abandona programul propus și să ne refugiem în siguranța casei. Mai bine liniște și economie de energie, decât confuzie și erori apărute pe dificultăți de comunicare.

Esențial în perioada de Mercur retrograd este focalizarea minții pe direcții pozitive. Și menținerea unui tonus bun al corpului. Centrarea pe noi înșine reprezintă o ancoră importantă în momente de dezechilibru energetic.

Acum este momentul să ne îndreptăm spre un curs interesant, spre un program care să ne mențină energia în stare bună sau să ne ofere ceva ce căutam de mult: răspunsurile la întrebări care ne privesc personal.

Fetele de la Vitality Studio din Constanța, Irina și Raluca, ne propun un program – noutate de toamnă, în care pasiunile lor pentru Ayurveda și astrologie, se vor combina cu abilitățile lor de instructori yoga/pilates și se vor materializat într-un program extraordinar pentru cine dorește să țină mintea și corpul ocupate pozitiv și benefic, în plin tranzit de Mercur retrograd.
https://vitalitystudio.ro/reconectarea-la-esenta/

Esența vieții este formată din trăirea în stare de bine și bucurie. Din savurarea momentelor și a fiecărei zile.
Împreună cu Raluca și Irina, dar și alături de alte femei focalizate pe starea de bine a corpului lor, puteți să treceți armonios și ușor printr-o perioadă ceva mai zbuciumată energetic.

Mă voi alătura fetelor de la Vitality când simt că pot să reiau ritmul dinamic pe care ele îl propun prin programe. Momentan, mă aflu în ”slow down” și relax, în odihnă și contemplare, în re-structurare interioară și re-gândire a drumului. Când apare nevoia, Sufletul o cere cu intensitate.

Dar vă încurajez pe toți să vă urmați chemarea interioară și să vă ascultați intuiția. Veți știi când să fiți dinamice și ocupate, dar și când să vă odihniți și să încetiniți ritmul.
Astăzi sărbătoresc Mercur retrograd pentru a ne aminti că orice perioadă provocatoare este doar un prilej să ne poziționăm cât mai avantajos.

Provocările ne împing să ieșim din zona de confort, și putem să o facem voluntar, din proprie voință și la alegerea personală, sau când Forța vieții ne impinge prin diferitele întâmplări ale vieții.
Să ne fie bine tuturor și să mai învățăm câte ceva, din mersul nostru prin calendar.
Cu iubire,

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 467

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 630

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 427

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 400

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 394

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 416

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 444

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 485

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 759

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 11. 5.04.2024. Luna în scădere merge înainte

05 Apr 2024 429

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 500

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 7 1 aprilie 2024 Ziua păcălelilor

01 Apr 2024 422

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 5. 30 martie 2024. Week-end provocator, dar potențial foarte folositor

30 Mar 2024 435

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 4. 29 martie 2024. Zilele de primăvară au energia intensă a adolescenților

29 Mar 2024 425

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 853