#ConstanțaEsteBine Ziua 268 – 25.09.2022 Astăzi sărbătoresc surorile

Diferitele relații pe pământ oferă experiențe interesante și posibilități variate de evoluție ale Sufletului. Una dintre relațiile importante pentru o femeie este cea de suroritate.

Societatea modernă direcționează atenția (energia) femeii spre două relații care îi domină viața: cea cu partenerul (relația de cuplu, amoroasă) și cea tip părinte – copil. Dacă atenția sa este complet agățată în aceste relații, în care femeia dăruiește continuu și primește mai puțin decât oferă, se acumulează nemulțumire, iritare, senzația de neîmplinire și multă frustrare. Pentru a contrabalansa emoțiile ce se adună din funcția sa de îngrijitoare, servitoare și salvatoare, femeia are nevoie de relații de împărtășire, în care schimburile să permită eliberarea de tensiuni și încărcarea cu energie pozitivă. Acestea pot fi relațiile între femei, atunci când femininul acceptă să se deschidă spre întregul său potențial.

Astăzi voi sărbători relația de suroritate, pentru a onora una dintre relațiile discrete dar atât de potențial formatoare: cea între surori.
Conexiunea între femei a fost și este un subiect strict limitat la descrieri caricaturale. Dacă nu ai experiența bogăției și profunzimii relaționării femininului sacru, la nivel de inimă, îți este greu să concepi și să vorbești despre suroritate.

O soră (mai mare sau mai mică) este o femeie cu care te conectezi și vibrezi viața într-un cântec discret și armonios. Ai cu cine să vorbești în momente în care nebunia interioară se agită și dorește să te cuprindă, ai cu cine să te sfătuiești când deciziile atârnă greu pe umeri, ai cui să descarci prea plinul de energie tensionată acumulat din trăirea vieții și ai pe cine să îmbrățișezi, când simți că un contact uman îți adună forțele împrăștiate.

Sora ta poate fi cea alături de care ai crescut și ai devenit adult, sau poate fi o altă femeie care ți s-a alăturat pe drum și cu care ai o conexiune pe care doar o femeie o înțelege. În grupul Femina pe care îl coordonez există relații de suroritate între participante, ce ne fac să dorim întâlnirile noastre periodice și activitățile comune la care participăm.

Surorile noastre sunt modele de comportament și experiențe. Învățăm împreună ce instrumente funcționează în această lume și care nu sunt utile stării de bine (a corpului sau sufletului). Observăm împreună ”scenariile” care ni se oferă pe lume (aceleași, pentru toți) și decidem tot împreună să ne creeăm scenarii noi. Învățăm că noi suntem regizorii (din umbră) ai propriei vieți și căpătăm îndemânarea de a oferi indicații discrete celorlalți participanți la viețile noastre. Iar fiecare dintre noi căpătăm abilități să ne strecurăm prin viață cu delicatețe, grație și eficient, pentru toți cei implicați.

Alături de o soră, Creativitatea și Imaginația, Fantezia și Intuiția, Revelațiile și Clarviziunea se antrenează, devenind instrumente feminine de navigație prin Lumea bărbaților și ne susțin atunci când furtunile vieții ne clatină de la rădăcină.
Astăzi onorez suroritatea și celebrez relația specială cu sora.

Dacă aveți o soră, mai mică sau mai mare, îmbrățișați-o, vorbiți cu ea și amintiți-i că este un privilegiu să o aveți în viața voastră. Dacă mai este sau nu în viața voastră, fiți recunoscători pentru oportunitatea de a fi avut-o (de a o avea) și de a vă oglindi una în ochii celeilalte, pentru cât timp a fost posibil, în drumul prin această lume.

Un buchet de floarea soarelui decorativă (sau ”sora soarelui”, cum se mai numește planta) ne umple ochii de lumină și ne poate aduce zâmbetele pe față.


O atingere a mâinilor sau împărtășirea unui ceai, sau unui fruct, la o întâlnire vorbită, ne menține conectate la umanitatea noastră. Ne reamintim de varietatea și diversitatea posibilităților de experimentare umană, alături de surori și femininul divin.

Să ne trăiască sora sau surorile, să ne bucurăm în fiecare moment de bogăția relației feminine de suroritate și să ne amintim că Natura este sora/mama cea cuprinzătoare, ce ne absoarbe pe toți în feminitatea ei copleșitoare.

Dacă astăzi plouă sau bate vântul, știți că sora cea mare face curățenia de toamnă, cu eliberarea tensiunilor și echilibrarea presiunilor atmosferice. La fel ca ea, noi facem procesul personal al trecerii prin toamnă, alături de familie și astăzi, în special, alături de soră (surori). Dacă este soare și frumos, să ieșim la plimbare pentru a ne scălda în frumusețea lumii, admirând culorile toamnei.

Să avem o altă zi cât mai centrată și echilibrată, alături de arhetipul feminin al surorii, modelul conexiunii ce susține Imaginația feminină.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 2. 27 martie 2024. Am intrat în portalul eclipselor

27 Mar 2024 403

#ConstantaEste bine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 1, 26 martie 2024, a trecut luna plină în Balanță

26 Mar 2024 409

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 15, 25 martie 2024, „Lună plină cu lumină”

25 Mar 2024 451

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 13. 23 martie 2024. Ne apropiem cu viteză de luna plină de pe 25 martie, o lună plină în Balanță, cu eclipsă de lună

23 Mar 2024 674

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 12. 22 martie 2024. Zi energetic intensă, cu soarele în Berbec

22 Mar 2024 399

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 10 20 martie 2024 Energia Echinocțiului se simte din plin

20 Mar 2024 418

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 9. Echinocțiul de primăvară

19 Mar 2024 412

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 7 17 martie 2024 Bine v-am regăsit într-o zi de odihnă și de conexiune cu Sufletul

17 Mar 2024 411

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 6. 16 martie 2024. Luna în creștere începe să-și simtă din ce în ce mai intens energia

16 Mar 2024 507

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 4 14 martie 2024 Energia lunii în creștere începe să se simtă

14 Mar 2024 438

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 1 11 martie 2024 Suntem bine cu toții

11 Mar 2024 768

#ConstanțaEsteBine 10 martie 2024. Luna nouă în Pești

10 Mar 2024 573

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 13. 8 martie 2024. La mulți ani de ziua femeilor tuturor sufletelor cu vibrația Creativității și Imaginației

08 Mar 2024 523

#ConstantaEsteBine Eliminările sunt multe și intensive

07 Mar 2024 411

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 10 5 martie 2024 ”Învață-i pe oameni să fie creatori, nu consumatori”

05 Mar 2024 536