Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 12. În plin tranzit de lună plină, se simte din plin energia haotică mentalăValul 6 de energie – partea întâi – ziua 12. 19 mai 2024
 
Bine v-am regăsit la final de săptămână, în plin tranzit de lună plină, simțind din plin energia haotică mentală și presiunea interioară din corp.
Astăzi este despre a fi prezent, cu tine, a fi conștient de ceea ce se întâmplă în interior, a trăi cu ochii deschiși și a realiza cum este la fiecare pas.

Am găsit într-o carte o replică care m-a făcut să mă gândesc profund: ”suntem pe de o parte roboți programați, iar pe de altă parte, creaturi magice ale posibilității”.

Este un paradox în care ne situăm cu toții.

Partea de robot programat nu o prea putem schimba. Este util să o recunoaștem, să o înțelegem, să schimbăm foarte puținele amănunte pe care le putem schimba și să învățăm să folosim eficient abilitățile sale.


Tentativele de a ne modifica obiceiurile și condiționările sunt mari pierderi de energie.
A ne propune să devenim cine nu suntem (mai curajoși, mai îndrăzneți, mai dinamici, mai întreprinzători) este tipic mentalității de loterie.
A ne supăra pe noi înșine că nu suntem mai...și mai...și mai....este tipic gândirii magice de copil.

Roboțeala interioară se descoperă, se observă, se acceptă, se integrează și se folosește.
Descopăr în căutarea de sine următoarele: sunt cine sunt, pot ce pot, capacitățile mele sunt astea, ce am moștenit genetic de la părinți este asta, slăbiciunile mele sunt astea.

În același timp, este util să re-dobândim abilitățile magice și capacitatea de a le folosi practic. Intuiția, clarviziunea, acordajul la fluxul energiei vieții, folosirea sincronicităților, întâlnirile neașteptate cu alții, ideile care vin peste noapte sau când ne aflăm la duș – toate aceste posibilități ne stau la dispoziție și mult mai mult decât atâta. Explorarea de sine duce la descoperirea părții de magie interioară, adică a omnipotenței energiei din care suntem formați. În interiorul nostru, este o fărâmă de viață, adică materia ce construiește Universul. În interior, suntem un mini Univers cu tot potențialul de dezvoltare disponibil.

Robotul interior și făptura magică interioară există în fiecare dintre noi, în fiecare moment și așteaptă să fie descoperite, văzute, acceptate și folosite.
De fapt, ce avem noi de făcut în viața asta?
Se spune că noi nu căutăm în viața asta fericirea, manipularea sau controlul, ci acele locuri și momente în care ne putem odihni.

Suntem recunoscători pentru momentele de calm, de relaxare și de veselie.

Acestea ne vindecă rănile, ne permit să ne reascuțim sabia discriminării și să ne pregătim deliberat pentru noile bătălii care ne așteaptă.
În fiecare bătălie realizăm că suntem singurii implicați acolo, mai ales când primim mult ajutor din partea celorlalți.
A fost lecția de final a mamei, care și-a dus bătălia finală singură, fiind înconjurată de foarte mult ajutor. Suferința corpului a fost în interiorul ei, bătălia a fost a ei, partea robotică era funcțională, iar partea magică a acționat doar cât i s-a permis. Căutarea plăcerii și fuga de durere, care au fost acțiunile robotice ale vieții, n-au mai fost posibile, când suferința corpului fizic a preluat controlul.
În acele momente, singurătatea bătăliei a presupus existența unor abilități magice antrenate și activate.

Fără ele, orice bătălie este dificilă și dureroasă.
Astăzi este despre observarea părților din noi și a modului acestora de funcționare.
Transformările se pot produce doar în momentul în care le intenționăm, pentru că putem să folosim Forța vieții ca și energie de propulsie.
Prezența, conștiența, înțelegerea vieții sunt cadourile lucrului interior cu noi înșine de zi cu zi. Folosim o zi de duminică pentru a ne conecta cu părțile noastre și a sta cu ele.

Și observăm, continuu, alternanțele, trecerile de la o stare la alta, de la o trăire la alta, de la o senzație la alta.
https://alchida.ro/.../webinar-alternanta-sustinut-de-dr.../

Să avem o zi de duminică liniștită, calmă, centrată și focalizată pe auto-observare, conectându-ne cu roboțelul interior și cu Divinul magic interior, care știu să se joace frumos împreună. Observând miracolul vieții care suntem.
Cu iubire, tuturor
 
 Sursa și foto: ZyannaOrinda/ Facebook.com
 
 
Citește și
 
#ConstanțaEsteBineValul 6 de energie – partea 1 – ziua 11 18 mai 2024 Energia lunii în creștere se simte intens 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstantaEsteBine Valul 6 de energie – partea a doua - ziua 5. Începem săptămâna cu o lună în Vărsător

27 May 2024 450

#ConstantaEsteBineValul 6 de energie – partea întâi – ziua 2, 9 mai 2024. Vremea afară este schimbătoare

09 May 2024 513

#ConstantaEsteBine Valul 5 de energie – partea întâi – ziua 2.Trecerea de la o frecvență de vibrație la alta se poate face cu multă ușurință.

25 Apr 2024 518

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 543

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

21 Apr 2024 559

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

17 Apr 2024 597

#ConstantaEsteBine 24.04.2024, Portal de energie

24 Feb 2024 1218

#ConstanțaEsteBine Valul doi de energie – partea a doua – ziua 10 19 februarie 2024 Început de săptămână

19 Feb 2024 872

#ConstantaEsteBine Valul doi de energie – partea a doua – ziua 7. Următoarele șapte zile cu luna în creștere sunt foarte intense

16 Feb 2024 763

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie - partea a doua - ziua 2. 11 februarie 2024. Anul nou chinezesc, anul Dragonului de lemn

11 Feb 2024 855

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie - partea întâi - ziua 15. Lună nouă în Vărsător

09 Feb 2024 783

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 februarie 2024. Zi de al treilea pătrar

02 Feb 2024 843

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie – partea întâi – ziua 1 26 ianuarie 2024 A trecut luna plină cea provocatoare. Suntem încă aici

26 Jan 2024 829

Valul 1 ziua 5. 1 ianuarie 2024. Trecerea de la un an la altul este doar o convenție mentală

01 Jan 2024 1151

#ConstanțaEsteBine 30 decembrie 2023. Valul 1 ziua 3. Ați ales ce aveți de lucru la perioada de lună în scădere?

30 Dec 2023 869