Constănțeanul supărat. Accesul din „cartierul consilierilor” pe plaja din Faleză Nord se face pe un drum de țară (GALERIE FOTO)

  • Locuitorii din zonă cer autorităților o alee asfaltată până la limita nisipului, ceva normal și civilizat pentru un oraș care se dorește turistic
  • Alți locuitori sunt de părere că în zonă ar putea fi amenajată totuși o parcare atât pentru localnici cât și pentru turiști până la limita plajei
  • O bucată de teren generoasă din zona Faleză Nord  avea să fie concesionată de fostul primar Radu Mazăre, în primul său mandat către consilierii locali de la acea vreme
  • Astfel, cartierul nou format în zonă, pe străduţa care se numea în urmă cu ceva ani, prelungirea Ion Raţiu, este cunoscut acum sub denumirea neoficială „Cartierul Consilierilor", mai ales datorită faptului că mulţi politicieni au concesionat terenuri acolo şi şi-au construi case
 
 
 
 
Accesul spre plaja din cartierul Faleză Nord este un proiect neterminat, cum sunt multe în oraș. O constănțeancă a suprins în imagini „drumul de țară”, prin care poți ajunge la plajă dinspre străzile Salonic și Yokohama din celebrul cartier rezidențial, vezi secțiunea „foto”.
 
 
Locuitorii din zonă cer autorităților o alee asfaltată până la limita nisipului, ceva normal și civilizat pentru un oraș care se dorește turistic.


 
„O alee cel puțin până au bani de parcare. Să evităm zdrelirea picioarelor la cei mici care vor fi cu ochii pe colac sau minge la vară”, spune o constănțeancă care locuiește în zonă.
 
 
Alți locuitori sunt de părere că în zonă ar putea fi amenajată totuși o parcare atât pentru localnici cât și pentru turiști până la limita plajei.
 
„Dacă tot am fost înzestrați cu așa frumusețe,e păcat să nu amenajăm această zonă”, spune un alt localnic.


 
O constănțeancă supărată spune că acest cartier în care locuiesc mulți dintre foștii consilieri ai orașului nu a fost niciodată în atenția autorităților.
„Credeți-mă ca în acest cartier stă Gabi Stan fost viceprimar al Constanței. Deși era în funcție, cartierul era o mizerie. Nu cred că există vreo legătură cu funcțiile deținute”, spune femeia.
 
O bucată de teren generoasă din zona Faleză Nord  avea să fie concesionată de fostul primar Radu Mazăre, în primul său mandat către consilierii locali de la acea vreme.


Astfel, cartierul nou format în zonă, pe străduţa care se numea în urmă cu ceva ani, prelungirea Ion Raţiu, este cunoscut acum sub denumirea neoficială „Cartierul Consilierilor", mai ales datorită faptului că mulţi politicieni au concesionat terenuri acolo şi şi-au construi case.
 
Citește și:

Constănțeanul supărat. Locuitorii din Faleză Nord atrag atenția că plaja din cartier este sufocată de gunoaie (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Explicațiile conducerii CMSC! Constănțeanul supărat. A mai dispărut un spațiu verde în Constanța. Platformă betonată în Microrezervația de la CMSN (VIDEO)

31 Jul 2022 1868

Constănțeanul supărat. Gratuitate doar pe timp de noapte. Abonamentele achiziționate pentru plata parcării în municipiu rămân neschimbate

27 Jul 2022 1437

Constănțeanul supărat. Este de neconceput ca Spitalul de infecțioase să funcționeze cu numai 19 paturi pentru populația unui județ întreg și pentru turiștii aflați pe litoral

23 Jul 2022 1120

Constănțeanul supărat. Stațiunea Mamaia. „Metri cubi de beton nu înseamnă turism de calitate”!

11 Jul 2022 1341

Constănțeanul supărat! „Orașul este exact cum era în pandemie. Străzi pustii, praf, mizerie, miros de urină”

29 Jun 2022 1497

Constănțeanul supărat! Facturile la întreținere au explodat. „1 mc apă caldă = 60,87 lei?! Nu e o greșeală!” (GALERIE FOTO)

18 Jun 2022 3944

Constănțeanul supărat. Revoltător. Constanța își trimite pacienții cu boli infecțioase la spitalele din Tulcea și Călărași

09 Jun 2022 2088

Constănțeanul supărat. Locuitorii de pe Ștefan cel Mare se plâng că, din cauza lucrărilor, casele lor au căpătat igrasie. Săpăturile ar putea afecta structura de rezistență a clădirilor!

02 Jun 2022 2971

Constănțeanul supărat. Ce a fost și ce a ajuns Piața Pescăruș din municipiul Constanța! (GALERIE FOTO)

30 May 2022 2261

O constănțeancă și-a rupt buza după ce a făcut cunoștință cu „gropile lui Chițac” de pe strada Ștefan cel Mare. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. „Voi consulta un avocat. Călcăm periculos”!

24 May 2022 3640

Constănțeanul supărat. Șapte luni de la incendiu „Bilanț SCBI - Spitalizare continuă închisă!! Deschise 10 paturi de zi și 25 paturi HIV pentru toată Dobrogea!" Chițac rezistă!

23 May 2022 1375

Constănțeanul supărat. Jecmănirea locuitorilor și alungarea turiștilor trebuie să înceteze urgent! PSD a depus un proiect pentru modificarea Regulamentului parcărilor

18 May 2022 1599

Constănțeanul supărat. Groapa de pe strada Traian a împlinit 30 de zile! Primăria Constanța n-are nicio reacție! (GALERIE FOTO)

11 May 2022 1541

Constănțeanul supărat. Agenții economici din Satul de Vacanță amenință cu depunerea unei plângeri penale împotriva primarului Chițac

07 May 2022 1733

Constănțeanul supărat. Prefectul a sesizat neconformități la Regulamentul de acces în Zona Peninsulară și așteaptă Consiliul local să modifice HCL 294/2021

11 Apr 2022 1591