Constănțeanul supărat. Agenții economici din Satul de Vacanță amenință cu depunerea unei plângeri penale împotriva primarului Chițac

  • Agenții economici din Satul de Vacanță sunt nemulțumiți cu privire la faptul că Primăria Constanța nu le eliberează autorizații de funcționare
  • Motivul este că nu au un contract de superficie cu titlu oneros pe terenurile aferente tuturor acestor restaurante, pensiuni, terase și alte active
  • Agenții economici consideră abuziv refuzul primăriei și dacă situația nu le va fi soluționată favorabil, se vor adresa Parchetului
  • Aceștia au mai spus că au peste 500 de angajați care ar putea rămâne pe drumuri
 

 
Agenții economici din Satul de Vacanță sunt nemulțumiți cu privire la faptul că Primăria Constanța nu le eliberează autorizații de funcționare.
Motivul este că nu au un contract de superficie cu titlu oneros pe terenurile aferente tuturor acestor restaurante, pensiuni, terase și alte active.
Aceștia susțin că au demarat procedura de obținere a autorizațiilor încă de la începutul acestui an și în loc de documente au primit un răspuns tipic românesc: nu se poate!

Asta în condițiile în care anul trecut, aceeași primărie le-a eliberat autorizații de funcționare.

Agenții economici consideră abuziv refuzul primăriei și dacă situația nu le va fi soluționată favorabil, se vor adresa Parchetului, unde vor înregistra o plângerea penală împotriva primarului, Vergil Chițac.

„Ani de zile am depus la Primărie solicitări să cumpărăm terenul aferent căsuțelor și nu ni s-a răspuns niciodată. Noi suntem societăți comerciale, cu toate taxele și impozitele achitate la zi, inclusiv pentru folosire teren și eliberare autorizație de functionare”, au susținut agenții economici într-o conferință de presă.

Aceștia au mai spus că au peste 500 de angajați care ar putea rămâne pe drumuri dacă Primăria Constanța nu dă curs solicitării de emitere autorizații de funcționare pentru căsuțele și spațiile comerciale din Satul de Vacanță.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constănțeanul supărat. Vapoarele lui Mazăre să fie înlocuite cu excavatoarele și buldozerele lui Chițac
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Un copac înclinat din cartierul Km. 4-5 sperie locuitorii din zonă. Un bărbat a sesizat Primăria Constanța

08 Apr 2024 733

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

05 Apr 2024 2967

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 1246

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3527

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 2581

Aproape 250 de persoane fizice și juridice au depus o plângere prealabilă la Primăria Constanța. Este vizat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului”(DOCUMENTE +FOTO)

19 Oct 2023 10472

Copaci legați cu lanțuri pe strada Recoltei 13 Bis din Palazu Mare. Locuitorii acuză o vecină, polițist local că ar făcut sesizări ca aceștia să fie tăiați! Aceasta neagă acuzațiile (FOTO +VIDEO)

11 Oct 2023 4548

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2813

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 2027

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5441

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 1142

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1444

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1631

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2344

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5739