Constănțeanul supărat. „Ce poate fi mai înălțător decât să muști cu poftă dintr-un hotdog stând cu fundul pe o piatră funerară de 2000 de ani?”



⦁    Nu toți constănțenii sunt eminamente fascinanți de evenimentul culinar care se desfășoară în acest weekend în parcul Arheologic din centrul municipiului Constanța
⦁    Atitudine față de alegerea nefericită a autorităților de relocare a unui eveniment, care s-a organizat anul trecut în Mamaia Nord, au luat și politicienii locali
⦁    Constănțenii susțin că un astfel de eveniment putea fi organizat foarte bine pe porțiunea ce va deveni pietonală în weekend sau pe strada Ștefan Cel Mare

Nu toți constănțenii sunt eminamente fascinanți de evenimentul culinar care se desfășoară în acest weekend în parcul Arheologic din centrul municipiului Constanța.

"Ce poate fi mai înălțător decât să muști cu poftă dintr-un hotdog stând cu fundul pe o piatră funerară de 2000 de ani. Manele nu-s? Chiștoace, cutii de bere, șervetele cu maioneză? Semințe? Așteptăm cu nerăbdare să văd un proiect inspirat și pentru agenții economici din Constanța", spune un constănțean.



Un alt constănțean se întreabă retoric, dacă "mintoșii din conducerea primăriei gândesc? Orașul arata infect, dar infect este un cuvânt prea frumos. Asta este, când avem un primar care nu are habar cu ce se mănâncă o primărie și mai are și angajați, care sunt mai terminați ca el, ăsta este rezultatul''.



Atitudine față de alegerea nefericită a autorităților de relocare a unui eveniment, care s-a organizat anul trecut în Mamaia Nord, au luat și politicienii locali.

Președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe critică talciocul din Parcul Arheologic!


"Nu credeam că or să revină ideile PSD-iste în actuala administrație, dar iată că ele vin într-o cavalcadă!  Camionete cu mancare pentru un Festival al gurmanzilor în parc! Și nu oriunde, ci în Parcul Arheologic!

Orașul acesta se prăbușește în submediocritate cu fiecare zi!", susține liderul USR Constanța.



Și colegul său de partid, consilierul local municipal Cătălin Iacob consideră organizarea unui eveniment de tip food truck în parcul Arheologic, total neinspirată.
"Nici nu a început festivalul și deja obiectele istorice sunt puse în pericol.  Artefactele din acea zonă sunt, toate, piese de patrimoniu.

Aparțin depozitul de patrimoniu al MINAC și sunt puse ]n valoare, în parc, în ideea unui muzeu în aer liber. Piesele de patrimoniu trebuie protejate, aparate de vandalisme, puse în valoare. Un astfel de eveniment putea fi organizat foarte bine pe porțiunea ce va deveni pietonală în weekend sau pe strada Ștefan Cel Mare", susține consilierul local.

sursă foto: Facebook

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Constănțeanul supărat. City-managerul Constanței, Felicia Ovanesian, luată peste picior. “E dreptul meu să cotcodăcesc. Sistemul de irigații de pe faleza Cazinoului este un fiasco”

Constănțeanul supărat. Vă mai amintiți de coșurile stradale de 600 de euro? Explicațiile Primăriei Constanța pentru achiziția acestora!

Constănțeanul supărat. Căutând prin buruieni de un metru, Constanța... altfel ! (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Un copac înclinat din cartierul Km. 4-5 sperie locuitorii din zonă. Un bărbat a sesizat Primăria Constanța

08 Apr 2024 894

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

05 Apr 2024 3007

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 1256

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3544

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 2595

Aproape 250 de persoane fizice și juridice au depus o plângere prealabilă la Primăria Constanța. Este vizat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului”(DOCUMENTE +FOTO)

19 Oct 2023 10488

Copaci legați cu lanțuri pe strada Recoltei 13 Bis din Palazu Mare. Locuitorii acuză o vecină, polițist local că ar făcut sesizări ca aceștia să fie tăiați! Aceasta neagă acuzațiile (FOTO +VIDEO)

11 Oct 2023 4596

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2829

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 2042

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5452

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 1156

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1458

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1646

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2353

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5762