Constănțeanul supărat. Controalele primăriei să se facă utilizându-se bodycam-urilor din dotarea Poliției Locale. Așa vom ști care sunt „cu dedicație” și care nu!

  • Un fost consilier local municipal independent din mandatul 2016-2020, mărturisește că privește amuzat la cei care susțineau sus și tare că știu cum să ne conducă destinele
  • Asistăm la un conflict pe banii și nervii noștri între USR și tabăra liberală de conjunctură, completată de un PSD-ist de renume din clanul Năstase
  • Dacă cei de la USR insistă că nu pot să facă treabă pentru că nu îi lasă Horia Constantinescu, care i-a „încălecat” întru gospodărirea urbei, Popescu oferă o soluție: bodycam
  • Așa vom ști cu toții care controale sunt „cu dedicație” – dacă sunt și care nu!
 
 
 
Fostul consilier local municipal independent din mandatul 2016-2020, Andrei Popescu mărturisește că privește amuzat la cei care susțineau sus și tare că știu cum să ne conducă destinele.
 
„De câteva luni, asistăm la un conflict pe banii și nervii noștri între USR și tabăra liberală de conjunctură, completată de un PSD-ist de renume din clanul Năstase.
Nu se înțeleg defel. S-au evacuat din birouri, s-au bălăcărit, mai nou se ignoră pentru că... vezi Doamne, să nu strice coaliția care aduce prosperitate Constanței... Nimic mai fals!
Dar, dacă cei de la USR insistă că nu pot să facă treabă pentru că nu îi lasă Horia Constantinescu, care i-a „încălecat” întru gospodărirea urbei, pot să le ofer o soluție.
Din orice perspectivă ai privi, ar fi de bine pentru toată lumea: pentru mediul de afaceri, pentru USR-iștii care plâng că sunt boicotați și chiar și pentru cel ce se trezește la 5 dimineața, neavând somn de atâta grijă pentru constănțeni.
Un singur cuvânt: BODYCAM!”, afirmă Popescu.
 


Fostul consilier consider că toți cei din Comandamentul litoral, în frunte cu Horia Constantinescu, despre care cei de la USR s-au plâns că nu funcționează în parametri normali, trebuie să beneficieze de o astfel de dotare.
 
„Așa vom ști cu toții care controale sunt „cu dedicație” – dacă sunt și care nu! Evident, controlul efectiv începe în momentul în care camera este pornită. În primul rând, vorbim de transparența clamată atât de USR, cât și de PNL. În al doilea rând, încetăm cu speculațiile. În al treilea rând, agenții economici au garanția controlului corect. În al patrulea rând, nu vorbim de nici o achiziție publică, întrucât aceste camere există deja în dotarea Poliției Locale Constanța”, conchide fostul consilier independent, Andrei Popescu.

 
Dacă se dorește utilizarea acestor dispozitive, este nevoie de un proiect de hotărâre înaintat Consiliului Local Municipal Constanța și votat de majoritatea aleșilor locale în spiritul transparenței.
 

Foto cu rol ilustrativ: www.politiaromana.ro
 
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Constănțeanul supărat. Remus Negoi, senator USR - „Chițac reînvie mofturile administrației Făgădău!"
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

maria

18 Aug, 2021 11:40

Politia Locala. inloc sa numere pubelele ,,si sa terorizeze cetatenii in legatura cu acest subiect, mai bine ne-ar pazi de hotii care ne fura containerele de gunoi din fata caselor, dupa care vin, respectivii politistl.,sa dea amenzi.

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat. Poveste de groază din Peninsulă. Femeia vorbește despre cum a fost însoțită prin întuneric de un necunoscut … „avea în mână un obiect ca un baston”

01 Dec 2021 8179

Constănțeanul supărat. „Avem luminițe de Crăciun, dar ne permitem luxul să ținem pe tușă echipa de cadre medicale de la Boli Infecțioase care tratează Covid 19"

27 Nov 2021 1245

Constănțeanul supărat „În Peninsulă oamenii trăiesc parcă în Evul Mediu. Intră cine poate, nu mai iese nimeni de teamă că nu mai intră iar!”

18 Nov 2021 3159

Constănțeanul supărat. USR îi cere primarului Chițac anularea urgentă a contractului de un million de euro pentru beculețele de sărbători!

15 Nov 2021 2169

Constănțeanul supărat. Regulamentul privind accesul auto trebuie modificat. E nevoie de un pas spre ieșirea din ruină și haos a Peninsulei

06 Nov 2021 1770

Constănțeanul supărat Medicul care i-a salvat viața pacientului Chițac îl acuză pe edilul Chițac de faptul că pune bețe în roate reluării activității Spitalului de Infecțioase. Iar în timpul astă mor oameni!

18 Oct 2021 4870

Constănțeanul supărat. Istoria abandonată în cetatea Tomisului. Monumente clasa A, fără proprietar

14 Oct 2021 2630

Constănțeanul supărat - „Vrea să ne distrugă"! Primăria se războiește cu administratorul restaurantului Rustic. I-a suspendat activitatea și a plouat cu amenzi

11 Oct 2021 9104

Risipă de bani publici în extrasezon. Coșurile de gunoi de 600 de euro bucata au împânzit stațiunea Mamaia

25 Sep 2021 6273

Constănțeanul supărat. PUZ inițiat de proprietarul primului hotel acreditat NATO. Imobil de 21 de etaje construit la doi pași de plajă?

16 Sep 2021 2955

Constănțeanul supărat. Regulamentul trotinetelor electrice. Consultări publice, de sanchi. Părerile cetățenilor nu sunt luate în considerare!

09 Sep 2021 2588

Constănțeanul supărat. Un loc de parcare pentru care se plătește impozit a devenit inutilizabil din cauza Doreilor de la Confort Urban

03 Sep 2021 2968

Constănțeanul supărat. „Hollywood Walk of Fame. Am aflat cât ar urma să ne coste visul unei nopți de vară al unei minți tulburate și m-au luat durerile de cap"!

28 Aug 2021 3285

Constănțeanul supărat Cetățean deranjat de nerespectarea normelor sanitare la spațiile comerciale din zona Tomis II. Cine a primit amendă

27 Aug 2021 2449

Constănțeanul supărat. Un consilier local de la USR PLUS acuză proprietarul unei clădiri cu valoarea istorică că ar fi făcut modificări după bunul său plac!

21 Aug 2021 2327