Constănțeanul supărat Cum puteți numi această amenajare drept pistă pentru biciclete? (galerie foto)

  • Primăria Municipiului Constanța lucrează în continuare la amenajarea pistelor de biciclete în cadrul lucrărilor de modernizare a bulevardului Tomis
  • În fața Capelei Militare a „răsărit” o pistă de biciclete care a atras atenția constănțenilor
  • Candidatul USR pentru primăria Constanța, Stelian Ion consideră aceste lucrări ca fiind bani irosiți și  total nesustenabile din puncte de vedere al traficului

Primăria Municipiului Constanța lucrează în continuare la amenajarea pistelor de biciclete în cadrul lucrărilor de modernizare a bulevardului Tomis, pe bulevardul Tomis. În fața Capelei Militare a „răsărit” o pistă de biciclete care a atras atenția constănțenilor.
În zona de la Capitol se  face o dată legătura cu bulevardul Mamaia unde sunt prevăzute piste dedicate, în spațiul delimitat între partea carosabilă și trotuar, pentru fiecare sens de mers.
Candidatul USR pentru primăria Constanța, Stelian Ion consideră aceste lucrări ca fiind bani irosiți și  total nesustenabile din puncte de vedere al traficului.
“Domnule Decebal Făgădău, aruncați în vânt banii constănțenilor! Vă bateți joc de noi toți! Cum puteți numi această amenajare drept pistă pentru biciclete? În ce oraș european ați văzut dumneavoastră ceva asemănător? Pietonii ce fac? Joacă zigzag pe trotuar?
Domnule Făgădău, sunteți un primar rupt de realitățile orașului sau pur și simplu incompetent. V-ați apucat acum, pe finalul mandatului dumneavoastră dezastruos, să faceți tot felul de improvizații, care mai de care mai aberante. Ați edificat încă o lucrare edilitară inutilă și nefuncțională, care începe niciunde și duce nicăieri, precum celebra pistă de pe Tomis. Ați “spart” banii bugetului local degeaba.
Dar să nu credeți că veți lua ochii constănțenilor cu asemenea tertipuri. În septembrie, pe bicicletă sau nu, veți pleca de la Primărie!”, anunță deputatul Stelian Ion.
În replică, reprezentanții Primăriei Constanța susțin că lucrările la pista de biciclete nu au fost finalizate iar la final, proiectul va arată mult mai bine.

Sursa foto: facebook/usrconstanta/primaria constanta
 
Citește și:

USR Constanța “Primăria Constanței reduce suprafața trotuarelor creând piste de biciclete nefuncționale pe trotuar”. Explicațiile de ordin tehnic ale municipalității

 

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța 1Ngineering SRL va elabora proiectul tehnic pentru construirea unei piste de biciclete în comuna Limanu (DOCUMENTE)

04 Mar 2024 527

Primăria Albești va amenaja piste de biciclete în localitate

08 Nov 2022 988

Bani pentru piste de biciclete! Zeci de milioane de lei, finanțări nerambursabile pentru primării

06 Oct 2022 974

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS pentru primăria Constanța, a gândit o strategie de amenajare a pistelor pentru biciclete pe criterii urbanistice și de mobilitate urbană

16 Sep 2020 2170

USR Constanța “Primăria Constanței reduce suprafața trotuarelor creând piste de biciclete nefuncționale pe trotuar”. Explicațiile de ordin tehnic ale municipalității

11 May 2020 4879

Consilierul local Iustin Fabian Roman, solidar cu arhitectul Andrei Chivu

11 Jun 2015 3204

Arhitectul Andrei Chivu, accidentat de un polițist neatent

10 Jun 2015 4089

Iniţiatorul proiectului “Piste de bicicletă” a fost lovit de maşina unui poliţist în timp ce... pedala

09 Jun 2015 4776