Constănţeanul supărat Fără număr. Autorităţile au montat nu unul, ci două rânduri de stâlpişori pe strada Poporului!


Halucinant, dar adevărat! Se întâmplă în Constanţa anului 2019. Pentru că au cumpărat prea mulţi şi nu au avut ce face cu ei, autorităţile au montat nu unul, ci două rânduri de stâlpişori pe strada Poporului, susţine consilierul local municipal PNL Adriana Arghirescu.

„Constănţenii care locuiesc în zonă şi care mi-au trimis aceste fotografii îmi spun că sunt vânaţi de poliţiştii locali care îi amendează imediat ce au oprit maşina pe marginea străzii. Asta în condiţiile în care nu există vreun indicator cu „Staţionarea interzisă” şi strada este una foarte circulată, având în vedere că există trei unităţi de învăţământ şi foarte mulţi comercianţi. O nouă dovadă că această administraţie este agresivă atât cu şoferii, cât şi cu pietonii şi duce o politică de tip „Dorel” care nu face decât să crească nemulţumirea generală”, susţine reprezentantul PNL.

Constănțenii de pe strada Poporului au depus o petiție la cabinetul primarului prin care solicită ca strada lor cuprinsă între b-dul Tomis - Victoria și b-dul Alexandru Lăpușneanu - Trocadero să fie cu sens unic și riveranii să poată parca pe lateralul străzii. Oamenii spun că, de când s-au asfaltat trotuarele și s-au instalat celebrii stâlpișori, nu mai au unde să își parcheze mașinile. Au încercat să le parcheze pe străzile laterale, dar le-au găsit cu cauciucurile tăiate. Zona este una intens circulată și locatarii susțin că polițiștii locali îi amendează dacă staționează în fața caselor lor (vezi secțiunea „galerie foto“).

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

victor

01 Nov, 2019 17:03

Eu speram ca primaria sa ia atitudine importiva unor locatari care au montat stalpi de otel pe trotoare (adica capcane pe domeniul public)care pot genera si amplifica accidente grave. In loc sa creze locuri de parcare, sa puna semne de circulatie si sa aplice legea primaria trateaza constanteanul cu dispret (au pus sensuri unice unde se impune dar mai ales unde nu se impunea nici o reglementare, au reasfaltat strazi cu asfalt foarte bun...

Laurentiu

19 Sep, 2019 13:43

Buna ziua, este fix ca in orice oras European. Al doilea rand de stalpisori este montat in zona intrarilor auto la proprietati, ca sa nu intre meletenii cu masina pe trotuar. Trotuarele sunt pentru pietoni.

Vali

19 Sep, 2019 07:43

Ar trebui ca cel mai destoinic primar din era noastra impreuna cu partidul lui sa se lase de meserie. In afara de stalpisori si parcari cu plata prin sms nu au facut nimic. Bine ca defileaza cu programele lui de mobilitate. Probabil ca intelege prin mobilitate turele pe care le dam cu masina pana gasim un loc de parcare...Asta e fratilor, ne meritam soarta daca a fost ales un primar care a fost repetent prin facultate...

Articole asemanatoare

Editorial Câteva rânduri după incendiul din Peninsulă. Un Colectiv în așteptare?

06 Sep 2023 1371

Proces cu IPJ Constanța pe stâlpișorii care închid Zona Peninsulară! S-a stabilit când începe judecata

25 Jul 2023 960

Stâlpișorii ficși care închid străzile din Peninsula Constanța, cu avizul expirat?!

28 Jun 2023 1124

S-au montat stâlpișori pe strada Micșunelelor din Constanța!

03 Jun 2023 2438

Stâlpișorii, motiv de proces! Peninsularii nu renunță! IPJ Constanța, chemat la judecată pentru avizul dat Regulamentului de acces

15 Apr 2023 1875

Constănțeanul supărat Stâlpișorii ficși care închid străzile din Peninsulă reclamați la IGPR

20 Feb 2023 1817

Ce „susține“ stâlpișorii ficși care închid străzile din Peninsula Constanța? Ambiția municipalității, legislația sau altceva?

06 Feb 2023 1698

Sondaj de opinie Stâlpișorii ficși care închid străzile din Zona Peninsulară Constanța ar trebui înlăturați, spun cei mai mulți dintre respondenți

24 Oct 2022 1332

Primăria Constanţa spune stop campaniei de montare a stâlpişorilor în oraş

21 Dec 2019 3187

Sondaj de opinie Sunteți de acord ca în municipiul Constanța să fie interzisă total parcarea mașinilor pe trotuare?

28 Oct 2019 3924

Constănțeanul supărat Pe strada Poporului, “operația reușită, pacientul mort”! (documente)

25 Oct 2019 6424

Constănţeanul supărat „Un teren semi-viran din Tomis Nord eliberat de garaje, pârloagă până când proprietarul îşi va construi blocul“ (galerie foto)

23 Sep 2019 14856

Editorial Operaţiunea Stâlpii de pe trotuare şi sluţeala municipiului Constanţa

12 Sep 2019 2649