Constănţeanul supărat Grupul de Iniţiativă Civică „Peninsula“ solicită Primăriei să nu mai autorizeze evenimentele zgomotoase în Piaţa Ovidiu

Grupul de Iniţiativă Civică „Peninsula“ va formula sesizări către instituţiile administraţiei locale şi Garda de Mediu în legătură cu efectele organizării concertelor din Piaţa Ovidiu, în cadrul evenimentului „One”. „Sesizările vor viza zgomotul infernal”, susţin reprezentanţii locuitorilor din Piaţa Ovidiu.
 
„Sâmbătă seara (n.r. 27 iulie 2019) am făcut aproape 15 minute de la Colonade până acasă, în loc de 2-3 minute. După traficul în sens invers, am dedus că deja nu se mai găseau locuri de parcare şi se ieşea din zonă. Dacă a putut fi oprit traficul pentru Sf. Pantelimon, nu vedem de ce nu se poate şi pot lua aceleaşi măsuri şi pentru concertele gratuite. A fost smuls un coş de gunoi, ar fi nevoie de mai multe eco-toalete (eu nu am văzut decât lângă mozaic, insuficient vizibile şi ca număr), iar spaţiul verde, tufele, colţurile mai ferite de clădire au devenit WC public”, mai susţin reprezentanţii Grupului de Iniţiativă Civică „Peninsula“, care consideră că aceste evenimente reprezintă o cheltuire iresponsabilă a banilor publici.
 
Vă reamintim că, de dată recentă, Primăria municipiului Constanţa a încheiat cu SC Best Sing Events SRL, firmă fără niciun angajat, contractul de prestări servicii privind „Servicii de organizare eveniment”, aferent evenimentului „Spectacole Estivale în aer liber, Piaţa Ovidiu” Constanţa 2019.

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a patru weekenduri (3 zile/weekend, respectiv: vineri, sâmbătă, duminică), astfel: 26-28 iulie, 02-04 august, 09-11 august, 16-18 august.
Valoarea totală a contractului este de 1.779.159,00 lei fară TVA, în conformitate cu oferta financiară.
Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. În caietul de sarcini se află, printre alte cerinţe, şi lista cu artiştii din genul muzical pop-rock care urmează să cânte în cadrul spectacolelor.
 

SC Best Sing Events SRL, în datele Registrului Comerţului  


Societatea câştigătoare a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în localitatea Rucăr, judeţul Argeş. Asociat unic şi administrator al firmei este Gheorghe Mihai Alexandru. Domeniul principal de activitate: activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole). Potrivit Registrului Comerţului, situaţia financiară a societăţii pe anul 2018 se prezintă astfel: profit - 80.023 de lei, zero angajaţi, cifră de afaceri netă - 201.443 de lei şi active imobilizate în valoare de 2.175 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Firmă cu zero angajaţi. Primăria a decis cine organizează Spectacole Estivale Piaţa Ovidiu” Constanţa 2019! (documente)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima întâlnire de lucru în cadrul Grupului de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța

31 Oct 2020 1227

ETrezirea, primul pas pentru constituirea Grupului de Inițiativă Civică “Împreună Reclădim Constanța”

22 Oct 2020 1653

Grupul de Iniţiativă Civică „Peninsula“ cere schimbarea zonei în care au loc concertele de weekend Ce le transmite primarul Decebal Făgădău locuitorilor din Piaţa Ovidiu

03 Aug 2019 7191

Grupul de Iniţiativă Civică Peninsula inventariază străzile distruse din zona veche a Constanţei

17 Jun 2019 2700