Constănțeanul supărat Înăsprirea controalelor pe drumurile județene, vot negativ în CJSU. Palaz vorbește despre jocuri politice și cere desecretizarea procesului verbal al ședinței


Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz a înaintat Instituției Prefectului județului Constanța o solicitare cu măsuri preventive în condițiile actuale care ar trebui aplicate transportului de călători în județul Constanța.

“Prefectul a fost de acord și a răspuns solicitării mele și îi mulțumesc pentru deschidere. Am aflat cu stupoare că factori politici și oameni care pun orgoliile lor înaintea măsurilor de prevenție legate de sănătatea cetățenilor au votat împotriva acestor propuneri sau nu le-au susținut doar pentru că au fost înainte de un reprezentant al PMP”, susține, Claudiu Palaz, care deține și calitatea de președinte al organizației județene a PMP Constanța.

Vicepreședintele CJ cere prefectului să se facă public procesul verbal al ședinței în care propunerea nu a întrunit voturile necesare pentru a fi adoptată. “Locuitorii județului au dreptul să știe cine sunt cei care au votat împotriva măsurilor privind protejarea sănătății lor, dar și motivele care au condus la un vot negativ în CJSU”, mai spune Palaz.

În cadrul ședinței CJSU, comandatul IPJ a precizat că în această perioadă controalele pe drumurile județene se fac temeinic, însă nu are nimic împotrivă ca reprezentanții Consiliului Județean să facă parte în calitate de voluntari din echipele de control, în timp ce, președintele CJ, Horia Țuțuianu a propus introducerea acestei solicitări pe ordinea de zi a unei viitoare ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Din CJSU fac parte șefi de instituții deconcentrate, unii dintre ei membri ale unor formațiuni politice cu reprezentare locală.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele PMP Constanța candidează și la alegerile europarlamentare

22 Mar 2024 593

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 727

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 706

Afaceri Constanța Ce a decis mediul cu privire la extinderea exploatării de la Cogealac?

17 Mar 2024 591

Reacții puternice de la liderii ADU Constanța! Stelian Ion, Claudiu Palaz și Bogdan Bola, declarații despre decizia BEC

17 Mar 2024 680

Dreapta Unită a depus la Prefectură un Memoriu prin care solicită sesizarea Guvernului cu privire la adoptarea OUG privind organizarea și desfășurarea alegerilor (DOCUMENT)

11 Mar 2024 458

Certificat de urbanism pentru CN CF CFR SA – Sucursala regională CF Constanța. Este vizată o linie importantă

10 Dec 2023 958

Oficial de la SC RAJA SA 17 localități din județul Constanța, în continuare nealimentate cu apă

29 Nov 2023 703

#Dobrogea145 Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

21 Nov 2023 1047

LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară! Iată ce se discută

31 Oct 2023 1102

Vasile Ivanof, decedat Magistrații au decis rejudecarea dosarului dintre Stone Construct SRL și CJ Constanța, vizând contractul de la Capidava. Ce sume se află la mijloc?

29 Sep 2023 969

LIVE VIDEO- TEXT Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință. Iată ce se discută (FOTO)

20 Sep 2023 1358

Claudiu Iorga Palaz, consilier județean PMP în Consiliul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

24 Jul 2023 2660

Un consilier local de la Costinești a demisionat. „Mulți au confundat administrația cu businessul”

02 May 2023 1688

Congres PMP Politica de alianțe în perspectiva anului electoral 2024. Palaz și Onaca, reconfirmați vicepreședinți la nivel național

26 Mar 2023 1800