Constănțeanul supărat. Locuitorii din Faleză Nord atrag atenția că plaja din cartier este sufocată de gunoaie (galerie foto)

 
  • Locuitorii cartierului constănțean Faleză Nord atrag atenția că în curând plaja din zonă va fi sufocată de gunoaie
  • Câțiva dintre locatari au ieșit și au strâns gunoiul  pe o bucățică infimă de plajă, după ce au constat că nisipul era invadat de gunoaie iar priveliștea marină devenise innacesibilă

Locuitorii cartierului constănțean Faleză Nord atrag atenția că în curând plaja din zonă va fi sufocată de gunoaie. La propriu.

"Zilele trecute am ieșit să ne plimbăm și nu am putut să ne bucurăm de frumusețea mării și a plajei pentru că oriunde întorceam privirea vedeam numai mizerie.
Mulți dintre voi nu aruncați la voia întâmplării ambalaje,șervetele,sticle,etc., dar din păcate multi alții o fac iar rezultatul este acela pe care îl vedem cu toții când ieșim să ne relaxăm în natură.
În 3 oameni cu 2 bețe de adunat gunoiul(costă cam 40lei/buc)și câțiva saci menajeri, în mai putin de 2 ore am făcut o mică diferență pe o bucățică infimă de plajă.
Pe aceeași plajă unde ieșim cu toții să ne plimbăm cu familia,unde se joacă copiii și unde aleargă animăluțele de companie.
Nu vom detalia ce am strâns în sacii pe care îi vedeti, doar vă spun că ține și de noi să facem ceva!
Degeaba asteptam mereu ca autoritățile să ne rezolve problemele...
O să mai ieșim și cu alte ocazii pentru că se vede tare frumos marea fără gunoiul din jur", a scris pe o rețea de socializare un constănțean care domicializă în cartierul Faleză Nord.
Fotografiile care însoțesc mesajul sunt sugestive, vezi secțiunea "galerie foto".
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Un copac înclinat din cartierul Km. 4-5 sperie locuitorii din zonă. Un bărbat a sesizat Primăria Constanța

08 Apr 2024 714

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

05 Apr 2024 2954

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 1245

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3525

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 2580

Aproape 250 de persoane fizice și juridice au depus o plângere prealabilă la Primăria Constanța. Este vizat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului”(DOCUMENTE +FOTO)

19 Oct 2023 10468

Copaci legați cu lanțuri pe strada Recoltei 13 Bis din Palazu Mare. Locuitorii acuză o vecină, polițist local că ar făcut sesizări ca aceștia să fie tăiați! Aceasta neagă acuzațiile (FOTO +VIDEO)

11 Oct 2023 4544

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2810

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 2025

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5433

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 1139

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1443

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1628

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2343

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5736