Constănțeanul supărat Locuitorii din zona Far reclamă mizeria și infracționalitatea crescută. Persoane fără adăpost s-au “cazat” între porțile 5 și 6 din municipiu (galerie foto)

  • Locuitorii din cartierul Far din municipiul reclamă faptul că administrația locală este neputincioasă în fața nomazilor stabiliți de-a lungul amplasamentului APC între porțile 5 și 6
  • Oamenii reclamă mizeria, infracționalitatea și nesiguranța în care trăiesc de luni de zile, fără ca nimeni să ia nicio măsură

Constanța, iunie 2020, zona Far.

Imagini demne de lumea a treia într-un oraș în care autoritățile nu sunt în stare să rezolve problemele de bază ale cetățenilor.
Vedeți în fotografii cum o administrație neputincioasă nu este în stare să gestioneze nomazii stabiliți de-a lungul amplasamentului Administrației Portului Constanța între porțile 5 și 6.
Constănțenii din zonă, care au trimis fotografiile, spun că au reclamat mizeria, infracționalitatea și nesiguranța dar administrația locală condusă de Decebal Făgădău ridică din umeri. Reclamațiile au rămas fără niciun fel de răspuns.
„Din fericire ne mai despart doar câteva luni până la alegerile locale”, menționează locuitorii din zona Far, municipiul Constanța.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța bagă din nou bani în conservarea fostului sediu al Bibliotecii din cartierul Coiciu

13 Apr 2021 1781

Lucrările de toaletare și corecție a arborilor continuă în municipiul Constanța (galerie foto)

17 Mar 2020 1884

UPDATE Victor Ponta, în cartierul lui Mazăre

01 May 2014 2491