Constănțeanul supărat Mai mulți locuitori din Lazu îl reclamă pe primarul Cârjaliu!

Un locuitor din Lazu ne-a sesizat situaţia mai puţin plăcută cu care confruntă mai mulţi locuitori ai satului care aparţine de comuna Agigea.
„Buna ziua. Locuiesc in satul Lazu, judeţul Constanţa. Primarul acestui sat, domnul Cristian Cârjaliu, pur si simplu nu este interesat absolut deloc despre acest sat. Sunt foarte revoltat, atât eu, cât şi alţi vecini, deoarece ne distrugem maşinile zilnic la intrarea sau ieşirea din sat, intrare care este situată la magazinul de mobilă de la şoseaua principală. De ani de zile ne ameninţă că ne face canalizare, dar nici vorbă de aşa ceva. Grădiniţa din sat în curând nu se va mai vedea din cauza buruienilor enorme. Au fost mai mulţi vecini din sat la Primăria Agigea să discute cu domnul primar despre situaţiile descrise mai sus, iar răspunsul primarului a fost: «Nu mă interesează, deoarece nu mă votează multa lume din acest sat»“, a scris bărbatul.
 
Ciprian Boritz spune că are casă în Lazu din 1996 şi este un contribuabil cu toate dările plătite la zi. Acesta spune că un alt vecin de-al său a fost amendat de autorităţile locale după ce a adus trei camioane de piatră şi a încercat să niveleze o stradă din cartier. „Omul era exasperat că stătea cu maşina mai mult în service. A încercat să rezolve o problemă în locul Primăriei şi a fost amendat“, susţine bărbatul.
 
Contactat telefonic, primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu, susţine că nu a avut niciodată o astfel de discuţie cu locuitorii din satul Lazu, iar cetăţeanul nemulţumit nu ar fi venit niciodată în audienţă la Primărie. „Este fals ce susţine acest locuitor din Lazu. Nu am avut niciodată discuţii cu cetăţenii din Lazu şi nici cu această persoană care să se fi încheiat cu un astfel de răspuns din partea mea. De altfel, la fiecare scrutin electoral eu am câştigat alegerile la Lazu, nu aveam cum să spun o asemenea aberaţie, că nu aş lua voturi din sat. Buruienile cresc, că de asta sunt buruieni, în toate localităţile, nu doar la noi. Este adevărat că nu avem foarte mulţi oameni la gospodărire comunală, că există deficit, dar eu le propun acestor oameni să vină la Primăria să discutăm“, a precizat Cârjaliu, care nu exclude ca aceste reclamaţii să facă parte dintr-un plan de denigrare la adresa sa din partea unui om politic local, despre care spune că va vorbi la un moment dat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Locuitor lazu

10 Aug, 2018 01:29

Drumuri varza...se imprastie la cativa ani ''piatra" care este 70% pamant...dezastru....intrarea in sat este sub orice critica...de caini nu mai zic....te mananca de viu zeci de maidanezi...dom primar mai coboara din masinile tale 4x4 si vezi pe unde ne rupem masinile noi astia muritorii de rand!

Locuitor Lazu

09 Aug, 2018 19:03

DOM PRIMAR NU O MAI DA DE GARD. STIM SI NOI STI SI TU IAR CINE NU STIE SE UITA LA ECUSONUL TAU CU 3 LITERE SI VEDE IMAGINEA IN ANSAMBLU FARA PREA MULTE DETALII. NU ITI FACI TREABA NICI MACAR RAU INTRUCAT NU FACI NIMIC. MACAR LASA.NE.

Locuitor Lazu

06 Aug, 2018 18:36

Dar de iluminatul plubic ce sa mai zicem? Platim 10 lei anual si nu avem becuri pe stâlpi. Mare deștept acest "domn' primar"!

Articole asemanatoare

Amendă de zeci de mii de lei pentru un operator economic din localitatea Lazu, județul Constanța. Ce nereguli a constatat Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 389

RAJA SA Lucrări de întreținere a rezervorului de apă Constanța Sud. Furnizarea apei potabile va fi sistată în localitatea Lazu

08 Apr 2024 488

RAJA Constanța Se oprește apa în localitatea Lazu pentru operațiuni de întreținere a rezervorului Constanța Sud!

05 Apr 2024 514

FOTO+VIDEO Tragedie la Lazu! Un medic de familie și un tânăr, condamnați definitiv pentru ucidere din culpă!

04 Apr 2024 3449

Motociclist implicat într-un accident rutier la intrare în Constanța dinspre Lazu (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Apr 2024 1568

Mai multe zone din municipiul Constanța și localitatea Lazu, fără energie electrică astăzi! Vezi dacă ești afectat

29 Mar 2024 554

Firme Constanța Emoție și Culoare SRL își schimbă sediul social și își închide un punct de lucru

07 Mar 2024 531

Afaceri Constanța Modificări în cadrul firmei Rom Dacia Eforie Nord SRL! Au fost închise mai multe puncte de lucru

14 Feb 2024 508

Trei localități din județul Constanța, fără apă la robinete din această noapte din cauza unei avarii

11 Feb 2024 3727

RAJA Constanța Consumatorii din Eforie Nord, Lazu și Agigea, fără apă la robinete

11 Feb 2024 755

Atenție, se oprește apa în localitățile Eforie Nord, Lazu și Agigea!

09 Feb 2024 717

Trei localități din județul Constanța, fără apă la robinete la începutul săptămânii viitoare

08 Feb 2024 4319

RAJA Constanța, anunț de ultim moment despre avaria de la Lazu

03 Feb 2024 769

RAJA Constanța Atenție, apă cu presiune scăzută în localitățile Eforie Nord și Agigea, județul Constanța!

03 Feb 2024 817

Carambol rutier în apropiere de Lazu, județul Constanța! Unul dintre șoferi era drogat

02 Feb 2024 1069